Відгуки про пральну машину Electrolux EFU361200PI

Шановний, Експерте!

Раді, що Ви до нас приєдналися і взяли на себе важливу місію - протестувати техніку і розповісти про свою незалежну, чесну думку.

Ваші дії в період тестування - з 06.10.2016 р по 03.11.2016 р .:

1) Поділіться новиною про те, що Вам доставили техніку в цілісності, порадуйте нас фото.

2) Ознайомтеся уважно з технікою, вивчіть її, розкажіть нам про перші враження.

3) Перший тиждень тестування - 06.10.2016 р - 12.10.2016 р .:

- Опишіть нам 1-2- режиму прання Electrolux EFU361200PI на вибір:

бавовна
бавовна Еко
синтетика
Делікатне прання
Порадуйте нас фото, а також поділіться з нами тим, що Ви встигаєте зробити під час прання :)

4) Другий тиждень тестування - 13.10.2016 р - 19.10.2016 р:

- Опишіть нам 1-2- режиму прання Electrolux EFU361200PI на вибір:

Вовна
джинси
Спідня білизна
шовк
Порадуйте нас фото, а також поділіться з нами тим, що Ви встигаєте зробити під час прання :)

5) Третій тиждень тестування - 20.10.2016 р - 26.10.2016 р .:

- Опишіть нам 1-2- режиму прання Electrolux EFU361200PI на вибір:

штори
Пухові ковдри
освіжити
Швидке прання
Порадуйте нас фото, а також поділіться з нами тим, що Ви встигаєте зробити під час прання :)

6) Розкажіть своїм друзям в соціальних мережах, як Ви тестируете пральну машину, поділіться своїми відгуками.

7) Тестування майже закінчилося, але Вам залишається ще дуже важливе завдання. В період з 27.10.2016 р по 03.11.2016 р в Вашому особистому кабінеті буде доступна для заповнення підсумкова анкета Експерта. Пам'ятайте - це дуже важливо не тільки для нас, але і для виробника. Ми чекаємо Ваше незалежне і чесне думка :)

8) По закінченню тестування, в період з 27.10.2016 р по 03.11.2016 р Вам потрібно буде зняти невеликий відео-огляд (2-5 хв.) І розповісти нам про свою думку, враження від використання техніки. З цього питання Ви отримаєте від нас листа з деталями.

Ні пуху! Віримо в Вас :-)

Найкращі відгуки

AnnaUlko
Знавець , 2016-10-28 16:02:35
Доброго времени суток! Подходит к завершению наше тестирование. Впереди мой видеообзор о тестировании) Спасибо за предоставленную возможность протестировать и узнать возможности данной техники! Наверное врятле бы ,просто купив машинку , я бы с такой кропотливостью интересоваться возможностями данной техники ! Благодаря вам и Девочкам узнала море полезной информации! Теперь имею возможность на 100% и с пониманием использовать потенциал Машинки . Решила поэкспериментировать и сравнить режим Освежить.очень было интересно разница между режимом Быстро. Мои наблюдения таковы что данные режимы отличаются количеством полосканий .если у вас хорошо выплачивается средство для стирки Режим Освежить точно для вас и возсодностью по быстрому постирать вещи. Под тестирование попали трусики дочки. Для начала положила десяток трусиков без колготок. После стирки запах свежести и белье выстиранное! Теперь это мой любимый режим! Так как горшок у нас с пересенным успехом могу позволить себе стирать каждый день в данном режиме! Это супер режим!!! И открытие для меня. Все де боялась что будет не достаточно 20 минут стирки, а зря)) 10 минут заняла стирки столько же полоскание! Вторым открытием стал режим Шерсть или ручная стирка. Пришли холода и шерстяные свитера очень деликатные. Всегда стирала в ручную. С таким спокойным режимом я не боюсь больше стирать подобные вещи в машинке! Веши переодически помешивались и после стирки и высыхания вещи не потеряли своей первоначальной формы!!! Как я раньше жила без этого режима!!!! Я отвечу без свободного времени в осенне-зимний период!!!!! Теперь же я успеваю посвятить время себе! А для мамы в декретном отпуске это большая редкость, мы успеваем подумать обо всех кроме себя!!! Спасибо вашему проекту за свободное время, и прекрасное настроение!!!! Потому что теперь у меня есть время на отдых)
Читати далі
Ольга Сумарева
Знавець , 2016-10-28 13:08:33
мой видеообзор ;) не судите строго https://youtu.be/jtV91ddSEc4 https://youtu.be/KKQVmqzdPAc
Читати далі
Ольга Сумарева
Знавець , 2016-10-25 09:18:14
Доброго времени суток, в последние несколько дней тестирования я решила опробовать режимы "Освежить" и "Шторы". Теперь по порядку, сперва о режиме "Освежить" - время стирки 30 минут, 30 градусов температура воды и максимальный режим отжима 800 оборотов в минуту. Режимом я довольна, потому что очень напоминает режим "Быстрой стирки", но положить в стирку при данном режиме грязную детскую футболку, испачканную персиковой кашей было ошибкой, так как небольшое пятно осталось, к сожалению не было технической возможности зафиксировать данную оплошность, но после небольшого застирования пятно исчезло) В общем итог, что режим очень даже неплох. спасибо, #NaProby #Electrolux Далее, я проверяла режим стирки "Шторы", время стирки 1,55 часов, температура 40 градусов, количество оборотов отжима - максимальное 800 оборотов. Так как я стирала в основном занавески, то посчитала достаточным для стирки 20 градусов, и убрала отжим, после чего время стирки стало 1,30 часов, что по мне вполне достаточно для стирки. Штора отлично отстиралась, в отличие от предыдущих комментариев никаких зацепок на шторах, к счастью нет. За время стирки я приготовила ужин, и начала уборку в квартире) спасибо #NaProby #Electrolux за свободное время)))
Читати далі
Nilalala
Знавець , 2016-10-24 10:35:21
Режим "Ковдри" я використала для прання свого пуховика. На етикетці мого пуховика інформації щодо прання небагато. Заборони прати у машинці немає, є тільки, що дозволено холодне прання. Тому в режимі "ковдри" я температуру забрала взагалі, залишила лише 800 обертів, що видала машинка, а час прання 1година 30 хвилин. Для прання я використовувала гель. Оберти в режимі "Ковдри" не такі, як наприклад, "Бавовна". барабан переміщує, але не так інтенсивно. І є різниця як "Ручне прання" там декілька обертів і зупинка. А ту "Ковдри" більш я б сказала щадящі оберти... якось так. Пуховик випраний і виполосканий гарно, розхводів немає. Пух в деяких місцях збився в комочки. Сушила на батареї, час від часу розпушуючи. Після висизхання пух гарно розподілився і прання не зашкодило тепловим якостям пуховика. До речі, сьогодні мені дзвонили з сайту "На пробу" і розпитували про мою проблему. Запитували чи я зверталася у сервісний, я сказала, що ні, бо ще при установці мені наголосили, що гарантійне обслуговання здійснюється за наявності печаток + два роки тому під час тестування експерт так викликала майстра і заплатила за виклик. Відповідно я спочатку написала на сайті і запитала алгоритм дій в такій ситуації. Отож мені зателефонували розпитали проблему, а потім потім зателефонували у сервісний центр і залишили заявку від мого імені. У середу має прийти майстер з сервісного і дивитиметьмя мою машинку.
Читати далі
Ольга Сумарева
Знавець , 2016-10-23 02:36:42
Итак, один из заключительных режимов стирки - "Быстрая стирка". Это один из незаменимых режимов, которые в обязательном порядке нужны для каждой стиральной машины и каждой хозяйки! 20 минут, 30 градусов и 800 оборотов отжима, вполне допустимо и не заставит долго ожидать пока машина работает можно подготовить другие вещи для дальнейшей стирке, все это спасибо #NaProby #Electrolux Вещи после быстрого, но все же качественной стирки прекрасно выстираны, освежены, что несомненно радует. А пока быстрая стирка работала я готовила другие вещи для режима стирки "Пуховые одеяла", так как мы с мужем сегодня решили устроить генеральную уборку) Благодарим #NaProby #Electrolux как незаменимого помощника в доме)))!
Читати далі
Людмила Калюжная
Експерт , 2016-10-21 12:34:38
Третью неделю тестирования я посвятила режиму «Шторы». Порошок для штор решила использовать не сыпучий, а жидкий, в средний отсек добавила немного кондиционера. Загрузила свои любимые шторы в барабан. После включения машинки – выбрала режим «Шторы», сразу на мониторе появились все данные о стирке: температура воды при стирке 40 градусов, время 1 час 55 минут, отжим 800 оборотов. Данные стирки я не меняла, но хотела добавить функцию «Легке прасування», но после нажатия на эту кнопку функция не включилась, скорей всего в этом режиме нет такой возможности. После старта, я приступила к своим домашним делам и даже успела поменять молнию ребенку на курточке. Хочу отметить, что я уже привыкла к машинке, уже не так страшно оставлять ее без присмотра, как в первое время (ранее я очень часто заходила и смотрела, что же там происходит). Теперь все на много проще, мы подружились с машинкой, я к ней привыкла уже и после старта, занимаюсь своими делами, до сигнала о завершении работы. Сразу после сигнала я принялась вытягивать шторы с машинки и поняла, что совершила большую ошибку, загрузив в нее свои самые любимые шторы. Дело в том, что они очень нежные, ранее я всегда стирала их руками. Как правило – шторы не пачкаются, они немного припадают пылью и их хочется просто освежить, ополоснуть в кондиционированной водичке, чтоб придать свежести и аромата. На шторах пошли стрелки и затяжки. Их очень много. Но в этом я сама виновата, они слишком нежные для такой стирки. Обычно шторы я вывешивала на балкон, чтоб они подсохли, но сегодня, когда я их вытянула с машинки –они были практически сухие. Поэтому я включила утюг и принялась их гладить, во время глажки растягивала руками и утюгом зацепки. Теперь их практически не видно. Все другие шторы, у которых плотней текстура – постирались отлично. Пусть моя ошибка послужит для других – уроком. Режим «Шторы» - отличный режим, но не для нежных штор.
Читати далі
Наталія Буковська
Досвідчений експерт , 2016-10-21 01:37:48
Усім доброго дня! З самого ранку протестувала програму Штори. Власне, мої штори нещодавно прались і в якості експериментальної речі взяла покривало, яке в нашій сім"ї передається від мами до доні вже майже 100 років. Звичайна світла щільна набивна тканина. Я його не застеляю, просто бережу, як пам"ять. За роки, що воно у мене, жодного разу не пралось, то вирішила освіжити і вивісити, щоб добре провітрилось. Машинка показала стандарт 40 градусів, час 1 год 55 хв та 800 оборотів. Нічого не змінювала. Коли налилась вода і почалось прання, я заглянула в резервуар і побачила, що і сипучий відбілювач, і рідкий гель за перегородкою залишились на своїх місцях. Що ми робимо після того, як з"явились якісь непонятки? Правильно- дивимось в інструкцію. На перших порах я взагалі рекомендую тримати цю книжечку близько, бо питання виникають постійно. Прочитала, що на цьому режимі автоматично додається фаза попереднього прання, при якому краще не додавати пральний засіб в спеціальну ячейку. Води налилось достатньо- не багато і не мало. Скло не нагрівалось, покривало просто замочувалось в воді, що супроводжувалось звичайним обертанням барабану. Тривала така фаза 30 хв. Потім трішки вилилось води і десь так само залилось. Заглянула знову в резервуар і вже миючих не було. Прання зайняло 40 хвилин і 35 хв машинка виділила на полоскання та віджим, перерахувавши час на 10 хв в меньшу сторону. 800 оборотів вистачило, покривало я вийняла трішки вологим і мінімально зім"ятим. Думаю, що штори будуть такі самі- без заломів і лишнього зіжмакання, що потім доволі добре допоможе при прасуванні) За час прання підготувала для подальшої роботи дерев"яні заготовки. Люблю займатись декупажем і вільний від домашньої роботи час для мене важливий.
Читати далі
AnnaUlko
Знавець , 2016-10-20 10:20:58
Здравствуйте!!! Давно заглядывала на режим "Освежить". Ранее подобного режима у меня не было. Вот решила испробовать на колготках и пеленках ребенка. Приучаем к горшку . Вещи не грязные . Решила проверить этот режим на колготках. Время, температуру регулировать нельзя. Стандартное время 30 минут, температура 30° С, отжим 800 оборотов. Стирка заняла 10 минут и 20 минут длилось полоскание в 3 подхода. Воды набиралось для стирки и полоскания много на фото видно где то треть бака. После стирки запаха не осталось от пописов на детских вещах. Если нужно быстро простирнуть отличная программа, особенно этот режим будет удобен летом. За эти пол часа стирки успели позаниматься с дочечкой ранним развитием , изучали животных, цвета и формы. Дочка в восторге от книг не возможно забрать, читай и все)))).
Читати далі
Nilalala
Знавець , 2016-10-20 09:51:22
Режим «Освіжити». У старій пральній машинці у мене був найкоротший цикл прання 32 хвилини при температурі 60 градусів. Такі параметри мені не завжди підходили, а змінити їх не було можливості. Не подобалось те, що на 32 хвилини прання мені не потрібна була температура в 60 градусів. Тому що температу в 60, я використовую для сильно забруднених речей, а на такі речі 32 хвилини замало. А на речі, які потрібно освіжити – температура в 60 забагато. І тоді виходила якась валіза без ручки, бо функція є, а використати її не завжди виходить. Читаючи інструкцію до моєї Люксі, я відразу відзначила два цикли прання «Освіжити» та «Швидко», адже там температура прання 30 градусів. Для мене саме такий температурний показник підходить, аби освіжити одяг. Сьогодні, щоб випробувати режим «Освіжити» та «Швидко» взяла дві свої кофтинки в одній склад синтетика, в другій у складі є шерсть (зазвичай такі речі перу в режимі Ручне прання), термолосіни (так мої хлопці ще ті мерзляки вже їх одягають:))+ ще декілька речей, щоб було 2 кг. необхідних для цього циклу прання – «Освіжити». Чому вибрала саме цей режим, а не «Швидко»? Причини дві. Перша, бо «Освіжити» час прання 30 хв., а в «Швидко» -20. Друга, що на «Швидко» потрібно 1 кг, а у мене було більше. Отож, режим «Освіжити» – час 30; температура 30 градусів, ці показники змінювати неможна. Максимальні оберти 800 їх можна регулювати до 400. Я вибрала 600. (У режимі «Швидко» схожі параметри, виключення час, що складає 20 хвилин). Прання в режимі «Освіжити» зайняло 30 хвилин. Злив води відбувся через 11 хвилин. Решту 19 відбувалося полоскання/віджим. Режимом задоволена це те, що потрібно, аби швидко освіжити річ. До речі гелю для прання я брала менш ніж зазвичай.
Читати далі
Katrya
Експерт , 2016-10-18 12:36:18
Добрый вечер! Сегодня стирала нижнее белье. Режим стирки: 1 час, 800 оборотов и 40 градусов. Закинула меньше трети барабана вещей. Для стирки выбрала стиральный порошок, немного пятновыводителя (закинула с бельем комбинацию, которую облила утром кофе), и жидкий кондиционер. Параметры не меняла. Это же белье! Зачем его мучить высокими температурами и сильными оборотами? Да и разработчики, я думаю, не зря такие параметры сделали основными. В общем, доверилась. Первые минут 5 я наблюдала за стиркой. Сначала машина набрала воды, которая полностью покрыла белье. Раз в 30 секунд машина слегка перемешивала белье. Все остальное время белье было замоченным в воде со стиральными средствами. Дальше наблюдать не стала. Приняла душ, высушила голову и краем глаза подсмотрела любимое телешоу. Как только услышала звук, сообщающий об окончании стирки, выгрузила белье. Оно было свежим и почти сухим, пятно от кофе отстиралось. После стирки вытащила, промыла и оставила сушиться отсек для порошка, протерла барабан и стекло дверцы, проверила фильтр сливного насоса (там, кстати, ничего не было) и оставила дверцу приоткрытой. Да да, я смотрела видео о правильной эксплуатации машины. Но, честно говоря, я это и так знала (просто мой друг занимается ремонтом стиральных машин и всегда дает полезные советы). #NaProby #Electrolux Стиркой я довольна. Спасибо за помощницу! ))))
Читати далі
AnnaUlko
Знавець , 2016-10-17 11:25:27
Всем доброго времени суток! Протестировала я режим джинсы. Как и для любого человека джинсы стали неотъемлемой частью гардероба нашей семьи, практичной и повседневной одеждой. Живем по принципу "Мы не настолько богаты чтоб брать дешевые вещи". Поэтому джинсы носим дорогие, и для меня важно чтоб частая стирка не портила вид вещей, форму и цвет. Поэтому раньше всегда сама регулирова параметры для их стирки. Очень удобно что вынесена отдельная функция, где не нужно заворачиваться настройкой нужных параметров. Температура предлагается 40° С максимальная 60 °С что вполне достаточно для джинсовой ткани чтоб она не потеряла цвет. Время стирки на четверо джинс и одной джинсовой юбки пересчитало со стандартного 3.15 на 2 часа 25 минут. Отжим 1200 оборотов предлагается, так как сейчас еще не включили отопление - идеально чтоб успели высохнуть! Режим стирки был динамичный как и положено для данного материала. Белье достала чистое и свежее. Следов стирального средства не осталось. Данный режим понравился своей простотой и удобством в пользовании. В нашей жизни Комфорт заключается в мелочах . Удобно загрузить и 2-мя кнопками включить режим нужный без корректировок настойки. Рекомендую режим стирки "Джинсы" для хозяюшек). А пока моя помощница работала мы успели провести приятно время с дочечкой, почитали любимую книжку, посмотрели мультфильмы и даже подурачиться не забыли)))) как же приятно снова впасть в детство со своим ребенком )))) Всем спасибо за внимание!
Читати далі
Наталія Буковська
Досвідчений експерт , 2016-10-17 03:14:48
Привіт! Дійшла черга до режиму Тонка білизна. Загрузила в барабан 3 кг (максимум при цій програмі) різної по складу білизни- тонких і не дуже. Для чистоти експерименту додала пару бавовняних речей. Стандартний час 1 год 30 хв, температура 40 градусів і 1200 оборотів. Нічого не міняла, бо, в принципі, все влаштовувало. Вода почала наливатись порціями- більше десятка раз по пару секунд на протязі 10 хвилин. Чергувалось набирання води з крутінням барабану. Коли набралось так, що речі були майже наполовину в воді, почався цикл прання, який тривав 45 хв. Хоч намагалась контролювати процес і часто заглядала в ванну кімнату, але все одно упустила момент коригування часу машинкою. Вона перерахувала час прання на 5 хв в меньшу сторону і полоскання з віджимом зайняло 40 хвилин. Речі після всього були чисті, майже сухі. Бавовняні також добре відіпрались і не дуже прим"ялись. Але ступінь забрудненності була середня і нижче середньої. За час прання встигла насмажити дерунів, а мої хлопці майже їх доїсти і пролунав звуковий сигнал завершення. До речі, декілька загрузок відбувались без цього сигналу. Він легко вимикається одночасним нажиманням на сенсори Легке прасування та Додаткове полоскання, а також і вмикається цими двома кнопками. Але я вирішила на період тестування все-таки чути закінчення програм. В моїй старій машинці сигналу не було і так мені звичніше. Великий плюс, що можна налаштувати все по своїм вподобанням) Ще подивилась в соц. мережі в групі На пробу відео про те, як дбати про пральну машинку. Загалом, все так і робила раніше, окрім витирання сухою ганчіркою після кожного прання. Так от, вже витираю)) Виділила спеціальний маленький машинкін рушничок) Цього разу перевірила стан фільтру внизу машинки. Як будете відкривати його, то обов"язково підложіть підносик або ганчірку, бо води виливається багатенько. Я часто роблю перевірку, бо там можуть бути відірвані гудзички і чи інші дрібні речі, які не потрапили в поле зору, коли перевіряєш кишені перед пранням. В цей раз все чистенько, лише один невеличкий шматочок чогось)
Читати далі
Katrya
Експерт , 2016-10-16 12:10:31
Добрый вечер всем! Сегодня протестировала режим "Джинсы". Время стирки 3 часа 15 минут (с прерасчетом времени машина стирала 2 часа 58 минут). Температура - 40 градусов. Отжим 1200 оборотов. Решила оставить предложенный техникой режим. Для стирки выбрала стиральный порошок. Кондиционер не добавляла. Джинсы все равно мягче не станут, а пахнуть приятно и от порошка будут. Поскольку сегодня воскресенье, а завтра идти на работу, во время стирки я готовилась к завтрашнему дню: подготовилась к проведению лекционного и практических занятий, составила вопросы для самостоятельной подготовки студентов и написала пару абзацев научной статьи. Сегодня моим стиральным помощником стал кот. Он, кстати, очень подружился с новой машиной: то в барабан заглядывает, то сверху ляжет. Честно скажу, что за время стирки я заглядывала в ванную раза два-три. Мне показалось, что машинку сильно трясет во время отжима. Я поставила сверху сначала малюсенькое железное ведерко, а после флакончик жидкого мыла. Оба предмета сдвинулись до края машины, но не могу сказать, чтоб их сильно колбасило. В общем, ложная тревога. Наверное это было связано с тем, что в барабане болтались всего две пары джинсов, которые и создавали эффект тряски. По окончанию стирки машина позвала меня издав определенный звук. Джинсы были почти сухими, чистыми, правда довольно помятыми. В других отзывах я читала, что у кого-то джинсы не помяты, а к кого-то помяты. Я попала во вторую категорию. Может это связано с тем, что мои штанишки из тонкого материала. Чтоб не быть голословной, обязательно добавлю фото. В принципе, я все равно глажу вещи после стирки, по-этому мятые штаны меня не сильно расстроили. Кстати, муж обратил мое внимание на то, что если смотреть на дисплей машины прямо, а не сверху, то обозначения видны не полностью (это видно и на фото), но я думаю, что это очень продуманный ход, так как смотреть на время и другие параметры человек будет именно сверху, откуда все превосходно видно. Все же сегодняшней стиркой я осталась довольна, чего и всем желаю. #NaProby #Electrolux Легкой всем трудовой недели!
Читати далі
Ольга Сумарева
Знавець , 2016-10-12 03:47:42
Добрый день всем, кто участвует в жизни экспертного оценивания стиральной машины Electrolux EFU361200PI ! Сегодня в последний день тестирования первого тура я решила опробовать режим стирки "Синтетика". Время стирки 2 часа 5 минут, температура стирки 40 градусов, отжим 1200 оборотов в минуту. Добавляем стиральный порошок и кондиционер, в специально отведенное отделение и запускаем стирку, нажав на кнопку "старт". После чего не торопясь машина заполняется водой, перед тем спустив воду. А пока машинка будет стирать, я приготовлю яблочный пирог. Машина работает очень тихо, не мешая разговаривать по телефону. Спустя 2 с небольшим часа я получила полусухие отлично выстиранные вещи и приготовленный вкусненький пирог с яблоками) Всем хорошего дня, до скорых встреч!
Читати далі
AnnaUlko
Знавець , 2016-10-11 01:41:46
Доброго времени суток! Итак первая неделя тестирования на исходе , а я не могу нарадоваться своей помощнице)! Тестировала режим " Эко Хлопок". Уж очень заманчивое название и описание производителем с точки зрения экономии энергии и воды. Под тестирование попали пару хлопковых вещей и большое двуспальное махровое покрывало. Читала что у девочки тут в ветке( у кого давно уже в эксплуатации данная модель) жаловалась на недостаточное количество воды. Таких проблем нет, все белье равномерно замачивается , даже объемное махровое покрывало на фото видно. В нашей предыдущей бошевской машинке я вообще не видела воду при стирке она всегда ниже окна барабана была. Но белье выстирывала отлично! Машинки собственно и были созданы для экономии воды( ну и конечно же сил, времени хозяек). При стирке белья, пока не наберестя нужное количество воды, идет процес замачивания. Машинка регулирует достаточно ли воды, вращается медленно ,с паузами , чтоб замочить белье равномерно. После достаточного (на ее усмотрение) добавления воды происходит перерасчет времени стирки. В режиме хлопок в среднем занимала стирка после перерасчета - 2 часа( всегда стираю при температуре 40°С повседневную стирку). В режиме "Эко хлопок" (почти полный барабан был после начала стирки существенно осело белье , на фото видно) стандартное время 3 часа, после замачивания время не изменилось. Температура как и прежде 40°С. Снизила с 60°С до привычного для меня уровня. Стирка заняла 3 часа. Что довольно долго как на меня. Основная стирка заняла более 2-х часов ( 2 часа 10 мин). Оставшееся время 50 минут ушло полоскание и отжим. Делаю вывод: такой режим стирки удобен в использовании для ночной стирки по таймеру, когда спешить не обязательно. Переезжаем в частный дом, там устанавливать будем двузонный счетчик. Всю стирку основную планирую стирать ночью. Из расчета экономии воды и энергии удобно пользоваться именно этим режимом. Для дневной стирки чтоб не ограничивать себя по времени удобно все же использовать обычный режим хлопок. Также хотелось бы отдельно описать дополнительную функцию " Легкая Глажка". Данная функция доступна не со всеми режимами, совместимость можно проверить по таблице в инструкции по эксплуатации. Я использовала в режиме хлопок. Стирала рубашки мужские и постельное. Чем отличается ? Первое увеличивается количество циклов полоскания белья . У меня на 2 часа 10 минут ( время стирки) 55 минут заняло полоскание + отжим. Было 5 циклов полоскания. Второе в процессе полоскания в режиме легкой глажки нет отжима только слив! Третье в конце отжим проходил в 3 подхода при небольшом интервале. После отжима белье еще 5 минут вспушивалось прокручивалось на фото видно что что белье не прижато к стенкам барабана после стирки. В итоге: режим легкой глажки +++ Меньше заломов на белье белье не было сплюснутым. Что существенно облегчило процес выглаживания рубашек и простыни. На фото видно сомтояние белья после стирки, а мы Девочки знаем как сильно мнутся хлопковые рубашки!!!! Данную функцию считаю очень полезной! Особенно для тех у кого мужья носят рубашки! Данная функция позволила мне сэкономить время на глажке и мы успели правильно его перераспределить- насладиться последними теплыми деньками с дочуркой и Мужем в парке!) Всем спасибо за внимание! С большим интересом продолжаю изучать возможности данной техники, и конечно же мнения остальных экспертов.
Читати далі
Наталія Буковська
Досвідчений експерт , 2016-10-11 01:03:54
Привіт! Поки ця дивна жінка Наталя десь на кухні, то напишу відгук. Мене звати Мімік Дмитрикович і я та мої друзі належимо братикам вже багато років. Нас люблять і навіть беруть в ліжко, щоб ми охороняли сон наших хлопців. І от сьогодні ми почули від мами, що нас пора освіжити і також протестувати якийсь режим. Звичайно, за 10 років життя мені часто доводилось мати справу з пральною машиною. Скажу більше, я із задоволенням роблю купці-любці, але раніше нічого не чув про якийсь режим. Коли побачив нову машинку, то все стало на свої місця- нам доручили почесну місію. Зробилось цікаво- яку программу вибере мама? Бавовну чи Делікатне прання? Але вона вибрала Синтетику. Але ж і правда- ми хоч і не викликаємо алергії, але складаємось зі штучних тканин і всередині нас не тирса, а пухнастий синтепух. Головне, що місцева Фрекенбок виставила температуру 40 градусів і віджим 1200 обертів- ми не зваримось, не поліняємо і добре викрутимось) Час прання вибраний був невеликий, всього 1 год 30 хв. Гелю для прання додано трішки, щоб не було багато піни. Пощастило нашому друзяці Бедрику- так як він товстенький, то було вирішено його поки не прати. Льопались ми в водичці 50 хвилин та полоскались/віджимались 40 хв. Хочу сказати, що всі получились чистенькі і ледь вологими. Добре, що вже можна швиденько висохнути на батареї. Мама наших хлопченят, поки ми крутились в пралці, зробила запіканку та поскладала трішки в шафі. Ось така історія вийшла. Так що можете спокійно прати іграшки своїх діточок і не боятись, що з ними щось станеться в машинці. Перевірено- після прання ми гарні, пухнасті та пахнючі)
Читати далі
Yanusya898
Знавець , 2016-10-10 09:55:22
Продовжую ділитися враженнями від користування новою сусідкою по квартирі пральною машиною Електролюкс . Як і планувала, випробувала програму «ручне прання» на своєму пуховичку. Отже відведений час для цієї програми 1год 20хв ,40 градусів і 1200 обертів на хв. Цього разу я вирішила нічого не змінювати, а віддати ініціативу в руки пралки ). Разом із пуховиком відправила в барабан капсулу з рідким засобом для прання, як радять у просторах інтернету, позастібала всі кишені, замочки та гудзички та ввімкнула прання. Час якраз був обідній, і мій синочок солодко спав, а я швиденько зайнялася приготуванням їжі та прибиранням, зазвичай якраз за час його сну ,я все встигаю зробити. Прання відбувалося надзвичайно тихо, як і характерно для цього режиму, ніякі зайві звуки не заважали синочку міцно спати. Одяг практично весь час замочувався, і тільки раз в дві хвилини відбувався оберт барабану. Щоправда, я кілька разів забігала в ванну кімнату, щоб переконатися, що прання відбувається, бо надто вже насторожував той факт, що не чути ні звуку). Цикл віджиму, звісно ж, був гучнішим та інтенсивнішим. Хочу додати, що пуховик я прала в пральній машині вперше, тож хвилювалася, чи не зіпсується його зовнішній вигляд та чи не втратить колір. Та на моє щастя, все пройшло успішно, плями відіпрались, засіб для прання не залишив жодних розводів, добре виполоскався. До сьогодні він вже висох, та має вигляд, як після хімчистки, чистий, ароматний та пухнастий ;)
Читати далі
Наталія Буковська
Досвідчений експерт , 2016-10-08 06:23:21
Привіт! Гарного дня усім! Сьогодні протестувала режим "Еко Бавовна". Загрузила 2 великих махрових рушника і деякі речі загальною вагою 4 кг. На дисплеї висвітились стандартний час 3 год 25 хв., 60 градусів та 1200 обертів. Я зменьшила до 1 год 40 хв та поставила меньший віджим. До речі, в цьому режимі при температурі 60 град та віджимі в 1000 обертів можна вибрати тільки ці два часові інтервали- ні більше і не меньше. І тут захотілось мені включити Легке прасування. Нажимаю на сенсор і видає помилку. І що я тільки не робила- і температуру міняла, і кількість обертів, і час. Ага, не виходило))) І тут мене осяйнула геніальна думка - подивитись в інструкцію. Там є така гарна табличка Сумісність функцій програм. Ну,я раніше, звісно, читала всі сторінки. Але то теорія була, не підтверджена практикою, і, як воно часто буває, прочитала і забула). Так от, на практиці виявилось, що фунцію Легке прасування можна застосовувати лише для двох режимів- Бавовна та Синтетика. Ось так в процесі тестування узнаєш нюанси)) Прання почалось в 10:45 і мало закінчитись в 12:25, але машинка перерахувала трішки час - на 5 хв в меньшу сторону. Власне, саме прання зайняло 50 хв, а полоскання та віджим 45 хв. Я спостерігала чи вистачає рідини для полоскання, бо два махрових рушника могли поглинути більше води. Вистачає, навіть можна було б меньше. Але що можу сказати- машинка дуже добре виполіскує. На цьому режимі було три полоскання, найдовше по часу друге. Для дитячих речей, а також для людей з чутливою або схильною до алергій шкірою, це вихід. Ніяких слідів порошку не залишиться. Віджим в 1000 обертів, як на мене, не сильно різниться від віджиму в 1200 обертів. Всі речі майже сухенькі і такі пухкенько- повітряні чи що) В моїй старій машинці після віджиму речі були сплюснуті і прижаті до стінок барабану. А в Електролюкс після інтенсивного віджиму іде фаза легкого покачування. Ну, і сьогодні перевірила через який час машинка сама виключається. Рівно через 5 хв після ледь чутного сигналу повністю згас екран дисплею і усі світлові індикатори . Так як час прання був не дуже великим, всього 1 год 35 хв, то встигла лише трішки допомогти чоловіку з ремонтом. Хоча... Складно назвати допомогою моє бігання туди-сюди))) Ще в дечому зізнаюсь- я ніколи після прання не витирала гумову частину барабану. Чогось не було такої звички. Не знаю погано це чи нормально)) Після посту форумчанки Katrya пішла перевіряти стан забрудненності і, на мій превеликий подив, нічого не виявила. Фото додаю і буду надалі спостерігати, вже після пару тижнів знову подивлюсь як там справи.
Читати далі
Наталія Буковська
Досвідчений експерт , 2016-10-06 07:09:33
Привіт усім! Так цікаво відчувати себе експертом, що тестує таку серьозну техніку) Сьогодні взяла блокнот і ретельно записувала усі цикли прання на програмі "Бавовна". Двері у ванну кімнату не закривала і чула усі зміни в роботі машинки. Хоча за час повного циклу прання встигла зварити їсти, поприбирати в квартирі, поговорити по телефону. Але все по порядку. Вирішила сьогодні випрати постільну білизну. Було в наявності: - 3 простирадла (1 звичайна і 2 євро) - 3 підковдри (1 двоспальна і 2 євро) - 3 наволочки - 2 рушника махрових середнього розміру Все це зважила кантером і вийшло рівно 6 кг. О, думаю, якраз те, що треба! Почала закладати усе в барабан так, як книжка пише- одну невелику річ і одну більшу. Закладала, закладала і тут в барабані майже закінчилось місце. Тобто ще трохи було, але я побоялась дуже трамбувати, щоб вільно розприділилось. Не війшли два простирадла загальною вагою трішки більше 1 кг. Хм, подумала я, так чому заявляють про 6 кг, якщо на практиці поміщається лише 5??? Читайте далі і узнаєте чи була моя перша думка правильною))) Отже, режим "Бавовна". На дисплеї висвітились задані виробником 3 год 15 хв, 1200 обертів і температура 60 град. Але я інколи перу постіль на високій температурі і тут вирішила спробувати поставити більшу 90 град. Час збільшився на 5 хв. Тут вже нічого не змінювала- хотілось подивитись як поведе себе машинка без втручання. Приємне здивування чекало мене через деякий період- автоматично машинка перерахувала собі і вийшло все прання на 20 хвилин меньше. Загалом, саме прання зайняло 1 год 55 хв, а полоскання і віджим 1 год 5 хв. При 90 градусах машинка нагрілась особливо у верхній частині і скло стало дуже гарячим. Можна навіть нагріти ванну кімнату в зимовий період перед купанням) На рахунок резервуару для миючих засобів. Мені було зручно наливати гель, а також засипати ковпачок сипучого порошку. Єдине- до гелю я додала трішки води, бо він у мене загустий, а в інструкції пише, що занадто густі краще не використовувати. Після прання залишків на стінках не було. Коли почала надходити вода, то візуально меньше білизни не стало. Я ще собі відмітила, що правильно зробила, коли пожаліла машинку. Але речі добре намокли, то місця стало більше. Ну і після першого віджиму взагалі шок- барабан напівпорожній! Так що можна навантажувати по повній)) Віджим в 1200 обертів- це щось! Я вражена, бо в старій машинці було 900 обертів і речі нормальні такі були, вологі. А тут дістаю річ , а вона майже суха. Спеціально поставила на машинку тюбік напівпорожній, що побачити на скільки сильно іде вібрація. Да, машинка дещо вібрує і шумить, але тюбік залишився стояти і хіба трішки посунувся в сторону. Полоскання відбувалось за 1 год 5 хв чотири рази. Коли цикл прання закінчився, то прозвучали сигнали. Як на мене, то забагато- аж 6 підходів по три пікання. Хочу вимкнути цю функцію і вже знайшла в інструкції як це зробити. Потім поділюсь що вийшло. Поки я забирала все з барабану, поки вивісила на балконі і поговорила по телефону, то машинка вимкнулась сама. Все повністю погасло. Щось цей момент я упустила- коли, як і через скільки. Обов"язково перевірю пізніше) На фото стан вмісту барабану- коли саме набралась вода, після першого віджиму та після закінчення циклу прання.
Читати далі
Yanusya898
Знавець , 2016-10-06 05:04:34
Минуло три дні, як в нашому домі оселилася красуня Електролюкс. За час нашого з нею спільного проживання ми встигли не погано познайомитися, та добре поладнати  . А тепер по порядку. Найперше, що я зробила, це ввімкнула режим тестового прання, згідно інструкції, наливши у відсік для миючого засобу дві літри води, та запустила режим «Бавовна». Хочу зауважити, що сам процес прання відбувався дуже тихо, практично безшумно, а вже етап віджиму був гучнішим, хоча якщо зачинити двері ванної кімнати, то нічого не було чути, і машина стояла дуже стійко,не рухаючись та не стрибаючи, як її попередниця)). Так, як прилад автоматично вираховує необхідний час для прання відповідно до заванатаженості барабана, то тривалість циклу тестового прання зменшилася більше ніж на годину. Поки нова пралочка собі тихенько працювала, я підшукувала речі , для того , аби випробовувати її на ділі. Отже, вирішила я попрати два великі банні рушники, які раніше могла випрати виключно в ручну, так як моя старенька Самсунг не справлялася з їх розміром та вагою, і одразу після загрузки сумно сповіщала про «перегруз». На моє щастя вони не тільки прекрасно помістилися в барабан нової пральної машини, а ще й легко б розділили місце з двійкою таких самих рушничків. Для їх прання я вибрала ту ж саму програму « бавовна» , та трішки підкорегувала її під себе. Стандартний час, що встановлений по замовчуванні для цієї програми 3 години 15 хв , температура 60 градусів, та потужність в 1200 оборотів/хв, я зменшила до 1 год, 50 градусів та 1000 оборотів. Ступінь забруднення рушників не був великим, а мені не терпілося побачити, як же поводитиме себе пральна машина в роботі. Як не дивно, але рівень шуму не був більшим, ніж при тестовому пранні «вхолосту» навіть, коли відбувався віджим. Тому факт надзичайно тихого прання підтверджую . Рушники випрались добре, навіть на не дуже високій потужності пральний порошок повністю виполоскався, не залишилось жодних крупинок чи розводів. Наступним вирішила протестувати режим прання «джинси», якраз після прогулянки осінньою дощовою погодою назбиралася парочка забруднених штанів. Автоматично встановлений час цієї програми 3 години 15 хв, 1200 оборотів та 40 градусів, обороти та час я трішки зменшила, так як боялась, щоб при високому рівні оборотів не відпали камінці з моїх улюблених джинсів  . Як на мене, то можливість редагувати встановлені по замовчувані параметри прання є великим плюсом, особливо , зменшення тривалості циклу прання, бо так хочеться приділити вільні хвилини своїй сім’ї, друзям, хоббі , а не довготривалому пранню. Тож мої штанці гарно випрались всього лиш за годину, добре виполоскалися та були тільки трохи вологими, і мої улюблені джинси залишилися цілими та неушкодженими. Хочу додати, що обидва рази я прала звичайним сухим пральним порошком, з додаванням у спеціальний відсік засобу для пом’якшення тканини, то порошок добре вимився з відсіку,та ні його ні слідів піни не залишилося. Наступного разу хочу спробувати рідкий пральний порошок,та функцію делікатного прання на пуховику, але про це напишу згодом;)
Читати далі
Ольга Сумарева
Знавець , 2016-10-06 03:38:48
Итааааак, первый день тестирования начался! Так как первые впечатления о своей новой стиральной машинке #NaProby #Electrolux я уже написала, могу лишь дополнить, что радости нет предела, теперь преступим к тестированию этой красотки! Сегодня 06.10.2016 года и я решила проверить режим стирки "Хлопок Эко", перед тем как заполнить машину бельем хочу отметить, что панель программ и внешний вид самой стиральной машины подчеркивает вид всего НАШЕГО патриотично-Украинского, что несомненно радует глаз, даже панели в барабане "сине-желтые") Итак, приступим, загрузив хлопковое белье в машину, я выбрала режим "Хлопок Эко" , время стирки 3 часа 25 минут, что как по мне не очень то и мало, но будем надеяться, что результат оправдает себя... Для стирки я использовала порошок и кондиционер.. Хочу отметить, что работает машинка очень тихо, огромное спасибо мастерам сервисного центра, на мои крайне неровные полы выставлена машинка чудесно. Заявленные обороты отжима в 1200 в данном режиме активны, проверим. Пока я во время стирки готовила обед, машинка делала свое дело, работая на столько тихо, не мешая мне смотреть сериал)))) Спустя 3 часа с небольшим стирки закончилась. Вещи были практически сухие и даже не выбирая дополнительный режим "легкая глажка" были практически без складок, по сравнению с аналогичным режимом своей предшественницы. Мягкость ткани после стирки меня поразила, так как на ощупь вещи были очень мягкие и благодаря кондиционеру благоухали. Используя режим отжима в 1200 оборотов вещи практически сухие, что сокращает время сушки в разы. Даже не смотря на то, что режим "Хлопок Эко" достаточно продолжителен по времени, сокращает режим сушки и глажки в последующем... Так что режим мне понравился, стиральная машина справилась с ним на все 100%, результат впечатлил. Спасибо #NaProby #Electrolux, за предоставленную возможность, следующий режим тестирования "Деликатная стирка", но это уже в следующий раз) За время сэкономленное на стирке я успела приготовить вкусный обед и просмотреть сериал))) Всем хорошего дня!
Читати далі
AnnaUlko
Знавець , 2016-10-05 14:44:12
Доброго времен суток! Итак подключение прошло успешно! Хочу отметить качественную работу Сотрудника сервисного центра Павла. С точки зрения человеческих качеств( прийдя в квартиру разулся, о поверьте это делаю далеко не все! И вошел в положение сто спит ребенок всю работы выполнял крайне осторожно и бесшумно. Так и с професиональной стороны! Выдал талон подключения и оставил телефон в случае необходимости помощи. Машинку выставил четко вибрация отсуцтвует! Первое впечатление: Машинка Компактная, дизайн современный, ход ролика управления мягкий, приятный. Сенсорный дисплей и большое загрузочное окно является стильным украшением данной модели. Сенсор работает без нареканий. Многие жалуются мол дисплей сдвинут, но выставлен на уровень ваших глаз когда вы стоите для удобства управления это видно что внутри находиться под углом определённым. Лично я , не любитель зеркальных поверхностей, это конечно стильно, современно, но гораздо сложнее в уходе и более заметны микро царапины которые неизбежно появляются в процессе эксплуатации. Поэтому если для меня есть выбор всегда выбираю белые покрытие. Или стальной цвет затянутый в пленку на которой не остается отпечатков . Поэтому для меня это маленький "-". Крышка открывается очень легко даже чересчур, даже моя дочка в состоянии о крыть и закрыть крышку машинки а ей 1,5 года. Что наталкивает на мысль не разработается ли она еще больше в процессе долгой эксплуатации. Время и опыт покажет. Данную особенность. Не отношу не в ,"+"и не в "-". Непосредственно сам режим работы машинки. !!!! Хочу отметить девочки если у вас идет вибрация не пеняйте на машинку!!! Это дефект установки мастером!!!! Установка должна выполняться по уровню строительному!!!! Мой мастер четко проверил уровень вдоль и поперек, подредактировать ножки по высоте( они кстати выкручиваются, поэтому при наличии уровня дома вы без проблем исправите свой дефект!!) Работа стиральной машинки можно отнести к безшмной. У ребенка очень чуткий сон! Для меня это очень важно! Ребеок спал дома идеальная тишина я ходила раза 3 проверяла работает ли все таки машинка даже режим отжима не услышала! Только сигнал окончания стирки. На первой неделе тестирования выбрала для себя режим хлопок и эко хлопок. Интересно сравнить разницу данных режимов и выбрать для себя более подходящий так как это основной режим стирки у меня. Стирка детских вещей проводиться через день. Машинка по весу загрузки белья сама корректирует время продолжительности стирки. Что упрощает процес подбора режима. Стираем исключительно жидкими средствами заливая в специальную колбу и влаживая в сам барабан машинки. Поэтому столь полезная функция отсека для жидкого средства будет использована мною только в случае использования режимов с предварительной стиркой. Хочу отметить режим хлопок является довольно быстрым режимом всего 1 час. Возможно из за того что вещи легкие хоть обьемные . В основном пелёнки да трусики с колготками.( Как раз процес освоения горшка.) Для меня очень важно качество выпласкивания белья без дополнительных полосканий. Чтоб у ребенка не было реакции на стиральные средства, так как мы особо чувствительны к аллергическим реакциям, в старой нашей модели приходилось постоянно включать дополнительное полоскание. Поэтому отнесу это к большому "+++++" Качество выполаскивания данной машинки!!!! Запаха стирального средства не осталось вовсе!. Из чего делаю вывод что старая наша машинка хуже выполаскивала белье. ( У нас была Bosh 10-12 лет сроку ей точно не вспомню). Претензий к качеству постираных вещей нет - все чистое, но это заслуга ещё и стирального средства нашего)))) Хочу отметить пришлось по вкусу 1200 оборотов!!! Сейчас холодно!! Отопительный сезон еще не начался! Дома холодно, на балконе для скшки белья тоже! Поэтому при 1200 оборотах вещи вынула слегка влажные. Колготки некоторых фирм вообще через пол часа были полностью уже сухие и пошли в повторное использование! Поэтому качество отжима 1200 - Респект!!!!"++++++" Однозначный жирный!!!! По сути можно достать вещь прогладить и одеть!!!! Первое впечатление и знакомство с данной приятное! Моя помощиница справилась на все 100 с поставленной задачей! Впереди ее ждут болие сложные задания) Ну а пока на очереди в тестировании Эко хлопок. Сравнение и впечатление о новом режиме дам через пару дней). Всем приятного общения(тестирования) со своими помощниками!
Читати далі
Yanusya898
Знавець , 2016-10-03 10:33:25
От і приїхало сьогодні моє багатокілограмове щастя;) Приємно вразила робота Нової Пошти,та працівників Сервісного Центру. В першій половині дня зателефонували представники НП, щоб уточнити мою присутність вдома, і вже о 15 год приїхав кур'єр з пральною машиною.А після дзвінка в СЦ , буквально через 15-20 хв до нас завітав майстер по підключенню машинки. Тож мій понеділок сповнений приємними враженнями і чудовими емоціями . Щодо самої пральної машини, то вона має стильний та водночас мінімалістичний зовнішній вигляд, а сенсор на корпусі схожий на панель управління якоїсь космічної ракети :) Також вона дуже компакта, на перший погляд навіть важко повірити, що вона на 6 кг.
Читати далі
Nilalala
Знавець , 2016-10-03 05:19:28
Мій ранок, як я писала нижче, розпочався з невтішних для мене новин – підключатимуть пральну машинку мені завтра… Але тоді було одне «але»… якщо звільниться час в графіку майстрів сервісного центру, то мені зателефонують. І я таки везуча – майстер прийшов сьогодні. А відповідно сьогодні розпочинаю тестувати машинку. Ось мій перший відгук з експлуатації машинки Найперше, що я зробила це згідно інструкції перед першим пранням додала 2 літри води у відділення для миючого засобу для фази прання, щоб активувати систему зливу. Так написано в інструкції. Додала невелику кількість гелю для прання. Поставила програму бавовна збільшила температуру до 90 градусів, час прання 3 години 40 хвилин. Але я вирішила зменшити час….. в інструкції не написано, що чи можна під час першого збільшувати чи зменшувати. Я вирішила зменшити… випробувати цю функцію. Найменший час 1 година 25 хвилин в режимі бавовна при температурі 90. Включила машинку і почала займатись своїми справами…. і тут почалось…. Через кожні декілька хвилин ходила дивитися чи машинка працює, бо я до такої тиші під час прання не звикла. Це мені нагадало молоду маму, яка вперше народила дитину і коли та довго спить, починає прислухатися чи дитина дихає… сама така була. І тут знову почалося, але вже прислуховуюся до того, як працює пральна машинка. Що я можу сказати за цей тестовий режим: сподобалось, що у відділені для використання миючих добавок є перемичка, яка ділить відділ при використанні рідкого миючого засобу (на фото). у і звісно тиша з якою працює машинка. Після закінчення прання було 3 звукові сигнали, що сповіщали про закінчення прання. Ця функція мені сподобалась, бо дійсно не чути, коли вона закінчила роботу. На кришці люка залишилось трішки піни, але не виключаю, що я просто більше гелю влила, то можливо і не виполоскалось до кінця. Зараз моя, писати помічниця, якось дивно, перший день це моя дитина, до якої я звикаю і вивчаю її вподобання  Сьогодні ще маю спробувати прання білизни. Але це буде трішки пізніше. До речі, останні декілька місяців для прання використовую лише гель, але думаю, що потрібно купити пральний порошок, аби тестування машинки було повним. Хтось ще писав, що майстер, який ремонтував стару пральну машинку, комусь із наших форумчан, говорив, що Електролюкс української зборки машинки не ахті. Так ось майстер сервісного, який підключав машинку нам сказав, що наша машинка дуже гарна і функціональна у використані. Для міста вона те що треба. А ось у селі, де можливі скачки електроенергії можуть бути з нею проблеми так як вона дуже чутлива до цього. Отож хто купуватиме її в село потрібно подбати про стабілізатор напруги. ВАЖЛИВО! Майстер сервісного сказав, що якщо щось станеться з пральною машинкою і ми звернемось в сервісний центр, то матимемо ЗАПЛАТИ за це, бо у нас не заповнений гарантійний талон! Шановні модератори форуму поясніть, що ми маємо з цим робити? Як заповнити гарантійний талон і хто поставить печатку?
Читати далі
Nilalala
Знавець , 2016-10-01 08:07:52
Моя пральна машинка вже вдома! Вагу її не випробувала, адже працівники Нової пошти допомогли мені її занести до квартири. Покищо машинка стоїть не розпаковую. Швидше б понеділок настав, щоб дзвонити в сервісний і домовлятись з майстром. А зараз читаю буклет Експерта. Особливе дякую упорядникам буклета за сторінку Оставайтесь в тренде. До речі на останній сторінці буклета є два купони - 15% на пральну машинку. Купони діють на всі пральні машинки Електролюкс, виготовлені в Україні. Використовувати купон можна лише в інтернет-магазині www.electrolux-partner.com.ua
Читати далі
Подарили нам родители на новоселье данную модель стиральной машинки, так как она была в топе продаж на розетке. Уже 2 года мы пользуемся и никаких нариканий со стороны работы нет. То что больше всего радует в машинке это режим легкой глажки, после которого реально можно вещи и не утюжить. Но данный режим работает не для всех видов стирки. Что ещё не мало важно это практически безшумность работы, кроме конечно отжима на 1200. Машинка вместительная, любой режим можно выставить на свое усмотрение (время, отжим, предварительная стирка, дополнительное полоскание, глажка). Два года работы на высшем уровне!
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Добрый день! У меня вопрос к организаторам! Скажите, пожалуйста, а где можно узнать, какие были условия тестирования бытовой техники (акционная цена) из последних испытаний. Мне просто очень интересно. Я пропустила тестирование пылесоса, так как это для меня не актуально, но была приятно удивлена его акционной стоимостью. Вот хочу узнать за стиральную машину к примеру =) Мы молодая семья, и у нас многого нет, поэтому мы будем готовы к покупке и тестированию других видов техники =) Спасибо заранее за ответ!
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
тестировала предыдущую версию этой стиральной машинки, тоже была очень довольна. но, в процессе двухлетней эксплуатации появилась такая вот неприятная штука - на первом-втором цикле полоскания машинка просто останавливается и гудит, открыть нельзя, воду слить нельзя, выключить/включить не помогает. ошибку пишет что машинка не может слить воду. все фильтры чистые. муж как-то справляется, но ворчит что машинка двух лет не должна такое исполнять
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
как-то жили на съемной квартире,и там стояла подобная стиральная машина,этой же фирмы.....есть маленькое отличие в дизайне....но так все очень похожее.....я весь год была довольна подобной машинкой....функции,стирка,не шумная,не было в ней того что могло не нравиться.....я считаю это надежная фирма,которая будет радовать хозяйку не один год......
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Честно говоря после прочтения отзывов не осталось вариантов, кроме как купить такую же машинку :) Очень довольны.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися