O'Lena
O'Lena
Experienced expert
Reviews O'Lena
Comments O'Lena
Likes received
76 Like
20:47 01.01.2023
O'Lena

Для дівчат

Тестування від Avon нам дало можливість поділитися враженнями, чудовими фото й досвідом. Мы пригадали продукцію, якою починали користуватися в школі, а вона є ефективною й популярною зараз! Завдяки сировотці з вітаміном С я свіженько виглядала на новорічному святі, а пінка в кульці налаштувала на святковий настрій!

Вітаю організаторів, модераторів і учасників зі святом! Миру нам, перемоги й краси в новому році!
Review has 0 comments
00:19 31.12.2022
O'Lena

Цей відгук міг бути зовсім інакшим, але…

Для мене потрапити на тестування сиворотки з вітаміном С «Максимальне сяйво» від Avon на проекті Naprobu.ua було вчасним, оскільки як раз придивлялася подібний догляд. Я зраділа, хоча очікувала на пробничок, як було у дівчат у попередніх тестуваннях, тож отримала на пошту довгоочікувану посилочку перед днем Святого Миколая і зрозуміла, що, певно, добре себе поводила, бо подаруночок до душі! Повнорозмірний продукт 30мл із серії Anev. Вартість у інтернеті 400-550 грн, залежить від знижки. Варто чекати хорошого результату!
Щоб робити все правильно, необхідно ознайомитись із інструкцією! І що ми маємо? Інструкції українською немає, ну, хай так, ознайомилася польською. Почитала на сайті.
Використовувати сиворотку варто вранці АБО ввечері, наносити на суху чисту шкіру обличчя і шиї, добре вмасовувати масажними рухами, поверх МОЖНА наносити крем. Ок, так і зробимо!
Флакон дуже красивий, скляний, важкий. Дозатор закритий кришкою, натискається легко й, у залежності від натиску, можна регулювати кількість. Інструкція рекомендує 1-2 натиски, мені вистачає одного. Сама сиворотка рідка, прозора, а от запах жахливо хімозний, що трохи відштовхує, зазначу, що на шкірі я його не відчувала.
Нанесла , вмасувала, чекаю на диво, або, хоч би перестало липнути – не перестало. Шкіра на щічках поколює, ну, може, від погоди, подумала я. Хвилин за 5 минуло, а липкість не зникла, відчувала я її на шкірі аж до вмивання.
Якщо чесно, дуже не люблю такий ефект. Якщо ми прагнемо до якості, то вона завжди має супроводжуватися комфортом, а це зовсім некомфортно. Зранку змила, відчула легку стягненість на шкірі. Пробувала регулювати кількість сиворотки - липкіть не зникала. Дня за 3 зникло печіння на шкірі (наносила я сиворотку і вранці, і ввечері, кремом поверх не користувалася). Зауважу, що виходила на вулицю й у прохолодну вітряну погоду, але шкіра була захищена й не обвітрена, за що засобу плюс.
Шкіра дійсно стала пружніше й більш здорового кольору, як і обіцяв виробник (такий результат має бути за 7 днів використання,а через місяць шкіра повністю оновлюється і розгладжується, набуваючи молодий і сяючий вигляд). Все чудово, але липка шкіра протягом тижня мене зовсім не радувала. Я вже подумувала зав’язувати з експериментами й писати гнівний відгук, але вирішила почитати враження дівчат на сайті. Дівчата теж скаржилися на липкість. Тут і коментарі модератора про кількість засобу знайшла, але ж це мені не допомогло. І натрапила на відгук дівчинки, що наносила сиворотку на трохи вологу шкіру. Думаю, ну що воно таке, виробник же пише на суху!
Що робити? Спробую! Умилася й нанесла сиворотку, уже очікувала цю жахливу липкість, але сталося диво! Все чудово! Шкіра м’яка, приємна на дотик – ідеал!
У наступному відгуку, де дівчинка хвалила сиворотку , вона поверх наносила крем – перевіримо! Експеримент) Витерла шкіру, нанесла сиворотку, потім зволожуючий крем і… липкості немає! Все чудово!
І тут мені стало цікаво, що ж то за диво таке – серум для обличчя. Нетривалий пошук буквально відкрив очі! Виявляється, сиворотку необхідно наносити на очищену шкіру вранці і перед сном після вмивання й нанесення тоніку, а якщо наносити на вологу шкіру, то це посилить проникнення активних речовин! Цікавим є те, що сама сиворотка, хоч і містить 70% активних речовин, але не створює захисного бар’єру, тож саме тому необхідно використовувати крем після сиворотки (хоч пам’ятаємо, що в моєму випадку шкіра захищає обличчя від непогоди, та й сама відчувалася, наче маска).
До того ж серум є продуктом, що використовують курсом, тобто після досягнення необхідного ефекту сивороткою варто користуватися 1-2 рази на тиждень для підтримання.
Ну що ж, висновок: сиворотку з вітаміном С «Максимальне сяйво» від Avon я рекомендую, ефект є, але треба знати як нею користуватися, бо реальність дуже відрізняється від інструкції, навіть польською мовою)
Review has 4 comments
22:36 30.12.2022
O'Lena

