Літо в місті: поради з догляду за шкірою в спеку

Літо в місті: поради з догляду за шкірою в спеку

Календарне літо наближається до фінішу, однак показники термометра не поспішають опускатися. Під впливом сонця наша шкіра втрачає вологу, стає більш грубою, з'являються дрібні зморшки, лущення та подразнення. Особливо несолодко шкірі жителів мегаполісів – токсичні речовини з вихлопних газів і диму підприємств, дорожній і будівельний пил проникають у шкіру, роблячи її тьмяною та млявою.

Як захистити шкіру від агресивних факторів навколишнього середовища, зберігши красу та молодість? Нумо розбираймося.

1. Захист від сонця.

Головний ворог молодості шкіри – ультрафіолет. Відповідно, головний друг молодості шкіри – крем із SPF. Він повинен бути обов'язково у твоїй косметичці будь-якої пори року. Влітку, коли сонце особливо активне, вибирай засоби з рівнем захисту не нижче 30. Крем слід наносити перед виходом на вулицю й повторно, якщо довелося вмиватися або плавати.

2. Захист від міського смогу.

Токсичні речовини, що містяться в забрудненому повітрі великих міст, провокують активне утворення вільних радикалів. Іншими словами – окислення клітин шкіри. Тому, навіть якщо ти дотримуєшся всіх правил догляду за шкірою, правильно харчуєшся та займаєшся спортом, тебе можуть турбувати такі проблеми, як:

• землистий відтінок шкіри,

• пігментація,

• сітка зморщок,

• алергічні реакції.

Що робити з цими наслідками життя в кам'яних джунглях?

В ідеалі, звичайно, поїхати жити за місто, а краще кудись на берег океану під пальми. Але будемо реалістами – вплинути на стан повітря ми, на жаль, не можемо. Отже, будемо захищати шкіру, точніше активізувати її природні захисні механізми. І надійним союзником у цьому для нас стане натуральна косметика.

Створена на основі рослинних компонентів, вона надає комплексний захисний і відновлювальний ефект. Для догляду за шкірою обличчя відмінно підійде лінійка BEAUTY FOOD-RITUALS від Eveline Cosmetics. Її формули розроблені на основі суперфудів – продуктів із максимальною концентрацією поживних речовин: вітамінів, мінералів, антиоксидантів та ін. Завдяки їм косметика має комплексний ефект, що відновлює та захищає шкіру від зовнішніх впливів.

Наприклад, Глибоко зволожувальний крем Bio Vegan для всіх типів шкіри містить екстракти шпинату, алое, ягід асаї, олію ши та авокадо. Він запобігає втраті води з епідермісу, зміцнює та відновлює природний захисний бар'єр шкіри. Захищає від вільних радикалів, забруднення та смогу.

3. Регулярний детокс і зволоження.

Шкіра – один з органів виділення, який відповідає за «видалення відходів» з організму. Тому детоксикація шкіри (очищення від токсинів і забруднюючих речовин) абсолютно необхідна. Детокс шкіри містить наступні кроки:

• щоденне ретельне очищення шкіри (вранці та ввечері) за допомогою лосьйону або пінки для вмивання;

• тонізація та зволоження;

• відновлювальний пілінг 2 рази на тиждень для більш глибокого очищення та видалення ороговілих клітин шкіри.

І пам'ятай: детокс, зволоження та живлення необхідні не тільки шкірі обличчя, але й усьому тілу. Після ранкового душу не забувай наносити на шкіру живильний крем, бажано з натуральними рослинними компонентами.

Відмінні зволожувальні, захисні та відновлювальні властивості має крем-масло для обличчя й тіла з обліпихою та екстрактом мумійо з органічної лінійки Viva Organic від Eveline. Олія обліпихи, екстракт мумійо та гіалуронова кислота, що входять до складу формули, забезпечують миттєве відновлення, живлення та інтенсивне зволоження шкіри тіла. А комплекс вітамінів A, E, F у складі має антиоксидантну дію, зміцнює, уповільнює процеси старіння та підвищує еластичність епідермісу.

Крем-масло можна наносити на тіло після водних процедур, фізичної активності, масажу. До речі, олія обліпихи допомагає й при опіках, тому можна застосовувати крем як засіб після засмаги.

Якщо в тебе суха шкіра, тоді в щоденний ритуал з догляду краще включити крем-сироватку для обличчя й тіла з кокосом та алое вера. Органічна олія кокоса допоможе усунути сухість епідермісу, а екстракт алое забезпечить інтенсивне живлення. Вітаміни-антиоксиданти A, E, F сприяють уповільненню процесів старіння та підвищують еластичність шкіри.

Поради експертів

Відома блогер Олена Грицай уже встигла спробувати органічні засоби Eveline Cosmetics і поділитися своєю думкою про них:

«Літо – це завжди випробування для моєї шкіри. Я дуже білошкіра, тому із сонцем у мене обережні стосунки. Та й мої 37 років уже натякають, що шкіру потрібно зволожувати й стежити за її станом щодня.

Наразі я користуюся кремом для обличчя із серії Bio Vegan для сухої шкіри. Вже через 3 дні побачила дуже хороший результат. Мені подобається, що косметика на основі натуральних компонентів, понад 90% з яких – суперфуди. Вона не містить парабенів, силіконів, парафінову олію, PEG, барвників. Ідеальне співвідношення ціни та якості. Косметика протестована дерматологами, не тестується на тваринах.

Бюджетний варіант косметики високої якості. Я абсолютно задоволена.

З бонусів особисто для мене – немає липкої, жирної плівки на шкірі та дуже приємний аромат».

Олена Грицай, блогер

А як ти доглядаєш за шкірою влітку? Поділися секретами в коментарях!

Коментарів
Все дуже добре і цікаво, окрім фото. Ну де ж ви бачили в містах України таке місто. Це море, Одеса хіба. А так подражнити Львів та Київ, про промислові міста взагалі мовЧу, і там не міський, там прямо промисловий смог...
Спасибо за полезную статью! Здорово, что приведены не только общие советы по уходу за кожей, а и названы средства, благодаря которым их можно воплотить в жизнь
Пані Олено, вітаємо! Ми залишаємо право вибору стилю написання та оформлення статей за собою. Також, просимо вести себе коректно по відношенню до експертів, чия думка чи фотографії, стосовно косметики, враховувалися нами при написанні статей. Дякую за розуміння!
Спасибо за советы! Очень хочу попробовать крем от Eveline Cosmetics, может подойдет. У меня сухой тип кожи, поэтому перепробовала очень много кремов.
Пані Ірино, доброго дня. Я поводжуся цілком коректно, вибачте, якщо образила вас або блоґерів. Я б сказала, що розмислюю цілком логічно, бо у структурі тестування є чотири підрозділи: •питання-відповіді, де загальний чат; •відгуки - де, власне, думки звичайних дівчат; •ваш блог - де, теоретично, має бути цікава та корисна інформація, без "водички" і особистих думок. Які, як я логічно мислю, мають бути присутніми в четвертому підрозділі •"блоґери говорять". Тобто, ті люди, що хочуть почитати думку відомої блоґерки, підуть туди. Можливо я не права, і якщо у вас інша логіка, прошу пояснити, "право редакції писати саме так" не дуже змістовний аргумент для мене. Так само порада на майбутнє, знов ж таки моя особиста думка, редакція може не погодитися. Я б розміщувалла статті у блозі протягом усього тестування, щоб дівчата знали які корисні речі тестують, як правильно їх використовувати і таке інше, а не наприкінці один за одним :)
Цікава і корисна інформація ??
Спасибо за полезную информацию! ?
Ого, сколько всего интересного. Давно не заходила на сайт, а тут столько всего нового. Прямо новые разделы, не просто комментари
Спасибо за статью... Очень интересно... Я тож страдаю сухой кожей и часто пользуюсь увлажняющим молочком для тела.
Интересно, люблю почитать!) когда тебе все ближе к 30ти ? начинаешь активно заботится о коже лица и декольте!
Какой фактор SPF- защиты у косметики?
Алёна, добрый день! В тестовой косметике SPF-защиты нет. Есть в других средствах бренда, но, без названия конкретного продукта не можем сказать про его фактор защиты.
Только увидела этот раздел ? Итересно почитать толковые отзывы?
Когда тебе 18 не задумываешься об этом, но ближе к 30 начинаешь понимать как важен уход за кожей ?
От солнца нужно всегда беречь кожу, наносить солнцезащитные кремы)))
я как раз попала на сайт https://naprobu.ua/ с этой акцией- увидела обзор у подруги! Спасибо вам, что знакомите нас с классными товарами!!!
Збережу собі до слідуючого літа! Дякую
Пробовала крем от евелин с кокосом , очень хороший. Увлажняет, питает и хорошо ухаживает за кожей. Мне понравился
Скажу честно никогда не пробовала этот продукт, но знаю человека, который от него просто без ума это моя дорогая мама. В первый раз как только она его попробовала, честно сказать не влюбилась, а разочаровалась, но☝️, через неделю она взяла свои слова обратно и просто неистово этот продукт покорил ее ❤️
Цікава розповідь. Наче вже все знаємо за доглядом за шкірою, але є нові цікавинки.
Всегда хорошо узнавать что-то новое) жаль только нет еще в мире такого крема,чтоб раз намазала и все.... вечная молодость,ни морщин,ни сухости))))
Спасибо за очень полезные советы
Дякую за корисну інформацію, буду користуватись порадами)
Летом очень сложно ухаживать за кожей лица.У меня жирный тип кожи,и когда начинается солнце,ко мне загар липнет в один раз.И требуется делать постоянно увлажняющие маски.На счёт кремов,я стараюсь использовать только для увлажнения,и с защитой от солнца.
Обратила внимание на то,что кожа очень требует ухода.И не важно,зима это,или лето.В осенний период,а особенно в зимний,наша кожа очень чувствительной становиться.Ей не хватает витаминов и минералов,она теряет много жидкости и эластичность.Так что,за кожей надо ухаживать,и наполнять витаминами.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися