diana.kruglyk
diana.kruglyk
Expert - Blogger
Reviews diana.kruglyk
Comments diana.kruglyk
Likes received
20 Like
12:28 14.04.2024
diana.kruglyk

Мелаксонін спрей

Повноцінний відгук вже залишила, тому хочу ще коротенько написати для тих хто не любить багато читати 😅
Мелаксонін спрей - дійсно дієвий засіб, але не чекайте результату з перших днів, мелатонін має накопичувальний ефект, саме тому результат з'являється пізніше.
Дійсно рекомендую для тих хто має проблеми з сном.
Review has 0 comments
12:21 14.04.2024
diana.kruglyk

Тестування Мелаксонін спрей

Отримала на тестування Мелаксонін спрей від @zdravo.mental.health та @naprobu.ua.

Тестування вже завершили, тому нижче розповідаю про результат ⬇️

Мелаксонін спрей - це дієтична добавка, безпечний снодійний засіб, який допомагає поліпшити засинання. Створений на основі мелатоніну з додаванням екстрактів насіння рослин. Тому його можна придбати без рецепту лікаря.

Загалом проблем з засинання та поганим сном у мене зараз немає, тому спрей тестувала моя мама, так як в неї дуже тяжко з засинанням)

Період тестування тривав 10 днів, і з перших днів прийому, результату практично не було, але так як препарат має накопичувальний ефект, то результат ми помітили під кінець тестування. Період засинання дійсно став коротшим, а сон міцнішим.

Застосовували кожного дня приблизно за 30хв. до сну, по 1 пшику.
Доречі дуже зручно, що препарат саме у формі спрею, а не таблеток. Має м'ятний смак, трохи терпкий і гіркуватий, але досить приємний смак.

В цілому вважаю тестування успішним і для тих хто має проблеми з сном, РЕКОМЕНДУЮ 🩷
Review has 0 comments
23:36 28.09.2023
diana.kruglyk

Far Away Beyond the Moon

Отримала на тестування парфуми від Avon і після відкриття флакону зрозуміла, що це будуть мої улюблені парфуми на холодну пору року. Перше що відчувається це солодкий аромат вишні та ожини, саме цим і підкуповують ці парфуми мене) Солодкі, пряні, ніжні ... це все про них. Щодо стійкості, то чудово тримаються на тілі протягом дня, і з кожним разом відкриваються якось по іншому. А ще мені дуже сподобався дизайн флакону, такий магічний ніби😍 Я би назвала цей аромат більше вечірній ніж повсякденним, бо на кожен день потрібно щось легше, свіжіше (але це виключно моя думка)
Також хочу сказати про те, що дуже подобається мені у компанії Avon - косметика їх виробництва не тестується на тваринах, що є ДУЖЕ ВАЖЛИВО!
Загалом тестуванням задоволена на всі 100%. Парфумами обов'язково продовжу користуватись, адже вони запали в саме серденько ❤️
Review has 0 comments
23:43 26.09.2023
diana.kruglyk

Парфуми

Доброї ночі. Підкажіть як можна зв'язатись з адміністраторами, беру участь у тестуванні парфумів, але не можу приєднатись у телеграм канал учасників. Як вирішити це питання?
Review has 2 comments
11:17 18.09.2023
diana.kruglyk

Парфуми For Away Beyond the moon

Отримала на тестування парфуми, і як тільки відкрила зрозуміла що це будуть мої улюблені осінні/зимові парфуми ❤️ Ці вишневі та ожинові нотки, просто любов)
Review has 0 comments