Продовжую тестування "Желфіксу" від Dr.Oetker. Приготувала абрикосовий джем з мигдалем. Чому саме абрикоси? Мені захотілося зберегти "літо" , адже вони такі сонячні і є справжнім джерелом вітамінів. А поєднавши їх з мигдалем отримуємо подвійну користь і тонкий вишуканий смак. Інгредієнти: 1,5 кг.абрикосів, 800 гр.цукру (абрикоси в мене дуже солодкі), сік та цедра половини лимона, пів чайної ложки кориці, мигдаль 100 гр. та незамінний "Желфікс 1:1" (в мене залишився тільки він). З абрикос забираємо кісточки та за допомогою блендера доводимо до стану пюре. Далі добавляємо "Желфікс" попередньо змішаний з 2 ст.ложками цукру, мигдаль, цедру та сік лимона, корицю та доводимо до кипіння. Постійно помішуючи, кип'ятити 5 хв. Потім додаємо решту цукру, знову доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні всього 3 хв., не забуваючи постійно перемішувати, обов'язково дерев'яною лопаткою. Розлити гарячий джем в баночки. З "Желфіксом" все як завжди дуже просто і не зайняло багато часу. А як результат я отримала вишуканий джем. За допомогою "Желфікса" цей зимовий десерт має неймовірно ніжний смак та чудовий аромат. На фото видно його густу консистенцію та насичений колір. Тому рекомендую, результат виправдає ваші найкращі сподівання та порадує взимку.