m2alya
m2alya
Connoisseur
Reviews m2alya
Comments m2alya
Likes received
15 Like
19:33 19.12.2023
m2alya

Киселі від Dr.Oetker

Неділю тестую киселі, мої враження :
1. Киселі швидкого приготування за 30 секунд, як зазначає виробник на упаковці, дуже віддають порошковим смаком мені. Не змогла їх допити, чоловіку віддавала )))))))
2. Киселі, котрі треба доводити на плиті - краще, але теж віддають мені порошковим присмаком.
Моя суб'єктна думка - Мені, нажаль, не сподобалось, бо відчуваю порошковий присмак. Але чоловіку, начебто, все ОК.
Review has 0 comments
22:03 13.12.2023
m2alya

Перше враження. Киселі від Dr.Oetker

Сьогодні отримала посилку та одразу вирішила спробувати. Щоб ввечері не витрачати багато часу, вибір пав на розчинний кисіль, котрий, як зазначає виробник, готується за лічені секунди, а саме - 30 секунд. Щодо інструкції позаду пакетика - виробник зазначає трішки більше часу, а саме 1 хвилину на перемішування вмісту пакета та окропу. Смак обрала - полуницю та малину.
Мої враження дуже спірні, бо
1. Полуниця, як зазначено на пакетику, на 175 мл окропу, була гарної консістенціі, але малина - була загуста.
2. Мені сильно відчувався смак порошку.

Спробую ще раз, бо час ще є. Але перше враження не дуже.
Також спробую кисіль, котрий треба готувати на плиті, маю надію, що порошкового смаку не буде.
Бажаю всім вдалої дегустації.
Review has 9 comments
10:34 09.05.2023
m2alya

тестування

Потестували всі сирочки, дитина з'їла все із задоволенням. Можу рекомендувати сміливо для відмінного перекушування, десерту та добавки до млинців, каш, оладок, ну і чого Ваша душа забажає. Дякую за можливість, нам все сподобалось)
Review has 0 comments
15:55 03.05.2023
m2alya

milupa

Отримали вчора на тестування сирки. Дуже гарне пакування, дитина довго гралася з стрічкою)))) В мене дві дівчинки, 1,8р та 6 міс. Тому двоє спробували сирки, менша вперше)
Спробували смак "банан-суниця" та сирок для діток від 6 місяців без доданого цукру та фруктів.
Виробник повідомляє, що сирок виготовляється із натуральних інгредієнтів, без додавання цукру. Що, безперечно, великий плюс. При цьому смак приємний, з легкою кислинкою, консистенція не густа і не рідка. Старша дочка ще не впевнений користувач ложки, але часто виявляє ініціативу їсти сама, тому для мене плюс, що йогурт не розкиданий по всій кухні. Відмінно підійде на легкий перекус. Якщо оцінювати цінову політику – теж чудово, 13-15 гривень за баночку. Дякуємо за можливість пройти тестування смакликів для дітей :)
Review has 0 comments
17:06 30.04.2023
m2alya

Тестування, відгук)

Як я раніше писала, зараз період, коли ми вводимо прикорм та замінюємо одне годування сумішшю, такий перехід для дитини виявився шоковим і ми зіткнулися з проблемами животиків.Сьогодні є третій день тестування продукції. З упевненістю можу сказати, що продукт допомагає животику малюка. До цього використовували еспумізан, але ефект був слабкий. Але ефект від симбіозису мені подобається більше, я справді бачу різницю. Раніше не була знайома з даним продуктом, але впевнена, що зможу рекомендувати, як відмінну альтернативу відомим маркам
Review has 0 comments