Відгуки про кухонну техніку Electrolux

"Дорогі друзі,

З радістю повідомляємо, що посилки з технікою Electrolux вже на шляху до вас! Всього за кілька днів наші фахівці встановлять техніку на ваших кухнях, і ви зможете оцінити всі переваги роботи сучасних і функціональних пристроїв Electrolux, за допомогою яких ви зможете готувати, як справжній профі.

Для максимальної зручності і швидкого освоєння можливостей духової шафи і індукційної поверхні, наш шеф-кухар поділиться з вами рецептами страв високої кухні. Сподіваємося, тестування техніки Electrolux буде приємним і допоможе розширити кулінарні горизонти вашої кухні.

Ми щиро вдячні вам за бажання брати участь у проекті. Нам вкрай важлива ваша думка ».

З повагою, команда Electrolux

Найкращі відгуки

ankafeshchenko
Новачок , 2016-01-14 03:14:02
Давно не писала, потому что праздники совсем сбили с творческого русла)) но теперь снова готова поделиться своими впечатлениями о варочной поверхности Electrolux. Итак, вчера были приготовлены первые (!!) в моей жизни самостоятельные манты. Не могу сказать, что я большой поклонник такой еды, но иногда очень хочется чего-то необычного. Самые вкусные манты я ела в Грузии, конечно. Это когда СОК! Самый вкусный мясной сок. Я долго не решалась, но потом всё же подумала, что ничего не теряю...замесила тесто, как на пельмени (но с некоторыми "изюминками"), мясо забрало очень много времени - поскольку не хотелось его через мясорубку, а именно так, как вроде положено по правилам - я его очень долго "рубила"...пока оно не стало почти таким, как если бы через мясорубку, но другое...) много лука! по пропорции 1:1. Много специй - соли, различные виды перца... Потом нужно было всё это свести воедино. И приготовить на пару. И вот , что получилось. Не судите строго - всё-таки первый раз) Кстати, спасибо моей варочной поверхности, которая нагрелась в считанные секунды (!!) и так же быстро остудилась, после того, как я посчитала, что пора выключать. Таким образом, совсем не обязательно было отставлять каструлю на другую комфорку или на стол. Вот так то))
Читати далі
Ir.kikin
Експерт , 2016-01-09 02:54:58
Напевно не випадково портал Na-proby і компанія Electrolux підготували проект тестування в період новорічно-різдвяних свят, щоб ми в повній мірі змогли протестувати духовку CombiSteam Deluxe. І звичайно, це був приємний подарунок на свята для нас і нашим близьких. Ну що ж, уже потрібно робити висновки. Щодо дизайну самої пічки, то вона в більшості випадків ідеально підійде до вашої кухні, як і до моєї))), адже є стильною і красивою, має лаконічну форму та виконана в сіро-чорних тонах. Пічка має сенсорну панель і контейнер для наливу води. В неактивному режимі висвічується годинник, що дуже є зручною функцією в сучасних пічках, адже додаткових годинників на кухні у мене не має, і телефон не є завжди під рукою. Духовка має значний внутрішній об’єм, як на мене, та зручну фурнітуру для завантаження страв. В комплектацію входять решітка, деки, термощуп, і губка для збору залишків води в резервуарі парогенератора. Щодо дверцят то вони плавно закриваються-відкриваються, і без будь якого шуму. Як я вже відмічала, що можна відкрити дверцята під будь-яким кутом (до 15 геометричних градусів) і вони залишаться в такому положенні. З середини дверцят знаходиться така собі «шпаргалка-виручалка» для основних функцій пічки. Це дуже зручно, що не потрібно кожного разу заглядати в інструкцію, щоб отримати підказку на якому рівні, при якій температурі чи в якому режимі готувати. Готувати в нашій духовці CombiSteam Deluxe від Electrolux одне задоволення!)))) Адже коли у тебе все вдається, нічого не пригорає, не перепікається, чи піджарюється, а бо ж недоготовлюється, то хочеться і хочеться готувати, навіть деякий азарт прокидається, і ти думаєш «а що ж сьогодні приготовити разом з пічкою». Одним словом, завдяки нашій духовці значно додається впевненості при приготуванні нових складних страв. Оскільки пічка володіє функціональними можливостями пароварки, а також розігріву страв, то тепер у мене на кухні звільнилось місце від пароварки. Супер духовка з функцією пароварки, страви спочатку пропарюються, а потім допікаються, поєднання пару і гарячого повітря робить страви неперевершеними на смак. Не потрібно ніяких рукавів для запікання! Я часто готую їжу на пару для своєї сім’ї, адже це корисно, тому духовочка з такою функцією це просто знахідка для нас!)). На протязі тестування мною було апробовано багато функціональних можливостей пічки: випічка, запікання, тушкування, запікання із термощупом, розморожування, приготування на пару, вистоювання тіста, самоочистка пічки... Про все це можна подивитись і почитати у моїх попередніх відгуках, додам лише про розморожування та випробовування термощупа. Мені потрібно було розморозити куряче філе. Відповідну функцію я обрала в режимі допомога в приготуванні. Процес розмороження тривав 40 хв. при температурі 30 град. Цей режим автоматично запрограмований в пічці, і звичайно якщо у вас великий кусок м’яса, то час розмороження можна збільшити)). Все легко і просто. На новий рік я вирішила запекти качку. Для приготування я обрала функцію допомогу в приготуванні, а далі «Целая утка». Пічка запропонувала мені обрати режим приготування або з термощупом (це автоматичний режим) або ручний режим приготування. Звичайно, задля експерименту і також з цікавості, я обрала автоматичний режим приготування, тобто з термощупом. Задану температуру термощупа виставила на 80 град. Відмічу, що якби я обрала ручний режим приготування качки, то пічка би запропонувала мені масу качки, яку і сама визначила)), ох і розумниця. Качка була вагою 2.500 кг. За процесом приготування слідкувала вся сім’я і гості «експерти» по приготуванню качки. Всім було цікаво як моя розрекламована пічка справиться з цим завданням, а тим більш ще з такою «штукенцією» вткнутим термощупом. Час пролетів досить швидко, все сповіщало про те що закінчується процес приготування, по-перше запах печеної птиці, по-друге таймер показував температуру термощупа, по-третє на вигляд качка була вже рум’яною і запеченою, і от пролунав таймер закінчення приготування))). Ох яку красоту і неймовірну смакоту я дістала з духовки… це не описати. Качка рівномірно пропечена, рум’яна, запашна. Молодець духовочка не підвела! За період тестування мною не було виявлено ніяких недоліків. В автоматичних режимах які я обирала для приготування, все рівномірно пропікалось, і я діставала страви із духовки які мали чудовий вигляд і смак. Тепер шанувальник побутової техніки від Electrolux. Чесно признаюсь, що до цього тестування я й не підозрювала що є духовки з функцією пару. Із мого досвіду можу сказати, що це дуже корисна функціональність, яку я всім рекомендую!)) Дякую улюбленому порталу Na-proby за надану можливість протестувати духовку Electrolux CombiSteam Deluxe. Ця духовка може стати прекрасним рішенням для вашої сучасної кухні. Адже готувати з такою духовкою - лише задоволення))
Читати далі
Anna_1900
Знавець , 2015-12-29 07:36:47
Ну, и любимое семейное блюдо - чизкейк со сливочным кремом и смородиной. Не так давно я готовила творожную запеканку. Все отлично получилось, текстура нежная и сочная. Но! Я же не знала, что в нашем меню есть специальная программа:) Итак, заходим: "Помощь в приготовлении" - "Торт" - "Чизкейк". И в этот раз получился (что уж тут скромничать с такой то духовкой)) - шедевр:) Поднялся шикарно, после остывания взбила сливки (+ буквально ложка сахарной пудры), а сверху - замороженные ягоды смородины+листики мяты. Всем рекомендую, наслаждение обеспечено!
