Отже цього року я спробувала спекти 2 види пасок: стандартну та італійське панітоне.
Дріжджі своє діло виконали в обох випадках на відмінно)
Структура тіста була правильно, самі паски піднялися навіть краще як я оцінювала)
Прикладаю фото структури обох видів паски дуже цікаво чи хтось зможе розпізнати різновиди)
Тепер хочу розповісти про прикраси. Була приємно здивована м'якістю бусинок, дуже легко їсти і смачно) а от метелики дуже тверді і розкусити було важкувато, що дуже не подобається в таких видах прикрас
Так як я не люблю білкову помазку, зробила свою на основі молока та цукрової пудри, що мені прямо дуже сподобалось, буду так робити завжди
А ще цукрова пудра непогано самкує у каві🤣🤣🤣 (весь цукор пішов на мої кулінарні потуги)