Gracheva
Gracheva
Expert
Reviews Gracheva
Comments Gracheva
Likes received
0 Like
12:38 25.12.2017
Gracheva
Ще один відгук хочу написати про прикраси для десертів, я вже давно користуюсь таким у своїх виробах, але раніше купувала на ринку у кулінарному ларьку, і завжди тряплялось, що якщо не обережно вологими руками берез декор, фарба розтікалась, і прикраса ставала звичайно білою, а в цьому випадку з товаром від DrOetker можу запевнити високу якість продукту, і реально якісний декор, фарба тримається, кульки сильно не відрізняються величиною, і з ними приємно працювати, і ще я доя себе відкрила що матові прикраси є навіть дуже гарними на моїх виробах)) вдячна за можливість протестувати, та обрати в майбутньому саме цього виробника
Review has 0 comments
12:28 25.12.2017
Gracheva
Хочу написати свій відгук про какао, мені сподобалась структура порошку, вона доволі не суха, але сипуча, пахне неймовірно, аромат чути при легкому надрізі упаковки. Добавила до імбирного тіста 2 ст.ложки , а раніше щоб добитися темного кольору треба було до 5 ложок дешевого какао добавити, і моє тісто потемніло відразу, мені сподобалась якість какао, і що в тісті не було видно крупинок, буду рекомендувати іншим)
Review has 0 comments
14:45 21.12.2017
Gracheva
Хочу поділитись враженями, я була дуже задоволена, тим паче я ніколи раніше не готувала пудинг, спершу я в шоці з того що приготування є таким легким, швидко гусне, і швидно можна подавати на стіл, дякую за таке відкриття, тепер я забуду на час про желе і захоплюсь пудингом, і бонус до приготування є те що ця страва дуже смачна і це супер ніжний десерт)
Review has 0 comments
18:35 07.12.2017
Gracheva
Ну що ж, моя страва, а саме випічка з Др.Оеткер вийшла на ура. Я зпекла періг з начинкою : черниця з горіхами і шоколадним кремом))) тісто дріжжове, думаю метод приготування тіста є знайомим для всіх, але повторюсь, роблю опару, з теплої води 1 ст., 50 гр дріжжів, 2 ст. ложки цукру. Пізніше замішуємо тісто, залишаємо підрости, до опари ми додали муку, сіль, цукрову пудру(5 ст.л). Начинку почнем з заварного крему, стандартного, молоко і яйця з цукром, пізніше коли при нагріві крему почне загущюватись, добавляємо какао і ваніль, корицю, мускатний горіх, залишаємо вистигати. Потім черніку проварюєм в цукровому сиропі і підсушуєм, дрібним горіхи. Тісто розкатали по деку, вилкою прокололи місця де буде начинка, трохи тіста залишили для декору у вигляді сітки. Наносимо начинку через 10 хв розкатаного тіста, декоруємо і змащюєм збитим жовтком. Випікаємо в духовці 180 приблизно 40—60 хв.
Review has 0 comments
18:35 07.12.2017
Gracheva
Ну що ж, моя страва, а саме випічка з Др.Оеткер вийшла на ура. Я зпекла періг з начинкою : черниця з горіхами і шоколадним кремом))) тісто дріжжове, думаю метод приготування тіста є знайомим для всіх, але повторюсь, роблю опару, з теплої води 1 ст., 50 гр дріжжів, 2 ст. ложки цукру. Пізніше замішуємо тісто, залишаємо підрости, до опари ми додали муку, сіль, цукрову пудру(5 ст.л). Начинку почнем з заварного крему, стандартного, молоко і яйця з цукром, пізніше коли при нагріві крему почне загущюватись, добавляємо какао і ваніль, корицю, мускатний горіх, залишаємо вистигати. Потім черніку проварюєм в цукровому сиропі і підсушуєм, дрібним горіхи. Тісто розкатали по деку, вилкою прокололи місця де буде начинка, трохи тіста залишили для декору у вигляді сітки. Наносимо начинку через 10 хв розкатаного тіста, декоруємо і змащюєм збитим жовтком. Випікаємо в духовці 180 приблизно 40—60 хв.
Review has 0 comments