Review

19:28 23.09.2022
diana.kruglyk

Тестування дитячого харчування від "Наша ряба" КоКо

Спробували новинки від "Наша Ряба" Коко, і були просто в захваті. Адже дійсно дуже смачні і пюре і супчики. В першу чергу пробували "Ніжну курочку", відразу при відкриті відчутно смачний аромат та видно чудову консистенцію, що є дуже важливим, адже густішу консистенцію дитина від початку прикорму може не сприймати. Спочатку звичайно ж спробувала курочку я:) смак - супер, ніби дійсно їси свіжо приготовану домашню курочку. Далі смакувала доця, їй зайшло на Ура) я дуже зраділа, адже тепер деякий час не треба готувати домашні пюре з курочки, бо є запаси від "Наша ряба". Наступного дня куштували суп-пюре з курки та гарбуза, то це взагалі любовна любов😅 Чесно, я готова була сама скуштувати ту баночку😂 та я думаю і по фото видно що донечці сподобалось дуже, бо вилизувала кожну ложку)
Окремо хочу сказати за склад, він просто супер, нічого лишнього, забороненого, ніяких консервантів, саме те що потрібно для початку прикорму. Я і донечка Ясміна повністю задоволені продукцією від "Наша ряба", її смаком, складом і яскравим дизайном. Тому при закінченні запасів, яких отримали на тестування, будемо шукати у продажі даний товар)
Review has 5 comments
karapyzik_yulia
Підкажіть будь ласка, ви знайшли в продажі такі баночки? Дуже цікаво, але ніде такі не бачила...
diana.kruglyk
karapyzik_yulia, Нажаль ні, але має бути у магазині Наша ряба або М'ясо маркет)
Модератор Ірина
karapyzik_yulia, Доброго вечора! Поки що дану продукцію можна знайти на полицях магазинів «М'ясомаркет», «Наша Ряба» та «Українське курча».
karapyzik_yulia
Модератор Ірина, у нас нажаль в місті таких немає 🤔
Shuper Nadia
Модератор Ірина, Дякую за таку інформацію, біжимо пробувати.
To leave a comment you need Sign in