Вперше готувала млинці з ароматизатором від Dr. Oetker,зазвичай використовую ванільний цукор чи ванілін .І так рецепт . Інгрідієнти:
- 500 мл молока;
- 3 штуки яєць;
- 200 г борошна;
- 50 г вершкового масла;
- 30 г цукру;
- 2-3 г солі. -ароматизатор Dr. Oetker . Для початку необхідно підготувати всі інгрідієнти. Бажано, щоб вони були кімнатної температури.
Першим кроком вибиваємо яйця в ємність для збивання, додаємо цукор і сіль. Перемішуємо до однорідності міксером .
Додаємо до яєчної маси невелику частину молока і перемішуємо масу до однорідності.
Просіваємо борошно в ємність і знову перемішуємо тісто, стежимо, щоб воно було без грудочок.
Після чого, не припиняючи помішувати, додаємо решту молока і розтоплене вершкове масло. Потім виливаємо з пляшечки ванільний ароматизатор Dr. Oetker і тісто готове.
Для смаження млинців найкраще підійде спеціальна млинцева сковорідка. Перед приготуванням її необхідно змастити олією, використовуючи силіконовий пензлик або просто серветку. Добре розігріваємо сковорідку та наливаємо на неї тісто, одночасно обертаючи її по колу так, щоб тісто покрило дно рівним тонким шаром.
Обсмажуємо млинець з двох сторін. Обов'язково слідкуємо, щоб він не підгорів знизу. Коли млинець знизу стане рум'яним, знімаємо його зі сковороди.
Готові млинці викладаємо на велику плоску тарілку та змащуємо кожен трішки вершковим маслом.Щоб вони залишалися гарячими, накриваємо їх кришкою.
Гарною начинкою для млинців буде сметана, згущене молоко, мед, варення або будь-яка іншу начинка, яким ви віддаєте перевагу. Приємного апетиту! Ароматизатор Dr. Oetker надає ніжний легкий запах ванілі ,упаковка дуже зручна .