Larson
Larson
Newbie
Reviews Larson
Comments Larson
Likes received
0 Like
12:15 06.11.2019
Larson

Щасливий тато ,найкращої в світі дівчинки))

Дуже хотів би взяти участь у тестуванні)) Навіть самому цікаво погратися такими іграшками...а моїй кнопці буде ще й як цікаво
Review has 5 comments
olgak
Желаю всем удачи и оказаться в списке тестирующих)))
Enigmasin
А якщо тато буде бавитись з кнопкою і з іграшкою разом, то ще й веселіше!!! Побільше б таких батьків, бажаю успіхів!!!
Larson
А як з нею не гратись, як вона постійно під дверима чекає з іграшками, мене з роботи? Жінка каже, що вона як годинник тільки наближається час приходу вже під дверима сидить
Enigmasin
Larson, ? Це ж діти, такі вони в цьому, а у вас ще й дівчинка, доні завжди тягнуться більше до пап, тому мама мамою, а татуся необхідно караулити ?? Перемоги Вам у відорі??
Enigmasin
Перемоги у відБорі??*)
To leave a comment you need Sign in
12:21 03.11.2019
Larson

Іграшка для доні

Всім привіт, мені як тату дуже цікаве тестування, так як маю маленьку принцесу-донечку ( 1 рік 7міс). Вона зараз якраз в такому віці ,що з радістю і великою цікавістю дізнаються все нове і активно навчається . А хто як не тато повинен забезпечити їй можливість гратися цікавими , і головне безпечними іграшками. Багато чув про даний бренд, дуже хотів би прийняти участь у тестуванні, так як ще жодного разу не випадково можливостей.
Review has 4 comments
Moderator Alena
Larson, чудовий вік для тестування іграшок! Сподіваємось, що Вашій донечці пощастить протестувати та насолодитися грою разом з продукцією Fisher-Price!
Enigmasin
Приємно читати, що батько такий відповідальний, вашій донечці вже пощастило з таким татом! Тримаємо кулачки і віримо побачити своє прізвище у списку, будемо сподіватися що наші дітлахи зможуть порадіти разом з нами на тестуванні.
natasha_epihina
Так! Пойдем и мы нашего папу отправим заполнять заявку на участие! ?
Larson
Дякую всім за гарні слова
To leave a comment you need Sign in