AnastasiiaBevz
AnastasiiaBevz
Expert - Blogger
Reviews AnastasiiaBevz
Comments AnastasiiaBevz
Likes received
13 Like
11:10 21.11.2023
AnastasiiaBevz

Мої ідеальні вітаміни!

Мій другий відгук і враження однозначно найкращі!
Наразі це моя друга дуже очікувана вагітність, і якщо з сином весь час я дивилися серіали, то зараз працюю на двох роботах і одна з них це фітнес-тренер🤪 На 6 місяці я досі треную 2 групи три дні в тиждень по 2 рази вдень, то ж мій фізичний і емоційний стан потребує неабиякої підтримки😆
Після прийому комплексу стала набагато краще себе почувати, однозначно більше сил,стан шкіри і волосся покращився,нігті зміцнили. Відмінила додатковий прийом заліза і стараюся більш збалансовано харчуватися.
Вже говорила, що ці вітаміни досить бюджетні і доступні, тому дуже б хотілося, щоб лікарі рекомендували саме їх,а не всім відомі бренди.
Розмір таблетки і смак капсул цілком задовольнили, зручно ковтати і смачно розжовувати 🤣
Хороший склад і зручне компактне пакування.
І ще хочу додати,що при першій вагітності взагалі не вживала додаткових добавок, так як після харчового отруєння мій організм не приймав вітаміни і мене нудило,цього разу все просто ідеально.
Однозначно рекомендую всім звернути увагу і більше рекламувати ПРЕмама.
#naprobu #naprobuua #naprobu_відгуки #naprobuua_відгуки #naprobuua_ПреМамаДуо
#ПреМамаДуо #премамадуо_відгуки
Review has 1 comment
10:17 15.11.2023
AnastasiiaBevz

Враження від вітамін однозначно тішать

Перше,що зробила коли отримала вітаміни прочитала склад і спробувала омегу розжувати 🤣 Я люблю її смак і для мене важливо, щоб не було різкого запаху риб'ячого жиру, тож тут пряме попадання в ціль - все ідеально. Також розмір таблеток зручний для проковтування.
Зараз другий триместр моєї другої вагітності ,мала низький гемоглобін і тривалий час приймала лише препарат для підняття заліза, зараз лише ПРЕмама, завтра буду здавати аналізи, цікаві показники під час прийому саме цього комплексу.
Дівчата, чи є ще любителі розжовувати таблетки?🤣
Review has 0 comments
10:39 31.10.2023
AnastasiiaBevz

Ураааа,будемо тестувати🥰

Дуже зраділа побачивши себе серед учасників тестування, якось останнім часом не дуже щастило😅
Зараз вагітна вдруге і окрім того,що відчуваю більшу відповідальність і навіть страшніше народжувати, щей вагітність зовсім інакше проходить. Навіть не знаю,на що думати вік,дівчинка чи геть інший спосіб життя😆 Відчуваю неймовірні перепади настрою, та постійний страх,щоб дитинка отримувала всі необхідні мікроелементи. Багато хто каже достатньо лише правильного збалансованого харчування,а вітаміни то хімія. Так як тривалий час приймала лише залізо,хочу порівняти свій стан зараз і після прийому ПРЕмама.
Review has 4 comments
09:27 26.10.2023
AnastasiiaBevz

Вітаміни варті уваги і реклами

З першою вагітністю пила елевіт,але після харчового отруєння більше не змогла їх приймати,одразу нудило. Тоді лікар сказала, можна взагалі не вживати,чомусь тоді знала лише про них і не здогадалася спробувати інші.
Зараз вагітна вдруге і на початку вагітності лікар назначила фемібіон,пила лише перший триместр і початок другого.
Дивно, що раніше про Премама не чула,а вони значно бюджетніші за всі ті,які я знаю. Цікаво спробувати, бо ціна доступна, а зараз це відіграє неабияку роль для всіх,тому хотілося б,щоб і лікарі рекомендували їх.
Review has 2 comments
16:09 31.08.2023
AnastasiiaBevz

Цікаво спробувати 😉

Дуже давно не користувалася продукцією від Avon,а якийсь час втратила довіру, але зараз дедалі більше викликає зацікавлення. В місцевих магазинах не має,але спостерігала і читала відгуки з минулих тестувань, тому хочу спробувати. З нетерпінням чекатиму оголошення результатів .
Цікаво,лише в нас консультанти які стоять на базарчику не викликають довіру?🤔
Review has 2 comments