Читати далі
Anna_1900
Знавець , 2015-12-29 07:26:41
И еще приятность от функции "Влажный пар". Наша духовка - это очень-очень большая пароварка! И это круто, так как хоть у нас сейчас практически в каждом доме есть мультиварки, но вот отварить на пару сразу все овощи не получается. Я например, делаю в 2 этапа: сначала картофель, потом - свеклу и морковь. А здесь - "гуляй душа":) Готовится картофель на температуре 96 градусов 50 минут.
Читати далі
Anna_1900
Знавець , 2015-12-29 07:21:46
Всем привет) Я не сразу дошла к режиму "Влажный пар", так как, по сути, это пароварка, функция которой у меня есть в мультиварке. Но, кажется , я все-таки немного недооценила свою помощницу-духовку. Готовила омлет на пару. Температура 96, время 30 минут. Тю, подумала я, долго как-то)) Хотя удобно - поставила утром в духовку и пошла собираться на работу. Через 30 минут духовка сигналом сообщила, что блюдо готово. И вот тут меня ждало 2 сюрприза: омлет не был очень высоким и пористым (как в обычной пароварке) и при этом был просто обалденно вкусным. Девочки, как будто приготовила какой-то мусс со сливками! Если у вас кто-то не любит паровой омлет, приготовьте ему омлет в духовке Electrolux Combi Steam Deluxe :) А если ещё и не говорить, что это паровой омлет - в жизни не догадается) Можно придумать оригинальное название) Секретное)
Читати далі
Olga_
Новачок , 2015-12-29 06:14:31
А теперь то, что меня очень-очень порадовало:) Вот, наверняка все хозяйки знают, что красивая стеклокерамика хоть и проста в уходе, но ухода все же требует. Особенно требует после активной жарки, вот когда стейк или пирожки..))) Да, все вспомнили, сколько приходится: а) чистить, в) полировать до зеркального блеска без разводов. Конечно, с современными специальными средствами это гораздо легче, но все же. Вчера готовила ребрышки, сегодня разогревала с картофелем на обед для мужа. Он любит поджаренные на сильном огне. Так вот, для того, чтобы жирные капли не попадали на поверхность, я просто застелила ее бумажными полотенцами (и под сковородой тоже:)) Ничего не загорелось)) После жарки просто убрала полотенца - вуаля! - все идеально-зеркально:)
Читати далі
Olga_
Новачок , 2015-12-29 05:58:23
Здравствуйте! Вот и я, наконец-то, примкнула к счастливым рядам тестировщиков:) Сегодня варочную поверхность Electrolux Infinite подключили (все заняло минут 15, не больше). Очень приятный мастер из сервисного центра, похвали, что мы молодцы, что такую плиту взяли. Говорит, "надежная вещь":) Ну, посмотрим;) Не буду повторяться и описывать меню управление (это уже сделали ранее), напишу, какие отличия нашла в это поверхности от классической электрической. 1. Удобно сразу выбирать нужную степень нагрева, а не "тыкать" много раз пальцем. 2. Плита нагревает посуду/еду гораздо быстрее. Я намеренно утром засекла время нагрева 1 л в своей "старой" поверхности, а потом сравнила с новой. 3. Очень быстро остывает поверхность (как мы помним, в индукции нагревается посуда, а не поверхность). Поэтому даже сразу сняв посуду с греющейся поверхности, можно аккуратно притронуться. Да, горячая, но от кастрюли, а не от разогревшейся под стеклом поверхности спирали, поэтому остывает быстро. 4. Безусловное преимущество: Stop&Go - прикоснулся к кнопке и все, ничего не выкипает, вышла на время, вернулась - нажала снова все по заданным параметрам продолжает готовить. 5. Ну, и Бустер, конечно) Космическая скорость! :) +первое фото моей новой красотки Electrolux Infinite. Любуемся:)
Читати далі
Snegamondo
Експерт , 2015-12-28 05:05:54
Выходные-повод встретиться с друзьями. Но на носу праздники, времени совсем нет, а приготовить что-то вкусное хочется. Есть у меня на этот случай быстрый и проверенный рецепт сочного мяса с корочкой, а новая индукционная поверхность поможет улучшить прежние результаты) Мясо разделила на небольшие тонкие стейки, немного отбила тупым ребром ножа, обмазала оливковым маслом, посолила, поперчила и отставила минут на 15. Далее хорошенько разогрела функцией бустер любимую большую сковороду-это занимает буквально секунд 20. Каждый кусочек обмануть в панировку и выложить раскаленную поверхность, чтобы схватилась корочка с обеих сторон, затем уменьшить мощность и довести до готовности. Очень порадовала Electrolux Infinite в процессе. Получилась и идеальная корочка, и сочная серединка, и времени это все заняло очень и очень немного. Загорелась раздобыть гриль, который производитель предлагает для конфорок, которые можно объединять функцией "бридж" Вот там на огромную компанию можно будет сделать сразу большую порцию мяса или овощей, и все будет с красивой хрустящей корочкой и сочное внутри. Все таки температурная шкала с 14-ью отметками огромное преимущество. Убеждаюсь каждый раз, что в этом случае для любого блюда можно подобрать оптимальную температуру, чтобы добиться наилучших результатов!
Читати далі
rysnika
Експерт , 2015-12-26 05:54:44
Кокосовый пирог! Привет! А я все пеку торты и пироги, да и в общем то одну сдобу ))) Ну, уж простите, люблю я сладкое) Правда, не думайте, что они у меня всегда получаются. Вот, на днях, решила я сделать сметанный торт. НО, сметана "президентная" меня подвела. Тесто не поднялось, нормально не пропеклось, а сметана вообще не взбилась в крем. Это был провал, а не кулинарное веселье. Я так это не оставлю! И вернусь к нему еще раз, и уж точно сделаю его, паршивца такого!)) А к вашему вниманию представляю - кокосовый пирог! Пекла сестра мужа, а я усердно фотографировала. Жаль, только три фото можно добавить - это на заметку порталу) не впервые эксперты просят больше фото))) Рецепт могу добавить позже, если кого-то заинтересует таковой. Печь его легко и получается очень вкусный пирог. Напоминает порционные десерты с кокосовой начинкой. Кокосовый пирог - для истинных сладкоежек, потому что сладкий, сладкий). Пекут его минут - 35-40 при температуре 220, да, да именно 220, вам не послышалось, или скорее не привиделось ))) Как можете заметить, на первом фото в коллаже видно, что пирог прикрываем фольгой, дабы не горела стружка. Короче, друзья, Рафаело отдыхает))))))))))) Так же, на днях, я протестировала функцию "очистка паром духового шкафа". Увы, что-то оно у меня все так и осталось в потеках. Особенно задняя стенка духовки. Поэтому вопрос к экспертам, которые успели уже помыть)) и представителям Electrolux - что вы посоветуете с химических средств для мытья CombiSteam Deluxe шкафа? Как ухаживать за такой техникой? п.с. А картошечка какая вкусная получается )) ммм)
Читати далі
Snegamondo
Експерт , 2015-12-24 04:45:06
Наслаждаюсь приготовлением обычных ежедневных блюд на поверхности Electrolux Infinite. Уже убедилась, что качество нагрева можно проверить на самых простых блюдах-типа яичницы или омлета, потому что красиво их приготовить можно далеко не всегда. Обожаю разные вариации омлетов, готовлю их и с сыром и с творогом, поэтому знаю, что низ может схватиться неравномерно, или подгореть в некоторых местах, в зависимости от размещения элементов нагрева. С новой поверхностью у меня постоянно получается идеальные блюда, ничего не горит и не прилипает. Панель нагревает посуду абсолютно одинаково по всему диаметру дна, как результат все прекрасно и равномерно готовится) Для себя выбрала быстрый нагрев посуды функцией бустер, или как ее еще называют, тепловой удар. Так буквально за 10-15 секунд сковорода готова, дальше для жарки блинчиков, омлета или сырников выбираю мощность 8-9 и уже начинаю процесс приготовления. Очень нравится, что функция таймер отключает конфорку, поэтому могу за 1-2 минуты до окончания готовности просто установить ее и отойти по своим делам, ведь нередко мы оставляем уже готовое блюдо так сказать "отдохнуть". Вот с такой возможностью можно наконец перестать "жарить" посуду, как мы, женщины умеем, ведь дома всегда сто дел и на что-то можно отвлечься дольше, чем предполагал) После каждого приготовления сбрызгиваю поверхность средством для стекол и вытираю тряпочкой из микрофибры, так она всегда идеально чистая и без жирных разводов. Чуть позже покажу все свои средства по уходу за своей панелью. Ну а пока продемонстрирую один из своих омлетов с вяленым мясом и пармезаном. Как раз немного схватилась сырная корочка, и идеально прожарилась вся масса до красивого желтого цвета. Словом, завтраки одно удовольствие делать)
Читати далі
rysnika
Експерт , 2015-12-21 03:11:21
Кекс с изюмом и шоколадной помадкой. Маффины в горьком шоколаде. Всех с праздниками! Мы продолжаем тестировать CombiSteam Deluxe. Решила я испечь кексики) и так много замесила теста, что получился еще и бонусный кекс с изюмом) Духовкой я очень довольна. Она настолько проста в использовании, что когда начинаешь перечитывать и вспоминать все ее возможности и функции, что и не верится )) такая красотуля и на такое способна)) В общем я ее полюбила уже очень-очень ))) А бутерброды какие в ней получаются .. ммм.. просто пальчики откусишь )!! В планах очистка духового шкафа и протестировать термо щуп!
Читати далі
Izoniz
Знавець , 2015-12-20 11:56:26
Вихідні підходять свого логічного завершення, тому маю час написати свої спостереження та враження від приготованого протягом цього часу. Розпочну із всіма щиро любимого червоного борщу. Його приготування було надзвичайно приємним процесом. Зокрема, порадувала функція швидкого нагрівання води, адже для приготування бульйону зазвичай кип’ячу м'ясо окремо та зливаю першу воду, щоб він був чистий і прозорий. Цього раз процес зайняв надзвичайно мало часу. Що мені не дуже сподобалось, це необхідність постійно витирати дно посуду, адже воно повинно бути абсолютно сухим. В процесі роботи, це трохи заважає, оскільки, налили воду з крану у велику каструлю – треба витерти, досить незручний процес. Ну що ж, не можуть бути одні плюси=) Тушкування овочів в сковороді порадувало, обрав середню швидкість 5, і спокійно потушкував їх. Оскільки каструля була на 5 літрів, тобто досить велика, то використовував одну із двох об'єднаних конфорок. Весь процес зайняв небагато часу і був дуже приємним. Згадалося, що за цей час варив ще свій улюблений гель для прання. Варю його вже протягом довгого часу, оскільки він гіпоалергенний і чудово справляється із брудом. На індукційній поверхні хотілось перевірити, наскільки швидше закипить 4 л води, аніж на звичайній газовій плиті. Так от, на максимальній швидкості, вода закипає вдвічі швидше! Це заслуговує на найвищу похвалу. Адже весь процес варіння гелю зайняв лише 12 хвилин, у порівнянні із 25 хвилинами раніше. Тут величезний плюс до економії часу. Вихідні на те і вихідні, що хочеться чогось смачненького і цікавенького. Ось і цього разу вирішили приготувати стейки. Сковорідка в нас, правда, не спеціальна для них. Але ми і на такій чудово справляємось. Ось тут стикнувся із серйозною проблемою. Раніше писав, що доглядати за поверхнею не складно. Тепер я в цьому не такий впевнений. Справа в тому, що за рецептом стейки готуються при відкритій кришці. Так от, весь жир звісно був довкола конфорки, це при тому, що я здогадався покласти серветки на всі зони, які не використовувались. Не зважаючи ні на що, жир був повсюди. І витерти його так просто не вийшло. Довелось скористатися і спеціалізованим засобом для миття індукційних поверхонь, і засобом для скла… Тут питання залишаю відкритим. Доведеться спробувати ще раз приготувати щось таке, щоб забруднити поверхню жиром, і спробувати впоратися із ним швидше. Стейки вийшли відмінні, але вечір увінчався гаслом «Помийте мене чим краще» від нашої індукційної красуні. І ось нарешті щоденна страва, яка мені поки не вдається без проблем. Всі ми знаємо, що зварити молочну кашу на газовій плиті не складає особливих зусиль і не займає багато часу. Звісно, все залежить від каші, але, приміром, вівсяна та манна каші можуть бути приготовані за 10 хвилин загалом. Як і раніше, хотів зекономити час на приготуванні цих страв, або хоча б вкластися у звичні 10 хвилин, тому вмикав максимальну потужність, постійно помішуючи. Каша в результаті підгоряє. Наступного разу зменшив потужність до 10, постійно помішую, каша знову підгоряє. Прочитав інструкцію стосовно рекомендованої потужності для приготування молочних каш (краще пізно, ніж ніколи) і трохи засмутився. Виробник рекомендує готувати кашу на потужності 3-5, і за його підрахунками займає це від 20 (!!!) хвилин. Якщо я готуватиму кашу дитячу вранці перед садочком від 20 хвилин, боюсь, дитина буде іти в садочок голодною. В мене не вистачило поки що терпіння довести до кипіння молоко на запропонованій виробником швидкості, тому моя каша знову трохи пригоріла. Не скажу, що це якось впливає на її смак, лише на дні черпака доводиться терти шкребком в результаті приготування молочної каші. Ну, скажу так, за 12 хвилин молоко не закипіло на швидкості 5… За молочні каші і швидкість їх приготування на індукційній поверхні вимушений поставити мінус. За цей час встиг спробувати функцію таймеру, по закінченні якого вимикається плита – сподобався. Дуже зручно, як у мультиварці. Не хвилюєшся ні за що, ставиш потрібну кількість часу і ідеш займатися власними справами. Дякую за таку чудову можливість виробнику. Таймер із сигналом теж порадував, адже якщо робиш паралельно кілька справ, то це чудово повертає до реальності, що час закидати картоплю в суп чи приправи в кінці його приготування. Ще одне здивування для мене під час витирання поверхні, це те, що вона видає звуковий сигнал, якщо мокра, навіть у стані «спокою», тобто, коли вимкнена. Прочитав інструкцію і зрозумів, чому. Зазначено, що плита видає звуковий сигнал, якщо на неї щось пролили або поклали сторонній предмет. Попереджає, що її треба витерти і забрати зайві речі, для продовження роботи. Ось такі продуктивні вихідні у нас вийшли. А попереду ще так багато роботи, і так багато цікавих експериментів. Додаю фотки борщу, стейку та гелю для прання.
Читати далі
Irina.Korotych
Знавець , 2015-12-20 09:38:41
Итак, мы с духовкой воссоединились после недельной разлуки, и теперь отчёты воспоследуют один за другим. Кто не спрятался, мы с духовкой не виноваты. Тем более, что сегодня был эпохальный день - я опробовала, во-первых, режим пара (ну недаром же она называется называется Electrolux CombiSteam Deluxe, а не просто "духовка"!), а во-вторых, термощуп — мечту мою. И спешу поделиться впечатлениями. Все началось с того, что муж-добытчик добыл целого лосося, примерно 1,2 кг (они сейчас в супермаркетах по очень оптимистичной цене!). Я очистила рыбку от чешуи, голову отрезала и припрятала в морозилку на будущую уху, а всю остальную тушку натерла солью и «лимонным перцем», внутрь положила несколько веточек тимьяна для аромата — вот и вся обработка. Перед началом готовки заново проштудировала инструкцию к Electrolux CombiSteam Deluxe, причем, по-моему, раза три... Выяснила важные подробности. В частности, что при режиме пара нельзя использовать глубокий противень (а ведь я собиралась!), а надо, наоборот, брать жаропрочную посуду, например, из нержавейки. Подумала и решила, что фольга — наше всё. Сделала «лодочку» из двух слоев фольги, устроила в нее поудобнее лосося, воткнула в центр термощуп, другой конец шнура — в специальный разъем, температуру термощупа выставила (в инструкции указано, что температура внутри лосося должна быть 65 градусов)... Вот тут начинается интересное. Оказывается, когда ты пользуешься термощупом, выбираешь режим нагрева (у меня «влажный пар») и температуру (я выбрала 90 градусов, хотя инструкция советовала 85), но время готовки ты уже не указываешь — духовка рассчитывает его сама! Ее задача — чтобы температура внутри рыбы или мяса достигла заявленной температуры термощупа. И как только твои 65 градусов достигнуты — она автоматически выключается сама, подав тебе сигнал. Но если тебя это по какой-либо причине устраивает, можешь после этого повысить температуру термощупа — и процесс приготовления продолжится. Я, например, решила, что как-то это подозрительно быстро — килограммовая рыба приготовилась менее чем за 25 минут — и подняла температуру термощупа на 5 градусов, до 70. Забегая вперед, скажу: была неправа. Духовка в этом смысле все-таки умнее меня :) То есть рыба получилась запредельно вкусная, но еще пара минут — и она начала бы пересушиваться. В следующий раз буду точно знать ответ на вопрос «кому ты больше веришь: мне или своим глазам?». Вывод: термощуп позволяет выбрать действительно оптимальное время приготовления, поскольку контролирует именно состояние готовности рыбы или мяса! Да, из залитых согласно инструкции 600 мл воды довольно заметное количество осталось. После приготовления сняла нижнюю решетку, нежно промокнула специальной губкой (реально очень удобно!), протерла духовку от влаги — и готово! В режиме пара я обнаружила единственный недостаток: неудобно любоваться процессом, так как стекло духовки изнутри запотевает. А очень хочется :)
Читати далі
rysnika
Експерт , 2015-12-16 08:39:08
Воздушный пирог с вишнями! Скажу сразу, это мой первый пирог, да, да, прям таки первый) и к счастью удачный. Итак для приготовления этого, действительно воздушного пирога, вам понадобятся такие ингредиенты: ** масло (размягченное) - 180 г. - у меня было замороженное, поэтому я растопила и горячим использовала - все получилось! ** сахар - 140 г. ** мука - 200 г. ** яйца - 4 шт. ** разрыхлитель (желательно в составе которого будет сода и лимонная кислота, но я брала обычный на крахмале) - 5 г. ** сахар с натуральной ванилью - 1 ч.л. - я бросила пакетик ванильного сахара. ** вишня или малина или черника ИЛИ другая ваша любимая/сезонная ягода. - 400 г. - я использовала консервированную вишню 0,5 л. ** соль - щепотка. ** цедра лимона - я взяла апельсиновую и не пожалела. Ну что? Правда не сложно? Ингредиенты все простые и думаю, что у каждого всегда найдутся на кухне. А теперь приступим за самое интересное - приготовление: Масло и сахар взбиваем до красивого пышного и кремового состояния. Процесс релакса))) Наблюдаешь за тем как растет смесь и успокаиваешься)) Далее продолжаем взбивать и вводим по одному яйцу. Хорошо если у вас есть помощник! Ну это в случае, как в моем, когда работаете блендером, если у вас комбайн, то я вам завидую)))))))))) В отдельной миске смешиваем все сухие составляющие, а именно - муку, разрыхлитель, соль, ваниль, цедру. И добавляем все это к яично-маслянной смеси. Выливаем тесто в форму. Я взяла стеклянную для выпечки, это если хотите высокий пирог, но в следующий раз я буду выпекать на деко или в большой форме. Почему? Пирог в два раза быстрее приготовится и порций будет больше. Ягоды, если у вас малина-черника-смородина... просушить и просушить на кухонных салфетках. Вишню я процедила заранее, поэтому она слега отдала свой маринад. Вдавливаем пальчиками ягодки и часть посыпаем сверху теста. Когда пирог начнет подыматься в духовке, то ягоды автоматично будут затягиваться во внутрь самого пирога. Духовой шкаф - 180 градусов. Время приготовления - 30-70 минут - в зависимости от формы, которую вы выберете для выпекания. Я выбрала Верхний+Нижний нагрев, температуру 180, время 30, затем добавляла еще два раза по 10 минут и раз 15 минут. В конце дала еще 5 минут остывать в "падающей" температуре в духовке. Дать остыть. Посыпать цедрой. Украсить по своему желанию, зачастую посыпают пудрой такие пироги) Приятного аппетита и довольных животиков вашей семье))!
Читати далі
Izoniz
Знавець , 2015-12-16 06:08:45
Минуло кілька днів і тепер я можу повноцінно розповісти про всі способи за засоби догляду за індукційною поверхнею, які ми випробували. Перш за все, хочу сказати, що єдиного вірного способу не називає навіть сам виробник таких поверхонь, зазначаючи цілий перелік того, як можна мити та чим саме, плиту такого типу. Для свого експерименту обрав доступні для мене засоби. Так, в мене були два типи ганчірок: 1) з віскози та поліестру 2) целюлозні вологопоглинаючі, два види губок 1) меламінова 2) звичайна губка для посуду, рушники тканинні та серветки паперові. Із засобів побутової хімії випробовував спеціальний засіб для догляду за індукційними поверхнями, засіб для догляду за склом та звичайний оцет. Тож про все по черзі. Виробники рекомендують доглядати за індукційною поверхнею за допомогою спеціальних засобів, призначених для склокерамічних поверхонь. Саме такий засіб я одразу і придбав. Ціни їх коливаються від 60 грн і до 300. Сумніваюсь, що існує разюча різниця, скоріше все залежить від виробника. Я обрав середню ціну, близько 80 грн. Звісно до плачевного стану ми нашу улюблену поверхню не доводили, але все ж забруднень не оминути під час приготування їжі. Із цим засобом пробував звичайну губку для посуду. За інструкцією, спочатку змочили губку водою, потім нанесли засіб і легенько потерли в місцях забруднень, після цього ретельно змили водою. Забруднення швидко зникли, без зусиль. Для того, щоб витерти поверхню скористався звичайним м’яким кухонним рушником. Слід сказати, що після нього залишаються незначні розводи, позбавитися від яких мені вдалось за допомогою серветок з віскози та поліестру. Надалі саме ними я витирав поверхню до сухого стану. Наступного разу, коли плита забруднилась, я спробував меламінову губку, адже за інформацією з інтернету, вона чудово впорається із брудом і при цьому бережно ставиться до індукційних поверхонь. За інструкцією її потрібно змочити водою і потерти забруднення. Як і зі спеціалізованим кремом, бруд зник швидко і без особливих зусиль. Щоб зробити висновки, вирішив спробувати ще й економічний екстрений спосіб. Коли вдома не виявилось жодних спеціальних засобів, можна скористатися розчином оцту у співвідношенні 1 до 1.Забруднення добре зникають, але є не дуже приємний запах і розводи повністю змити мені не вдалось. Тож, цей спосіб не особливо сподобався. Натомість засіб для вікон непогано справляється із брудом і не лишає після себе розводів. Випробовуваши усі можливі варіанти очищення індукційної поверхні, прийшов до висновку, що доглядати за нею дуже нескладно порівняно із звичайною газовою плитою, де потрібно залізти і під конфорку, і біля неї, і на неї. Тут все інакше. Єдине правило – потрібно дочекатися доки поверхня повністю буде холодною і лише тоді починати мити. Підійде практично будь-яка м’яка ганчірка та кремоподібний засіб для миття. Є навіть спеціальний шкребок для індукційних плит, але як на мене, цілком можна обійтися без нього, оскільки розмочивши бруд, його легко відмити. Після будь-якого очищення потрібно гарно висушити поверхню із допомогою м’якої ганчірки, яка в магазині продається, як серветки для всіх типів прибирання. Ось так завершився мій ексеримент довжиною в кілька днів. Сподіваюсь, він стане в нагоді комусь із щасливих володарів індукційної плити. На останньому фото показав розводи, які залишаються після чищення оцтом.
Читати далі
rysnika
Експерт , 2015-12-15 03:13:05
На Пробу открывает во мне кулинарные способности)) признаюсь честно, до этого тестирования моим коронным блюдом была только лазанья) а так все по мелочам, там супчик сварить) поджарить быстренько что-то)) А вот теперь) другое дело!! И печем и руки в муку даже окунули, а это для меня уже ого-ого. Ну, не знаю, раньше не любила иметь дело с мукой... а тесто месить для меня это целое испытание... на ту же лазанью делала тесто будучи еще беременной, так устала, что решила буду только покупное использовать (( И вот вчера меня это покупное тесто немножко подвело.. Взяла листовое бездрожжевое тесто. Налепила, хотя нет, скорее наклеила - конвертики с вишней консервированной - домашней!; конвертики с заварным кремом - остался еще с эклеров))); ну и пятерочку сосисок в тесте - это "спешел" для мужа, так как если нет пирожка с мясом, значит не оценит готовку как таковую вообще)))) ну а доченька очень любит "бага" - колбаса и "сиси" - сосиски))) - мама всем угодила!!! Тесто пропеклось, но не распушилось и не разделилось. Такое тесто покупаю не впервые, поэтому знаю какое оно должно быть. Не думаю, что это из-за духовки, скорее всего что-то не так с тестом.. Поэтому повторным конвертикам быть, только на этот раз сделаем с сыром и творогом. Эксперт Pirenka, так вдохновила меня своей плетенкой, что теперь только и думаю как спечь свой первый хлеб или багет! Тем более духовой шкаф EOB98851AX Electrolux CombiSteam Deluxe обладает функциями для выпекания хлеба, батона, багета и других сдобных изделий.
Читати далі
Pirenka
Знавець , 2015-12-14 14:25:52
Дійшла справа до сосисок в тісті. Чесно кажу готувала вперше. Рецепт знайшла в інтернеті. Тісто місила хлібопічка, так як тісто на вареники і будь-яке дріжджове вона місить краще ніж я :(. Чесно, не люблю я цю справу, тісто місити. Але синуля, як і всі діти булочки полюбляє. А моя колишня духовка поганенько їх пекла, незнаю чого, але вони виходили, або сухі, або *бліднолиці*. І тому я з даного питання ззїжжала. А тут чоловік сосиски купив, духовий шкаф новий, вихідні, опиратись не було жодної причини. І я ризикнула. Готові пиріжки я вирішила пекти в своїх формах для випікання, так як в рецепті було вказано, що вона має бути глибока, я порахувала що мої глибші все-таки. Погортавши інструкцію я вибрала режим випікання для піци, там є опція пиріжки з начинкою. Задала режим, духовка нагрілась за 10 хвилин, і помістила туди пиріжки. Через хвилин 5 вони суттєво підросли, а ще через 5 почали *загаряти*. Першими зарум*янились ті, що ближче до дверцят. на 22 хвилині від початку випікання, всі були приблизно одного кольру. Наступна партія пеклась практично той самий час, і рум*яніли вони одинаково. Залишки тіста я вирішила змотати в таку собі плетенку, так як ніколи цього не робила, заплела як змогла. Для різноманітності вирішила посипати маком, але першим потрапив у руки кунжут. Тому використала його як посипку. Коли я побачила через дверцю як росте моя плетенка я була приємно здивована. Вирішила довго не перетримувати, виключивши пічку, як тільки колір мені здався підходящим. Результат мене порадував пружний, духмяний. Виникло бажання спекти хлібчик. Раніше я це часто робила в хлібопічці, але вже майже рік не пекла. З*явилась малеча, і руки не так часто доходять. Тай не дуже вдавався останнім часом, чомусь кришився. Тепер так, хлібопічка місить, а пекти духовка буде. На днях обов*язково спробую. Тільки з рецептом не знаю чи користуватись тим що в інструкції хлібопічки, чи шукати щось нове. Як і сосики в тісті, так і моя плетенка виявились неймовірно смачними і я вважаю вдалими.
Читати далі
rysnika
Експерт , 2015-12-14 12:50:42
Цыпленок! Предварительно замариновав вчера курочку, сегодня днем вот получилась такая крошка))) Маринад простой - соль, перец, розмарин, паприка. Режим: планировала выставить Тубо-Гриль, но полазив по меню выбрала - Цыпленок - умная машина попросила выбрать вес птички - в нашем случае он был 2 кг счастья)) - а далее все ОК) Курочка готовилась чуть больше часа.. время пролетело незаметно. Через 25 минут после помещения птицы в духовой шкаф, по дому начали разносится ароматы этого мясного блюда. А уже под конец приготовления аромат достиг и второго этажа, и тут я поняла, что пора вынимать красавицу ))) Дала ей 5 минут еще релакса в нашем спа салоне - под названием EOB98851AX Electrolux CombiSteam Deluxe !) Курочка передала эстафету гарниру - картошке! И вот уже через пол часика была полная композиция. Все отлично пропеклось, мясо легко отставало от кости, а картошка была внутри очень мягкая и в то же время с легкой корочкой. Духовка в отличном состоянии, я даже ничего не протирала ) мою только противени и решетки) Блюда пекутся очень аккуратно, ничего не шкварчит и не стреляет по всему духовому шкафу. Что тут сказать, я думаю над разработкой этой духовки работали не один месяц)день)час)секунду) На столько все продуманно, что просто ловишь себя на мысли, как я раньше могла готовить без такой помощницы?!)) И это не только удобно и упрощает нашу жизнь в семье во время приготовления любимых блюд, но и стильная и красивая встроенная техника, которая сделает современной даже старенькую кухню)))) Анонс: в следующем отзыве я расскажу вам и покажу о сладеньких конвертиках с вишней, заварным кремом и "неожиданно"?! - сосисках в тесте))
Читати далі
rysnika
Експерт , 2015-12-14 02:18:19
Картофель фри! На протяжении трех дней муж ходил и просил жаренной картошечки.. но так, как всегда было время уже после шести вечера, когда он вспоминал о ней, то я отнекивалась и плавно уходила от этого приготовления. И вот вчера утром снова муж завел песню, как он хочет картошечки. Ну думаю, ладно, получай. Начистили, нарезали и уже поставила сковородку на огонь, как лампочка в голове сработала - Стоп! - )))))))))) у меня же есть духовка))) которая обладает функцией - картошка фри! На противень ее быстренько и в "печь"!!! Прошло минут 20 и вуаля - картошечка готова. Пара-пам-пам-паммммм!! я это люблю)) вспомнили песню и кушать. Картофель получился отменным, прожаренным равномерно и с корочкой хрустящей. Напоминало картошку на сковороде, но намного лучше. Замечу, что к блюду я даже не прикасалась - не мешала и не переворачивала - духовка все сделала сама - смогла приготовить вот такую смакоту всего лишь за 20 минут, а это в воскресное утро очень удобно и вкусно) правда не очень полезно)))))))) А сейчас готовлю курочку) это вам как анонс)) так что об этом позже )))))))
Читати далі
Ir.kikin
Експерт , 2015-12-13 15:43:38
Наступний тест - це традиційне приготування сирної запіканки. Підготувала сирну масу та розподілила її по формах із фольги. Включила пічку, щоб прогрілась на 190 град. Цей процес я вже описувала в минулих двох відгуках. Нічого складного не має. Відмічу, що за півгодини чи ще раніше не потрібно включать духовку, адже вона дуже швидко нагрівається до потрібної температури))) Режим приготування був обраний відповідно до інструкції, а саме «Традиційне приготування», уточнюю на рос. мові це функція «Верхний и нижний нагрев». Решітку поставила на перший (нижній) рівень, виставила температуру 190 град., таймер завершення роботи на 60 хв. і звичайно запустила випікання «Ок». Воду в даному режимі роботи не потрібно доливати! До завершення приготування почали доносились по квартирі аромат ванілі і свіжої випічки)))) Як приємно тепер пахне у мене в дома! Мням..мням..мням)) Коли пролунав звуковий сигнал, я залишила хвилин на 10 сирну запіканку ще постояти в духовці, щоб швидко не впала із-за різниці температур. Так довго йшов час( Нарешті – вийняла! Це потрібно не лише бачити, а й відчувати цей аромат, яка вона гарна)), рум’яна, з усіх сторін однаково пропечена, не на любуєшся. Але треба ж пробувати, от і першим ласунчиком був мій син. Він з таким апетитом наминав…, я була дуже задоволена результатом, оскільки він не аби який гурман))). Ну дуже смачна сирна запіканка вийшла, нагадує дитинство!)))) Я згадала мамині слова «Щоб смачна вийшла страва - потрібно покласти якісні продукти…», тепер я можу добавить її слова «…що потрібна ще й якісна техніка!». Готовити з такою духовкою одне задоволення. Тепер хочеться і хочеться щось готувати в ній. Я вже в коментарях згадувала, що в сестри духовка від Electrolux, і вона радила мені купити духовку цієї фірми. Як виявилось в кумів і подружки також духовка Electrolux, і всі вони задоволені своєю технікою. Тепер і я приєднуюсь до них ставши шанувальницею побутової техніки Electrolux, звичайно дякуючи своєму улюбленому порталу на-пробу за надану можливість протестувати духовку. Одним словом «Рекомендую!», хоча я навіть ще не протестувала усіх функцій даної моделі, а їх там біля 100 шт.))))))))))))))))))))))))))))))
Читати далі
Pirenka
Знавець , 2015-12-13 14:38:48
Ну оскільки вихідні, то вирішила я потестувати свою нову техніку на повну. За рецепт вибрала печіночний терін (типу паштет). Теж страва для моєї сім*ї відома. Так як в сім*ї є діти і для них завжди вигадуєш щось таке, щоб вони нарешті їли ту печінку. Тож даний рецепт був давно в мене випробований. Готову для приготування суміш я зазвичай запікала в силіконовій формі. А тут вичитуваючи режими приготування схожих страв я ніде не помітила силіконових форм, мабуть прийдеться експериментувати. В характеристиці режиму *пара+ нагрів*, я знайшла паштети. Тому і вирішила вибрати саме цей режим, але вибираючи його в меню, мені не сподобалась температура 90, тому я вибрала еко пару там є режим рагу 96. Ну тепліше все ж таки, подумала я. Ну, а на час приготування я не звернула увагу. В першому випадку там 40-50 хвилин, а у вибраною мною там 30 хвилин. Ну це вже я аналізувала коли побачила результат. Так от, заливши воду в диспенсер 350мл, я помістила страву в духовий шкаф і вибравши режим еко пара почала спостерігати. Буквально за 5 хвилин, температура вже була 96 градусів, а скло духової шафи міцно запотіло. Через 16 хвилин від початку приготування чудо-техніка видала повідомлення *добавте воду*. Вичитавши, що для рагу потрібно 400мл, долила ще 50мл. Через 25 швилин від початку духовка продовжувала парувати видуваючу на поверхню доволі прохолодне повітря, що мене лякало. Запаху готової страви також не було. За хвилину до закінчення часу мене повідомила про наближення кінцевого часу. Вичикавши ще пару хвилин, щоб не обпектись паром, я відкрила дверку. Замісь готового паштету я побачила бліднувату субстанцію, яка доволі неапетитно пахла. Що і буває з тими, що неуважно читає інструкцію. Зрозумівши, що сира, я приступила до прибирання духовки від конденсату, якого було чимало. Прийшла до висновку страви на пару, особливо овочі, рис, гречка готувати супер. Витерши духовку і висушивши її я вирішила допекти даний паштет верхнім і нижнім нагрівом хв25-30. Вибравши даний режим, я повторно заклала печінку в духовку, а щоб не забути про час установила таймер (що і врятувало мене врезультаті). Пішла вкладати своє малятко в ліжечко. І як і треба було очікувати задрімала. Через годину згадала, бігом на кухню, в квартирі було чути доволі непоганим запахом готової печеної страви. Чи то крізь сон, чи то з переляку запаху печінки я впринципі не відчула. На дисплеї одразу помітила, що духовка остивала (що неаби як порадувало) я ж то думала що все, згоріло. Дістаю свою печіночку, а вона рум*яненька, пропечена, апетитна. Пробувати не стала, після 11-ї як не як. А вранці нас чекала, ніжнесенька соковита печіночка. Супер.
Читати далі
Pirenka
Знавець , 2015-12-13 13:34:08
Доброго вечора! Так нарешті дійшли руки до відгуків. Першою тестованою мною стравою став *Дієтичний яблучний пиріг*, рецепт можна знайти по ссилці http://www.edimdoma.ru/retsepty/51796-dieticheskiy-yablochnyy-pirog-s-ovsyankoy-i-yogurtom. Солоденького хочеться, а після недавньо *вагітної фігури*, треба бути обережним з цим. Для приготування пирога потрібно випікати його спочатку 10 хвилин при температурі 200, а потім ще 30 при температурі 180. Раніше, я вже пекла даний пиріг в електричній духовці, тому спокійно все підготувала і приступила для налаштувань. Так як єдиної програми для такого режиму я не знайшла, а стара духовка готувала його верхнім і нижнім теном, я так і зробила. Вибрала в меню режим *Верхній і нижній нагрів* він саме передбачає по замовчуванню температуру 200. Скажу так, в даному режимі духовка набрала цю температуру за 12 хвилин. Про що повідомила звуковим сигналом. Після чого я заклала пиріг і почала спостерігати. Через 10 хвилин понизила температуру до 180 за допомогою стрілочок. І вибрала функцію таймер на 30хв. Приємно те, що дана функція не тільки видає сигнал про закінчення часу, але й виключає функцію нагріву. Зручно, бо коли готувала наступну страву, напишу в наступному відгуку, що ж сталося. Пиріг був готовий рівно за вказаний час. Я не стала чекати і витримувати його ще після того як виключилась функція нагріву, моїм вже просто нетерпілося побачити і дегустувати результат випічки. На мою думку все вдалось.
Читати далі
rysnika
Експерт , 2015-12-13 10:45:48
Дело было вечером) делать было нечего.. Хотя, как нечего?! Печь!! Тестировать) Поехали! На повестке эклеры! Замесили, налепили, погрузили на деко, духовку разогрели, поместили в духовой шкаф и ждемс..)) Температура была выставлена мной 175 градусов, режим выбран - горячий нагрев - время приготовления 30 минут. Рецепт эклеров самый классический и простой. Крем сделала заварной. Глазурь не сильно получилась, но терпимо. Итог: эклеров давно уже нет))) Сфотографировать даже было очень сложно)) эклеры убегали в неизвестном направлении)) с доченькой Александрой) EOB98851AX Electrolux CombiSteam Deluxe ‪#‎naproby‬ ‪#‎naproby_electrolux‬ ‪#‎напробу‬ ‪#‎тест‬ ‪#‎CombiSteamDeluxeElectrolux‬ фото прилагается.)
Читати далі
Ir.kikin
Експерт , 2015-12-12 17:25:38
Привіт)) Тестувала сьогодні нашу духовочку від Electrolux на функцію «Випічка в режимі конвекції» («Влажный горячий воздух» рос.) готувала гречані тефтелі в сирному соусі. Запікала на 2 рівні полички (а їх всього 5!))))). Так як в духовці встановлено російську мову (українська не передбачена, а всього для вибору доступно 28 мов), далі відповідні операції набору в меню писатиму на рос. мові. До духовки є інструкції на обох мовах, і деякі функції звучать по різному. Оскільки деякі функції я «розумію» на українській мові, подивившись інструкцію на рос. мові я можу обрати відповідну програму. Загалом для мене все зрозуміло і проблем з вибором програми не було. Отже, коли майбутня страва була підготовлена до випікання, я обрала функцію нагріву в меню «Режимы нагрева», далі встановила тип нагріву «Горячий воздух», виставила температуру 190 град. Духовка нагрілась за 5 хв!!!))))), сповістивши звуковим сигналом, що готова до випікання. Для приготування було обрано режим «Влажный горячий воздух», а отже за інструкцією, потрібно налити в резервуар до 300 мл води, що я і зробила. Далі встановила температуру 195 град., таймер часу був виставлений на 30 хв., і запустила приготування - «Ок». Якщо перед стартом програми продовжувати натискати таймер, то можна вибрати наступні функції: заблокувати панель набору, виставити режим збереження тепла, а також зберегти відповідні налаштування в улюблених (максимум 20). Поки запікалась страва, то я вияснила що світло в пічці можна виключати в робочому режимі. Також хочу відмітити корисні особливості дверцят нашої духовки. Вони тихо закриваються, також залишаються у відкритому положенні починаючи близько з 15 геометричних градусів. Якщо руки заняті, то можна штовхнуть дверцята ліктем і вони плавно закриються! А ні звуку! Якщо скло дверцят забрудниться, то його можна зняти і помити, навіть в посудомийній машині, а бо ж всі дверцята зняти і почистити. Про інструкцію «шпаргалку» на дверцятах я вже відмічала. Я просто в захваті від такої якісної техніки. Смачний аромат в повітрі сповіщав, що скоро буду діставати страву з пічки. От і закінчився час приготування, пролунав таймер. Страву я залишила на хвилин 5-10 ще в духовці, як то кажуть «дійти». А також, щоб трішки прохолола духовка, осів пар, тому що існує небезпека обпектись гарячим повітрям. Будьте обережні - це зазначено в інструкції. Час був обідній, тому ми відразу смакували гречаними тефтелями. Ще таких соковитих із хрумкою скоринкою тефтель у мене не було. А я їх вже не одноразову готувала як в газовій так і в електричній печі. Смакота!!!!!))) Сьогодні на власному досвіді переконалась, що функція пару дозволяє зберегти соковитість страв при цьому смачна скоринка не відміняється!) Зазвичай я накривала фольгою, і все рівно у мене виходили тефтелі суховаті всередині. Цей шедевр порадував моїх рідних. В результаті цього етапу тестування, де брали участь я і ще два експерта (чоловіки, одному під 30, а другому півтора року), ми дуже смачно пообідали, а отже функція пару набираєєє 10 з 10))). Відмічу, коли пічка охолола, в резервуарі парогенератора залишилось трохи води, яку я одним рухом прибрала за допомогою губки, що входила до складу духовки. Класна губка! миттєво ввібрала всю воду!))
Читати далі
rysnika
Експерт , 2015-12-11 05:49:42
Вчера мне установили шкаф! Спасибо большое представителю сервисного центра Electrolux, за то, что все грамотно разъяснил и даже раньше времени установил, так как оператор обещала установку в пятницу. Мы прогрели духовой шкаф, действительно запах горелой новой техники, если можно это так назвать) после, того как он остыл, я протерла его влажной губкой, затем водой с уксусом. Минимальный минус был, шкаф до конца у нас не стал на свое место из-за розетки, но это муж устранит. А потом планируем, скорее всего переустановку шкафа в новую кухню. Направляющие устанавливать нужно самостоятельно, это конечно же большой минус для холостячек и одиночек) Сегодня дебютировало самое обыденное блюдо - голубцы постные) Сразу скажу, все прошло не так гладко, как я себе нарисовала в уме)) Я выбрала режим на 95 градусов для риса и овощей, за пол часа голубцы не приготовились, только немного пропарились(( Затем выбрала режим запекания, как для капусты, температура 170, время готовки около 50 минут, результат уже был получше, но листы капусты остались твердыми, вот и думай, это такая капуста или духовка, или мои корявые ручки, которые не могут правильно выбрать режим)) Функции пара Не знаю как у Вас, дорогие эксперты по духовым шкафам, но у меня не запускалось дальше меню для выбора режимов, пока не залила воды. Заливала на глаз, с чайника, и кипяченую и просто с бутылки, не покупная, с колодезя. Так вот, итог, только очищенная водичка подойдет, так как у нас много кальция в воде, было много белого налета. Теперь получается, для готовки нужно будет покупать воду?! или свить фильтры... Вначале, при нагреве, пара было очень много, затем образовался конденсат, а позже было вообще без какого либо пара. Когда открываешь дверцу шкафа, то поток в лицо сильнейший. Такие себе спа процедуры))))))) В инструкции написано, что можно получить ожог!!!! Планировали со свекровью сделать сегодня эклеры... посмотрим.
Читати далі
Pirenka
Знавець , 2015-12-09 07:31:07
Привіт всім! Моя омріяна духова шафа вже стоїть на моїй кухні. Установлена і готова до використання. Опишу перші враження. Скажу чесно, хвилювалася чи впишеться така сучасна техніка в мою класичну кухню. Мені сподобалось, тобто зовнішній вигляд бездоганний. Перше враження від побаченого просто вау... А коли відкрити дверцю, ще більше здивування. По-перше, вона містить аж три форми для випікання, одну глибшу, а інші дві мілкі, крім того дві решіточки і датчик для визначення температури страви що готується. По-друге, сама шафа доволі вмістима, що дозволить готувати об*ємні страви ( свого часу в мене були проблеми з запіканням половини індика, яку приходилось ділити і т.д.) думаю це тепер буде не актуально. По-третє, в комплекті йде направляюча, яку можна установити на будь-яку поличку і висунути страву для огляду, або просто легше виймати її із шафи (направляюча зйомна, що дозволяє установлювати її на різній висоті). По-четверте, бічні кріплення для установки поличок теж знімаються, що дозволить її легше доглядати: протирати, мити і т.п. По-п'яте, дрерка шафи відкриваючись фіксується в різних положеннях, при закриванні плавно тихенько закривається, з кута 10-15* градусів плавно дотягується самостійно. На внутрішній поверхні якої нанесено коротку підказку які програми при якій температурі готуються. Переходимо до панелі користування. В меню є можливість вибрати мову, якою зручніше користуватись, але нажаль нема української, російська є . Саме меню просте і зрозуміле. Навіть не дочитавши інструкцію я змогла протестувати всі нагрівальні елементиданої чудо техніки. Так, що необхідне "холосте прокалення тенів я виконала" без проблем. Залишилось протестувати функцію пару. І підбирати рецепти для приготування різних страв, щоб протестувати самі основні функції, так як тестувати і випробовувати всі треба доволі багато часу. Але я щаслива що в мене є така чудо піч, яка дозволить мені готувати чимало смачненького і корисного для моєї сім'ї.
Читати далі
Могу с уверенность сказать, что варочная поверхность Electrolux очень хороша - проста в использовании и довольно легко ее очистить. У меня такая, и я ею довольна на все 100%. Особенно мне нравятся те кружки, которые можно регулировать в диаметре. Одно нажатие сенсорной кнопки, и можно ставить большую сковородку.
У відгука 2 коментарі
Юлия_88
Всім привіт!
Юлия_88
Минув не один рік з даного тестування, дуже хочеться дізнатися як за цей період часу поводили себе ваші помічниці (саме духова шафа)... Можливо хтось вже знінив на нову? Чи були якісь негаразди? Саме зараз активно шукаю собі помічницю, можливо порадите на що звернути увагу? Що стало вам в пригоді в використанні?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ніби можна було б вже і не писати, але залишилось в мене кілька страв, якими б я хотів поділитися із шановними експертами та всіма читачами. Тож одна з них - це мої улюблені сирні палички, в Америці голосно називаємі Mozarella sticks. Подають цю смакоту із соусом Марінара. Знайти готове яєчне тісто, в яке зазвичай загортають палички сиру, в мене не вийшло, тому робив дещо по-новому. Для кляру нам знадобляться паніровочні сухарі. Цього разу взяв із часником та іншими приправами. Тож нарізаємо довгими квадратними паличками сир моцарелла. Хоча, в принципі, підійде будь-який інший сир. Далі беремо кілька яєць та перемішуємо їх до однорідної маси. Кожну паличку мокаємо в яйце, а тоді в паніровочну суміш. На добре розігріту сковорідку кладемо нашу паличку і підсмажуємо хвилинку з кожної сторони. Головне правило, добре "обваляти" в паніровці, щоб сир не витікав при обсмажуванні. Страва готова! Найприємніше у всьому процесі те, що із нашою чарівною помічницею Electrolux, достатньо вибрати правильний режим і на ньому смажити. І нічого ніде не підгорить.
У відгука 1 коментар
Izoniz
Модератор Людмила, та ні, якось дуже швидко. З однієї сторони спробував, а далі підлаштував режим з 12 на 10, і смажив. З такою плитою, довго шукати не доводиться=)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Всем привет! вчера приготовила пасту с морепродуктами, и не могу не поделиться результатом)) На всё про всё у меня ушло около 20 минут. На сковороде разогрела оливковое масло, добавила чеснок, потом добавила предварительно размороженные морепродукты и протушила. Затем влила грамм 50-70 белого сухого вина и на большом огне выпарила спирт. Затем - добавила 12% сливки и немного молока, перемешала, добавила соль, перец и много трав по вкусу (базилик, прованские и т.д.). Все это протушила ещё минут 5, добавила тёртый пармезан и выключила. Минут за 5 до окончания приготовления соуса - закипятила воду (что заняло минуту!!) и сварила спагетти. Последний штрих - слила воду и добавила спагетти прямо в соус. Хорошо перемешала - и ГОТОВО!:)
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Давно не писала, потому что праздники совсем сбили с творческого русла)) но теперь снова готова поделиться своими впечатлениями о варочной поверхности Electrolux. Итак, вчера были приготовлены первые (!!) в моей жизни самостоятельные манты. Не могу сказать, что я большой поклонник такой еды, но иногда очень хочется чего-то необычного. Самые вкусные манты я ела в Грузии, конечно. Это когда СОК! Самый вкусный мясной сок. Я долго не решалась, но потом всё же подумала, что ничего не теряю...замесила тесто, как на пельмени (но с некоторыми "изюминками"), мясо забрало очень много времени - поскольку не хотелось его через мясорубку, а именно так, как вроде положено по правилам - я его очень долго "рубила"...пока оно не стало почти таким, как если бы через мясорубку, но другое...) много лука! по пропорции 1:1. Много специй - соли, различные виды перца... Потом нужно было всё это свести воедино. И приготовить на пару. И вот , что получилось. Не судите строго - всё-таки первый раз) Кстати, спасибо моей варочной поверхности, которая нагрелась в считанные секунды (!!) и так же быстро остудилась, после того, как я посчитала, что пора выключать. Таким образом, совсем не обязательно было отставлять каструлю на другую комфорку или на стол. Вот так то))
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
ankafeshchenko, манты получились очень аппетитными. Не сомневаюсь, что усилия, приложенные для измельчения мяса, даром не прошли и на вкус блюдо вышло замечательное. Вот только у меня один вопрос возник - Вы пишите, что снова готовы делится впечатлениями (что просто очень отлично). Вот только я вижу от Вас всего один отзыв :( Как же так вышло, ведь согласно правилам, Вы обязаны были написать не менее трех.
ankafeshchenko
Ольга, у меня случайно вышло, что я пощу с двух профилей) кроме этого, много пишу в своём ФБ и инстаграм
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
С праздниками всех!! Время летит быстро так же как и быстро готовит наш духовой шкаф от Electrolux! Праздники удались и были очень вкусными, благодаря нашей духовке, которая нас не подвела и все блюда на праздничный стол получились отменными. Приятным открытием и теперь маст хевом для меня стала функция и возможность приготовить овощи - картофель и морковь - для салата оливье, мимоза - на пару - в мундире! Они невероятные получаются, можно просто кушать, ведь все полезные вещества сохраняются в овощах. Моя дочурка слопала кусочек такой картошки с большим удовольствием. А вы ведь сами понимаете, что детки плохого кушать не будут и угодить им ой как сложно. Так что теперь будем печь картошку почаще. Мясо! Рыба! Ну, а эти ребята готовились проще простого)) ведь их нужно было только подготовить "морально" к погрузке в духовой шкаф )) всего лишь )) а там уж наш "умный" CombiSteam Deluxe сделает все сам) почему умный? как подметила моя свекровь, он ведь даже с мной разговаривает))) то напоминает, что нужно подлить воды, то перевернуть мясо, то оповещает, что блюдо готово! и т.д. Торты! На Новый Год готовили медовик классический и эклеры! Ну конечно же они получились вкуснейшие) Уж, простите, но как-то было не до фотографирования блюд, вот пишу этот отзыв и пытаюсь вспомнить все блюда, ведь их давно уже нет)))))))) Но мы сделаем новые, тогда и будут свежие фото) Тушить голубцы - проще простого! Все равномерно прогревается и капуста получается пропаренная, а не переваренная! Попробуйте в духовке приготовить любимые блюда, которые готовили раньше только на плите, и вы будете приятно удивлены. Мы - наша семья - вот, например, даже борщи и супы умудряемся готовить в нашем CombiSteam Deluxe! Если вы любители японской кухни, там суши и все дела)) то приготовить рис на пару для идеальных роллов в этом духовом шкафе просто как рецептом прописано ))) Вчера слопали целую тарелку таких замечательных роллов! А ведь раньше, просто с варенным рисом совсем не то получалось) Ну что еще сказать, духовым шкафом CombiSteam Deluxe я довольна, как и вся моя семейка)) Готовим с удовольствием! Продукты не переводим) ведь все блюда получаются вкусными благодаря правильному приготовлению с помощью такой современной техники.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
rysnika, вот торты и голубцы я понимаю, но с супами и борщами в духовочке Вы точно сейчас меня удивили. Выходит одна такая помощница затмевает все пароварки, мультиварки, микроволновки и поверхности? Расскажите, это Вы так экспериментировали, или есть специальная программа для приготовления первых блюд?
rysnika
Ольга, не то чтобы экспериментировали, так как и в старой духовке готовили борщи)) Эффект - как из печки )) например, те кто постарше - наши родители )) вспоминают детство и вкус любимых блюд, которые им готовили их родители и бабушки)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися