Ярослава1990
Ярослава1990
Connoisseur
Reviews Ярослава1990
Comments Ярослава1990
Likes received
7 Like
15:58 23.11.2023
Ярослава1990

Nan optipro 4 рекомендую

Від харчування дитини залежить її розвиток розумовий та фізичний.
Від харчування дитини залежить її розвиток розумовий та фізичний.
От питания ребенка зависит его развитие умственное и физическое.
Від харчування дитини залежить його розвиток розумовий та фізичний.
От питания ребенка зависит его развитие умственное и физическое.
Тому я підходжу відповідально та уважно вибираю продукти для свого малюка. Nan до того ж дуже корисний напій, що містить користь для росту та розвитку, біфідобактерії для правильного травлення.
Баночка зручна у використанні, для ложечки є бортики, легко покласти та взяти, не доводиться ритися у суміші як з іншими банками без бортиків.
Молочко приємно пахне, без гіркоти, вершковий смак. Відчувається звичайно залізо у складі. Без пальмової олії. Вітамінів містить багато різних груп. А це користь! І для імунітету у тому числі.

Розчиняється без грудочок, у теплій кип'яченій воді. Синок п'є дуже добре. Алергії ні шкірної, ні харчової не спостерігалося.
Поки що не плануємо відмовлятися.
Review has 0 comments
21:44 11.09.2023
Ярослава1990

Сподобалось! Рекомендую!

УПАКОВКА - картонна коробочка зеленого кольору, 600 г.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ детально розписаний.
ІНФОРМАЦІЯ від виробника є на звороті, текст, що читається.
Є ТАБЛИЧКА за вмістом та добовою нормою вітамінів та мікроелементів.
МІРНА ЛОЖЕЧКА зручна, вона йде в комплекті. Дозування кожного віку вимірюється саме кількістю ложечек.
КОНСИСТЕНЦІЯ суміші порошкоподібна, легка та розсипчаста.
✅ Суміш добре розчиняється в теплій воді, не залишає грудочок, при збовтуванні практично немає піни

Зручність використання.
Ложечка зручна.

Смак.
Солодкуватий, дуже приємний молочний.
Тут немає ніяких сторонніх присмаків, запах так само молочний.
Дитина із задоволенням випиває всю порцію, рідко коли залишає.

Самопочуття дитини.
З боку живота у нас скарг не було. Негативних реакцій з боку шкіри або ШКТ на цю суміш не помітила. Ні висипів, ні кольок, ні запорів не було.

ВИСНОВОК.
Головними перевагами молочка Нестожен 3 з 12 місяців є хороша ціна (дешевша за інші суміші), збалансований склад і приємний смак, а також нормальне самопочуття дитини. За цими критеріями вона нам цілком підійшла, тому, звичайно ж, рекомендую!
Review has 0 comments
22:12 27.03.2023
Ярослава1990

Помада та парфум які варті уваги!

Хочу поділитися з вами відгуком про помаду hydromatic matte Avon.
Матова помада з гіалуроновою кислотою. Упаковка помади виглядає дуже ніжно та гарно. Ніжний рожевий колір, сама упаковка вже заслуговує, щоб її купити😉
Тестувала колір hydra blush. Гарний колір помади. Зріз помади без виямки, я таке люблю! На губах помада виглядає ніжно та робить губи чуттєвими. На смак помада солодка, це є плюс, носити її комфортно.
Сама помада наноситься легко, матова текстура, губи не сушить. Тримається декілька годин, якщо навіть їсти/пити.
Однозначно кажу: «Так»! Помада варта уваги, та ще й за таку ціну!

Моя мама закохалася в цей аромат. Їй з цим парфумом комфортно і добре. Аромат глибокий, підходить для жінок постарше. Цей аромат додає власниці особливий настрій, впевненість в собі та відчуття гідності. Відчуття міри - залог будь-якого аромату. Занадто «поливатися» цим парфумом не варто. Має насичений та густий аромат.
Флакон парфуму вартий окремої уваги. Люблю простоту та лаконічність у всьому. Стійкість аромату на тверду п’ятірку, тут нічого й додати, це величезний плюс з яким не посперечаєшся. Тримається дууууууже довго. Навіть на шкірі відчувається на другий день, за одяг тут і говорити нічого. Аромат яскравий та запам‘ятовується. Відгуків за нього безліч. В цілому, практично всі діляться або на затятих шанувальників, або на затятих противників. Ну що ж, це дуже добре. Avon зумів створити парфум, що не залишає байдужих. Така полеміка та суперечки є показником оригінальності. Цей аромат отримує заслужену увагу. Його загальна впізнаваність говорить про унікальність та неповторність. Хоча, я можу зрозуміти тих, хто його не дуже любить. Цей запах не для всіх. Дуже вже яскраво-виражені в нього особливості, а багато інгредієнтів екзотичні! Як то кажуть, на смак та колір товаришів немає. Спочатку аромат гіркуватий і різкуватий. Приблизно близько години. До шлейфу підходить досить довго (але це через стійкість, не лякайтеся).

-Верхні ноти: перець, стріліціум, стефанотис, сік кактуса, біла фрезія.

-Ноти серця: стрілиція (райський птах), туберрозу, апельсиновий колір, гібіскус.

- база: мускус, рожева вода, білий кедр.

Група ароматів: квіткові дерев'яно-мускусні. Віднести його можна скоріше до вечірнього.
Дешевкою не назвеш. Я б навіть оцінила якість цього парфуму вище за каталожну ціну. Аромат дуже жіночний, спокусливий, навіть п'янкий. Нагадує запах меду чи пилку! Все це поєднується з деякою терпкістю, тягучістю, густотою. Відчувається щось східне, запашне. Хтось скаже настирливий. А я скажу весь секрет у почутті міри та дозуванні.

Однозначно рекомендую!
Review has 0 comments
02:50 06.11.2022
Ярослава1990

Чудова суміш для діток!

🐣ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД🐣
Суміш продається в металевих баночках по 400 і 800 грам, мене дуже тішить що саме банка, зручне транспортування, волога не потрапляє, не мнеться і не рветься нічого. Оформлена в біло-синьо-золотому кольорі, гарний дизайн і на банку нанесена вся необхідна інформація. Є інструкція в картинках, як її правильно розводити, думаю, всі матусі це знають. Склад хороший, намагаються максимально наблизити до материнського молока.
Також зазначено зміст всіх складових на 100 грам і на 1 ложку, дуже зручно. На дні упаковки знаходиться нанесення з номером партії та термін придатності. Термін придатності – 2 роки, але після відкриття банки – ТРИ ТИЖНІ. Збоку знаходиться захисна стрічка, що закриває. Відкривається досить легко та зручно, нерви та нігті зберігає. Зверху є прозора вставка на яку нанесена наклейка, що попереджає, що виробники оновили дизайн і рецептуру, під якою видно мембрану з фольги, ложку і щось новеньке) Мірна ложка ніжно-рожевого кольору (в потрійному комфорті була жовта), з невеликою перфорацією. У банці є борти, ложку потрібно класти саме на борти, а не кидати всередину банки.
🐣 Суміш. Зовнішній вигляд 🐣
Порошок молочного кольору, пахне молоком, досить розсипчаста. Підчас розчинення у воді комків не залишається, розчиняється чудово.
Смак. Вона солодка, пахне молоком, на смак також як молоко.
Короткий висновок – відмінна суміш, за прийнятною ціною, легко купити.
🟢 Переваги
✅Адаптований білок коров'ячого молока
✅Смак не гіркий
✅Доступність
✅Не залишає грудок
✅Збагачене вітамінами та мікроелементами
✅Дитина їла із задоволенням
✅Стілець нормалізувався
✅Зручна баночка
✅Хороше поєднання ціна-якість
✅Хороший склад

🔴 Недоліки
✔️Не виявлено
Review has 3 comments