OlyaBobak
OlyaBobak
Newbie
Reviews OlyaBobak
Comments OlyaBobak
Likes received
12 Like
16:01 07.10.2021
OlyaBobak

Пре Мама Дуо кінець тестування❤

Пре Мама Дуо #naprobu.ua

Якщо ви плануєте вагітність або вагітні чи на грудному  вигодовуванні, тоді вам варто розумно підійти до вибору вітамінів. Кожен організм під час вагітності та після пологів втрачає вклику кількість вітамінів, які йдуть на користь малюка😊І з цим нічого не поробиш, фізіологія бере своє🤷‍♀️
Тому вітаміни є надважливі як для вас, так для вашої малечі.
Я як лікар, до вибору вітамінів ставилася важливо, вони мають бути комплексними і заміщувати добову норму вітамінів і мінералів, які потребує матуся.
В одній з реклам блогера я знайшла сайт naprobu.ua, і встигла взяти участь у тестуванні вітамінів Пре Мама Дуо.
Поділюся враженнями👇
📌Простота прийому! 1 таблетка і одна капсула використовуються в один прийом,  просто запиваєш склянкою води і приймаєш після їжі 1 раз на добу!
📌Плюс даних вітамінів в тому, що нема додаткового неприємного смаку та запаху.
📌Вітаміни є КОМПЛЕКСНІ, тобто мають в складі 11 вітамінів і 10 мінералів які потрібні у цей важливий період для жінки.
📌Зі змін в організмі помітила зменшення втоми, енергійність на весь день, покращення настрою і сну. Покращився апетит,зменшилися висипання на шкірі обличчя, нігті стали менш ламкі, стала менше роздратованою і апатичною.
📌Єдине, що не змінилося випадіння волосся😔Хоча ці вітаміни не мають прямий вплив на волосся, але я так мріяла, що вони перестануть випадати🤦‍♀️

Зі всіх вітамінів, які я приймала за 1 і 2 вагітність - Пре Мама Дуо ,поки що, найкращі❤

Я несу рекомендаційний характер на рахунок цих вітамінів Пре Мама Дуо, а ви обирайте свої, тому що ваше здоров'я і здоров'я малюка у ваших руках!
#naprobuua#naprobuua_ПреМамаДуо#ПреМамаДуо#naprobuua_відгуки
Review has 1 comment
21:52 21.09.2021
OlyaBobak

ПреМаиаДуо

Дуже рада, що змогла взяти участь у проєкті naprobu.ua з тестування вітамінів для вагітних, годуючих матерів Пре Мама Дуо. Сказати, що я задоволена- нічого не сказати. Вже 2й тиждень приймаю дані вітаміни і можу сказати одне- вони чудо . Шкіра покращилася, активність організму на найвищому рівні, обмінні процеси в нормі. Активна, позитивна і енергічна стала від того часу, коли почала їх приймати. Як лікар можу сказати, що кращого комплексу вітамінів не знайти! В такий період як грудне вигодовування мусить бути адекватне поповнення вітамінів і мінералів а з цим препаратом ви отримуєте 11 вітамінів і 10 мінералів. Всього 1 таблетка і 1 капсула стануть помічними у відновленні вітаміного складу організму годуючої мами.
Чи я раджу даний препарат? Так звісно! Всі хто планує завагітніти, вагітний, або хто вже розділяє щастя материнства і грудного вигодовування мусить приймати цей препарат😊
Review has 0 comments