#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
Продукти
Для тіста:
200 г свіжого молока
50 г вершкового масла або
маргарину
375 г пшеничного борошна
1 пакетик сухих
дріжджів Др.Oеткер
50 г цукру
1 пак. ванільного цукру Др.Oеткер
1 щіпка солі
3 жовтки
Яблучний
пиріг з безе
Для начинки:
1 % яблука
1 пакетик пудингу Др.Oеткер
зі смаком ванілі
500 мл свіжого молока
Для білкової маси:
4ч. л. дрібно меленої кориці
100 г цукру
з білки
50 г натертого лісового горіха
1. Дріжджове тісто:
Нагрійте молоко і розтопіть в ньому
масло. Просійте борошно в посуд, добре
розмішайте його з дріжджами і додайте
інші продукти та підігріту молочно-масляну
суміш. Розмішайте суміш міксером
(з насадками для тіста) коротко на низькій,
а після цього на високій швидкості близько
5 хвилин до отримання гладенького тіста.
Накрийте його чистим рушником і залиште
в теплому місці підніматися до тих пір, поки
об'єм тіста помітно збільшиться.
2. Начинка: Поки піднімається тісто, приготуйте
пудинг відповідно до вказівок на упаковці,
відокремте 250 г від нього і залиште
охолоджуватися. Почистіть яблука, видаліть
серцевину, розріжте їх на четвертинки,
а після цього на пластинки. Тісто,
що піднялося, вимішайте ще раз на злегка
посипаній борошном поверхні, розкачайте
лист, викладіть його на попередньо
змащене маслом деко розміром 40 х 30 см.
Розподіліть рівномірно по тісту теплий
пудинг, розкладіть пластинки яблук одна
на одну і запікайте в нижній половині
попередньо розігрітої духовки при
температурі 180°С з верхнім та нижнім
нагрівом (або при температурі 160°С
з конвекцією повітря) близько 25 хвилин.
3. Білкова маса: Змішайте корицю з цукром. Збийте білки,
щоб вони стали твердою масою, і акуратно
вмішайте в них суміш цукру і кориці.
Отриманою сумішшю наповніть шприц
з насадкою у формі зірки з діаметром 10 мм, і нанесіть білкові стрічки на спечений
пиріг. Посипте натертим лісовим горіхом
і запікайте в середній частині попередньо
нагрітої духовки ще 15 хв.
Після закінчення випікання залиште пиріг
охолоджуватися на металевій решітці.