Стати Афродітою з Avon

Не люблю відкладати в довгий ящик, тож підведу підсумки свого тестування в цьому році. На тестуванні від @Naprobu і Avon мені дуже пощастило! Я отримала набір: сироватка з вітаміном С «Максимальне сяйво» і Піна для ванни з ароматом «яблучний штрудель» . Чому пощастило? Бо була в пошуку сиворотки для обличчя, а час на теплу ванну з піною не могла виділити ще з додекреття) ну а тут уже не відкрутися, треба отримувати задоволення в обіймах мильних передсвяткових бульбашок)
Піна "Яблучний штрудель" від Avon має невеличкий секрет - вона вже формою і ялинковим візерунком натякає, що свята на носі! А в новий рік треба йти із задоволенням і очікуванням дива й перемоги!
І почнемо з перемоги... чомусь назва пінки на упаковці російською... може залишки, подумала я. Виробництво - Польща. Дата виготовлення 26.08.2022 року. Питання "чому?" Залишається до виробника
Об'єм пінки 250мл. Я думаю, що для новорічних свят цього достатньо) і не набридне!
Як використовувати пінку для ванни "Яблучний штрудель"? Тут уже вирішуємо самі, бо інструкції ні на сайті, ні на упаковці немає. Певно, кожному потрібен свій індивідуальний рівень пінних хвиль) . Я люблю наливати піну в кришку й підставляти під струмінь водички, щоб спостерігати за справжнім пінопадом, ну й керувати кількістю піни у ванній. Можна наливати у воду й спінювати рукою, можна наливати й залишати на самовспінювання струменем водички з крану.
Зараз такі часи, що може не бути світла, тож не сумуємо, а заздалегідь оздоблюємо ванну кімнату гірляндами на батарейках, а Піна "Яблучний штрудель" від Avon заповнить лазню ароматом хвої і солодощів.
І останнє: залишаємо всі погані думки за дверима й занурюємось у дитинство!
Оскільки у ванній я люблю валятися довго й читати, то можу сказати, що потроху Піна спадає, до аромату звикаєш, перестаєш його відчувати, що дуже добре, бо від надто насичених може й голова боліти, а тут усе чудово! Тільки піднесений новорічний настрій!
Після купання залишки піни змиваємо й можемо виходити відпочивати!
Алергічних реакцій чи нетипової сухості немає, можна побалувати себе цим задоволенням, а то й кілька разів, бо об'єм дозволяє!
Review has 3 comments
18:50 19.12.2022
O'Lena

Миколайчик завітав

Я була хорошою дівчинкою й Св.Миколай через проект На пробу зробив мені чудовий подарунок : сиворотку з вітаміном C і піску для ванни з новорічний ароматом. Я звикла керуватися досвідом інших і полезла шукати інформацію. Була здивована! Щодо сиворотки на офіційному сайті відгуків немає! Відгуків про піну Яблучний штрудель - немає! Ну що ж, будемо першопроходцями!
Review has 6 comments
00:30 13.12.2022
O'Lena

Дякую за довіру!

Що ще може так підняти настрій? Список експертів тестування продукції ейвон на порталі Напробу! Ну що ж! Уже в очікуванні новорічного дива - продуктів на тестування!
Review has 0 comments