Лимонні тарталетки з меренгою

Лимонні тарталетки з меренгою

✔борошно 300 гр ✔цукор 450 гр ✔ вершкове масло 220 гр ✔яйця 6 шт ✔розпушувач 1 ч.л. ✔лимон 2 шт

Спочатку зробимо тісто: змішуємо борошно, 120 гр цукру, розпушувач і сіль. Тепер додаємо 2 яйця, 120 гр масла і цедру половини лимона. Замішуємо тісто і кладемо в холодильник. Можна зайнятися кремом: 4 жовтка збиваємо з 240 гр цукру і соком 2 лимонів. Додаємо 100 гр м'якого вершкового масла і терту цедру одного лимона, збиваємо. Тісто дістаємо з холодильника, розкатуємо і розміщуємо у формочки. Тарталетки треба наколоти і випікати 10 хвилин при 180 градусах. Потім викласти лимонний крем і випікати ще 20 хв. Тим часом займемося меренгою. 3 білки збиваємо з 90 грамами цукру (тим, що лишилося). Далі тарталетки охолоджуємо і зверху викладаємо білки. Якщо є чим (це я про горелку), можна припекти меренгу, так ще гарніше. Тарталетки їсти треба охолодженими.

Коментарів
С желатином готовить просто, и есть очень много крутых рецептов)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися