Вафельні ріжки з кремом і ягодами

Вафельні ріжки з кремом і ягодами

Смачна домашня випічка – це чудовий привід зібратися усією сім’єю за одним столом та весело і смачно провести свій час у затишній атмосфері. Такі спільні посиденьки завжди зближують, піднімають настрій. А неймовірний аромат домашньої випічки, який витає домом, запам’ятовується усім надовго. Та не завжди кулінар має змогу довго стояти на кухні, готуючи складну випічку. І саме тут нам стають у нагоді рецепти швидких, простих, але цікавих та красивих домашній страв. А щоб страва гарантовано вдалась, скористайтесь у своїй роботі якісною продукцією від Dr.Oetker. Приготуємо сьогодні вафельні ріжки з кремом і ягодами. Страва готується дуже просто, але здатна здивувати як смаком, так і виглядом.
Для приготування ріжків нам знадобиться:
1 яйце
100 г цукру
25 г вершкового масла
350 мл молока
0,25 пачечки розпушувача тіста Dr.Oetker
1 щіпка солі
115 г борошна
1 пакет крему для торта зі смаком ванілі Dr.Oetker
100 г білої і червоної малини
м’ята
1 ст.л. олії
Для тіста слід сполучити яйце, 50 г цукру, 100 мл молока і збити вінчиком. Вмішати розтоплене і охолоджене вершкове масло, просіяне борошно, сіль, розпушувач тіста Dr.Oetker. Пластини електровафельниці змастити тонким шаром олії. На середину пластини викладати по столовій ложці тіста і випікати 2-3 хвилини. Гарячий коржик- вафлю зняти з пластини і відразу сформувати ріжок.
Для приготування крему у високу склянку налити 250 мл холодного пастеризованого молока. Всипати вміст пакету разом з 50 г цукру у молоко. Перемішати усе міксером на малих оборотах, а далі збивати протягом 3 хвилин на високих оборотах. Має утворитися густий крем. Заповнити ріжки кремом. Прикрасити ягодами білої та червоної малини та м’ятою.

Коментарів
Надо протестировать электровафельницы)) десерт шикарный!
Як я їх люблю. А тут рецепт.
Вкуснятина, обожаю эти трубочки!!!
Ох как я их любила в детстве)))
Цікаво приготувати вафлі за вашим рецептом
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися