Добрий день. Цього разу я пекла капкейки класичні. Змішала борошно з розпушувачем. Усі інградієнти збила міксером, потім додала потрохи борошна. Тісто гарно вимішалося, було досить густої консистенції. Оскільки не було у мене 5 % йогурту, то дала 1.5% та плюс 1 ст. ложку жирної домашньої сметани. вичавила максимум соку із лимона, додала цедру. Вийшло у мене 12 невеликих кексиків-сердечок. Випікати доводилось довше, ніж 25 хвилин. чомусь не хотіла утворюватись шкірочка. Напевне не дотрималась температурного режиму. Проте на смак та аромат десерту це ніяк не вплинуло. Деякі кексики я прикрасила кремом від др.Оеткера. До крему не давала масла, Сам крем дуже легко готувати, вийшло його досить багато, а запашний який!!.
А щодо прикрас-метеликів, то ними я не прикрашала. Вони досить тверді. Хоча малий їх краде і смакує як цукерки. Любить він усілякі такі штучки...
І як висновок, можу сказати, що продукція від др.Оеткера мені подобається, у приготуванні мені вдавалось усе легко, сама якість та смак порадували. Рекомендую!!!