Відгуки про NIVEA

 

Cкачати буклет експерта: Byklet_Na_proby_Nivea.pdf

Найкращі відгуки

InSel
Експерт , 2018-04-10 04:05:20
Добрый день! Попасть в число экспертов и протестировать линейку средств от NIVEA «Молочко для волос» мне не повезло, но так как после 2х декретов и затяжной зимы состояние волос оставляет желать лучшего, я решила присоединиться к тестированию самостоятельно, тем более, очень люблю данную ТМ. И ...ни разу об этом не пожалела! Итак, начнём. Шампунь. Приятный ненавязчивый запах, немного более жидкий, чем я привыкла, в удобной для рук бутылочке, хватает небольшого количества на всю голову, хорошо пенится и легко смывается. Волосы после мытья мягкие, не "скрипят" под рукой, но чистые, нереальное ощущение свежести - как будто мятный бальзам холодком по коже, очень приятные ощущения. Бальзам. Ожидала такое же "молочко", но по консистенции скорее напоминает маску для волос. Приятный запах, тоже легко смывается. Волосы послушные, не спутанные, ощущения липкости, тяжести нет. Итог. Спасибо сайту "Na-proby" за то, что я не пропустила эту серию средств ухода за волосами! Я в восторге! Волосы блестящие, более сильные, меньше ломаются и выпадают, радуют объёмом и послушностью, исчезла проблема сухости кожи головы (и, соответственно, шелушения тоже нет), легко расчёсываются и выглядят более ухоженными и чистыми, чем было ранее. И ещё один плюс - цена, она невысока, а результат как от использования профсредств. РЕКОМЕНДУЮ!
Читати далі
martayunevich
Новачок , 2018-04-07 11:15:27
Що ж, після місяця користування шампунем NIVEA «Молочко для волос» можу поділитись тільки приємними відгуками. Насправді, волосся стало здоровішим. Якщо раніше я мала тонке та слабке волосся - то тепер тішусь об'ємною зачіскою.
Читати далі
Alionchos
Знавець , 2018-04-03 17:00:08
Ну вот и подошло к концу тестирование шампуня и бальзама для волос от nivea скажу честно, что результатом удивлена и довольна
Читати далі
Nnastya
Знавець , 2018-04-02 06:45:18
От моего имени были уже развёрнутые отзывы об этой новой линейке от Nivea, но я могу добавить ещё несколько моментов полезной информации. Моя кожа головы не склонна к перхоти, но бывали случае, что после применения нового шампуня, она тут же появлялась и приходилось его сразу отставлять в сторону. К счастью с этим шампунем всё прошло отлично, нет ни малейшего намёка на перхоть. Так же я писала, что шампунь очень хорошо промывает волосы и даже немножко подсушивает у корней (на концы этот эффект не распространяется, они выглядят опрятно и гладко), так вот, после шампуня очень успешно проводятся различные укладки и причёски, легко создать объём волос, хотя они у меня длинные и это не такая лёгкая задача. Но тут действительно можно сказать, шампунь не утяжеляет волосы совсем.
Читати далі
ann_chernova
Знавець , 2018-04-02 05:23:32
Покажу результат тестирования наглядно ! Первое фото сделала, когда только получила посылоку с продукцией линейки Nivea «Молочко для волос». Не могу сказать, что волосы были в Критическом состоянии но с учётом что это было после зимы волосам требовался уход и питание. Больше проблема для меня является выпадения волос потому что после каждого мытья приходилось убирать огромный клубок из ванны. Вторая фотография сделана после трёх недель тирования, Судить о состоянии волос можно лишь дотронувшись к ним и скажу честно они стали гораздо мягче и приятнее на ощупь. Проблем с расчёсыванием у меня не было до этого поэтому оценить этот критерий трудно. На виде видно насколько живые мягкие волосы. Значит стерва не было достаточно скептически настроена поводу этих средств но спустя время и неоднократное мытье я могу утверждать что линейка «Молочко для волос» действительно действует! В дальнейшем мне было бы интересно узнать о других средствах для волос от Nivea!
Читати далі
irenatsur
Новачок , 2018-04-02 01:01:10
Продолжаю тестирование серию Nivea "Молочко для волос" . После применения шампуня и бальзама волосы становятся мягкими, послушными эластичными. Очень нравится нежный , стойкий аромат бальзама. У меня окрашенные волосы и часто волосы жёсткие после покраски, а с этой серией они снова преобрели здоровый вид.
Читати далі
Enigmasin
Досвідчений експерт , 2018-04-01 06:30:33
Прийшов час підвести підсумки використання новинки від Nivea. Нагадаю, що продукція позиціонує себе як відновлюючу, та поки вміщує в себе лише два продукти: шампунь та бальзам. Шампунь представлен у більшому об'ємі, ніж бальзам - 250 мл, що є логічним, бо витрата у нього вища за рахунок рідкої консистенції. Цінова політика коливається від 50 - 66 грн за шампунь, і близько 70 грн за бальзам. У складі продуктів, в якості базових компонентів виступають гідролізовані (тобто кращі майстри у проникненні в структуру волосини) молочні протеїни та унікальний запатентований компонент еуцерит, який саме і відновлює волосся по всій довжині без обтяження, підвищує еластичність волосся та забезпечує природній блиск. Також у складі є допоміжний зволожувач - пантенол та касторова олія для живлення. Дозатор - стандартний, якісна система "диск - топ" з широким отвором. Порція продукта легко вилучається. Використовувати серію необхідно лише у парі, адже протеїни мають схильність до накопичення. Консистенція, як я уже відмічала, зарідка, та за рахунок відмінного піноутворення, витрата не така і велика. А, отже - економічно! Чому не можна не радіти! Вже з першого нанесення спостерігаю рясну густу піну, що відмінно промиває моє волосся, практично до скрипу. При змиванні волосся сухе, жорстке, але при висиханні це відчуття змінюється на "шовковий дотик". Я пройшла повних сім застосувань даної серії, з фото можна побачити, що дійсно волосся стає більш пружним, елстичним, здоровим. Голову мила як завжди через 2-3 дні, через використання лінійки волосся не почало швидше бруднитися. Великий плюс - це при ефекті розгладження по довжині, маємо стабільний прикореневий об'єм. Волосся гладеньке, мов шовк, добре розчісується, а отже бальзам навідмінно впорався зі своєю обіцянкою. Шампунь вправно промиває волосся. Лупа за час проекту не з'явилася, свербіж відсутній. Алергічної реакції не спостерігала, хоча я алергик. Результатом я дуже задоволена, але впевнена, що шампунь та бальзам підходить тільки для натурального, не фарбованого волосся нормальної товщини. Всі пропозиції, щодо покращення даного продукту внесу безпосередньо в анкету. Щиро дякую організаторам тестування, за надану можливість висловити свою думку!!! Буду чекати на нові проекти:) Всім весняного натхнення!!! #Naproby #Напробу #молочкодляволоснивеа #Nivea #Нивеа
Читати далі
NataSa
Експерт , 2018-03-30 15:10:11
Здравствуйте, девченки! После трёх недель использования линейки Nivea "Молочко для волос" хочу поделиться приятными впечатлениями. Во-первых заметила уплотнение волосинок - молочные протеины действительно питают волосы. Во-вторых стало намного меньше посеченных кончиков, на фото это видно. И, в-третих, как и многие из тех, кто тестирует данную продукцию, я отметила легкость расчесывания. Обычно такой эфект достигался мной только после нанесения маски, а не просто бальзама для волос, так как волосы вьющиеся и тонкие, легко запутываемые. Шампунь и бальзам Nivea "Молочко для волос" стали для меня приятным открытием, я полностью довольна результатом и буду рекомендовать данные продукты подружкам и знакомым.
Читати далі
Anzhela2503
Знавець , 2018-03-30 12:02:26
Девочки, доброго времени суток!!! Хочу всем рассказать про шампунь-молочко и бальзам молочко ТМ Nivea, не устану продолжать говорить о том какая она классная?!))) После длительного использования, мои волосы меня все время благодарят, волос стал легким, гладким, шелковистым, без отделения, но пользоваться нужно только в паре, единственное не то что растроило, просто хотелось бы чтобы эти средства на давали волосам быть пышным, с этим он не справился, но этого и не обещали)))
Читати далі
Enigmasin
Досвідчений експерт , 2018-03-29 16:20:29
Отже, шосте використання нової серії від Nivea "Молочко для волосся". Відверто кажучи, ззовні вже не спостерігається якихось відмінностей. Волосся шовковисте, розсипчасте, добре розчісується, тримає об'єм, приємне на дотик. Лупа за цей час не з'явилася, свербіж відсутній. Те, що заявлено на упаковці дійсно реалізоване. Кожен обіцяний пункт виробника виконаний, на моє здивування - це вперше! Посіченність кінчиків цей шампунь не лікує, цю проблему не виправить жоден косметичний засіб, не буває дива))) Посічені кінчики необхідно виправляти за допомогою ножиців, а от підтримувати волосся в здоровому стані вже потрібно за допомогою бальзамів, масок, спреїв, масел тощо. Щодо даної серії, вона чудово підходить для профілактики посіченності волосся, врятує довжину в періоди інтенсивної електроризації, та пекучого сонця, солоної води. В мене посічене волосся, тому вже після миття голови на наступний день, мені важко розчісати свою косу. Треба зістригати пошкоджене волосся, але так шкода довжини, вважаю дівчата мене зрозуміють))) Новинка від Nivea дуже сподобалася, знову ж таки з честью довели свою конкурентноспроможність, як і були в числі лідерів, так і ними залишились, тримають почесне місце на поличках кожної людини, не залежно від віку та статі. Користуватимусь і надалі однозначно. До речі, за весь період тестування я використала шампунь та бальзам 6 раз, мій чоловік та мама десь по 2 рази, це за умови що у них коротке волосся. а у мене довге. Продукту у шампуні залишилося 1/3 флакону, а бальзам вже майже закінчився, тому ожу зробити висновок, що все ж таки продукти економічні, але об'єм треба робити однаковий, на мою думку. Що ж, буду завершувати тестування, в мене залишилося ще одне миття голови і заповнення головної анкети учасника. Дякую проекту na_proby за можливість на власному прикладі оцінити та спробувати новинки, поділитися своїми відвертими враженнями!!! Всім чудового настрою, успіхів у завершенні такого цікавого і корисного тестування!!! Щира подяка всім організаторам та виконавцям проекту!!! #Nivea #Naproby #молочкодляволоснивеа #Напробу #Нивеа
Читати далі
NataliaR
Новачок , 2018-03-29 09:36:38
Доброго вечора. Пишу підсумковий відгук про лінійку засобу для догляду за волоссям #Nivea #молочкодляволоснивеа . Читала я тут відгуки і хтось писав, що посіченні кінчики він не склеює але це ж засіб не для посічених кінчиків тай посіченне волосся прибире лиш перукар. Ось у мене теж посіченне волосся і шампунь та бальзам його трішки склеїв і це напевне залежить від типу та товщини волосся. Моє Волосся фарбованне і звичайно фарба трішки вимилась але це не критично так як з іншим засобов від другої фірми було теж саме. Користувалась я засобом майже 4 тижні і має середнє волосся 250мл було достатньо. Як я писала раніше у відгуках волосся шовкористе, не плутається навіть після сушіння феном та користування утюжком. Загалом мені ця лінія дуже сподобалась і я надалі буду нею користуватись та звичайно рекомендувати свої друзям та знайомим. Хочу подякувати сайту #напробу за можливіть спробути щось новеньке! #naproby #нивеа
Читати далі
Ludmila S
Новачок , 2018-03-28 16:38:42
Ось і добігає до кінця моє тестування шампуню та бальзаму від Nivea "Молочко для волос". Я задоволена якістю цих засобів. Волосся моє набуло здорового блиску, шовкове на дотик , легко розчісується , що для мене це дуже важливо, тому, що воно тонке і дуже запутується+ фарбоване. На 1 фото моє волосся до тестування " Молочко для волос". На 2 та 3 фото під час тестування шампуню та бальзаму від ТМ Nivea "Молочко для волос". Результат помітний. Шампунь має хорошу молочну консинстенцію, дуже гарний та ніжний аромат, швидко піниться та легко змивається. Пляшки з шампунем та бальзамом мені вистачить ще на місяців 2 це точно. Бальзам - кондиціонер : густий , хороший аромат, білого , молочного кольору, що надає волоссю більше шовковистості та відновлюють структуру волосся, легко змивається. Користувалася цими засобами 2 - 3 рази на тиждень. Я рекомендую шампунь та бальзам ТМ Nivea " Молочко для волос" , та надалі і сама буду користуватися цією лінійкою засобів.
Читати далі
lolita911
Експерт , 2018-03-28 06:25:08
Нахожусь в командировке, взяла с собой набор Nivea для тестирования. Пользуясь шампунем и бальзамом, ощутила насколько бережный продукт попал в мои руки - намылив голову шампунем, пена попала в глаза и что поразительно, не было ощущения жжения! Это приятно порадовало ))))) Запах шампуня и бальзама - еле ощутимый (у бальзама аромат более выражен) мне это подходит! Так как после душа когда наносятся все крема и лосьоны, стоит тааакой запах! после применения, волосы не пересушены, я очень довольна результатом!
Читати далі
Enigmasin
Досвідчений експерт , 2018-03-27 15:32:04
П'яте використання лінійки від Nivea "Молочко для волос" мало чим відрізняється від четвертого. Я вважаю, що "вау" ефект досягнуто ще на другому використанні, а подальше миття тільки закріплює його. Хоча ми ж не робимо аналіз шкіри голови на мікрорівні, можливо саме за 7 використань відбувається накопичення корисних складових. На цей момент, хочу відзначити, що лупа не з'явилася, жодної алергічної реакції не викликано, свербіж відсутній! Волосся не обтяжує, не пришвидшує забруднення зачіски. Цією парочкою приємно користуватися, зручні флакончики та неймовірний аромат!!! Підходить лінійка лише для волосся нормальної товщини, як на мою думку, для волосся, що не тронуте фарбою. Такий висновок зробила, коли шампунь та бальзам спробували мій чоловік та наша мама. В чоловіка волосся товсте, густе і йому не підійшли засоби та він вдоволений від аромату, постійно смикає мене за косу)) У мами чоловіка волосся фарбоване, тому також не оцінила новинку. Підійшла серія по догляду лише мені, чому я дуже зраділа. В день миття - це волосся з реклами, на слідуючий день воно таке ж об'ємне, розсипчасте, але вже не так добре розчісується..тому володарки довгого волосся чекатимуть на вершки для кінчиків, спреї для довжини тощо)))) Тестування підходить до завершення, і я переймаюся щоб встигнути довести розпочате до кінця... мені залишилося ще 2 миття голови))) На цьому тижні ми вже зможемо побачити підсумки, висловити свої висновки та остаточні досягнення... Бажаю всім успіхів та натхнення!!! #Нивеа #молочкодляволоснивеа #Напробу #Nivea #Naproby
Читати далі
NataliaR
Новачок , 2018-03-27 06:23:15
Доброго дня! Я приймаю участь у проекті #напробу від #Nivea тестую шампунь та бальзам серія Молочко для волосся. Хочу розповісти Вам про свої дослідження)) І так Результат є вже після першого миття волосся. Воно дійсно стає шовковистим та легко розчісується. Шампунь не утяжує волосся. Шампунь має приємний запах тому після того як помили волосся воно має запах ніби з салону краси! Тестую далі... Чекайте ще на пости))
Читати далі
Annet 96
Знавець , 2018-03-26 15:54:45
Добрый вечер)Пришло время написать третий отзыв и описать свои общие впечатления от двух с половиной недель использования средств из линейки "Молочко для волос" от Nivea. К сожалению, за это время, я не успела 7 раз применить шампунь и бальзам, после которых производитель обещает "волосы сильнее за 7 дней". Баночки у средств очень удобные за счёт эргономичной формы и рифленых боковинок. Удобно что бальзам ставится крышечкой вниз, так как так удобнее выдавить достаточно густое средство во время следующего использования. В своём первом отзыве, я уже писала что была приятно удивлена увидев на упаковке не только дату изготовления, но и дату конца срока годности. Объём у средств небольшой, 200 и 250 мл. Мне запах понравился, он более выражен пока волосы мокрые и пропадает после высыхания. У шампуня очень нежная пенка и он отлично очищает и легко смывается. После использования бальзама волосы очень легко расчесывать, они не так сильно путаются. По поводу реставрации волос, то я ожидала немного большего. Волосы хоть и мягкие, но недостаточно гладкие и пушатся. Хотя объём действительно сохранился. Возможно я увижу результаты после более длительного использования, в любом случае средств у меня осталось ещё достаточно и я планирую продолжать их использовать. Если отмечу изменения, обязательно напишу об этом тут. Надеюсь до встречи в новых тестированих!)
Читати далі
Nnastya
Знавець , 2018-03-26 10:35:59
Получив посылку, была приятно удивлена, так как получить такое ответственное задание по тестированию продукта и заключение своего теста собственным мнениям, меня очень порадовало. В посылочке был шампунь и бальзам-кондиционер, а так же приятный, полезный бонус Журнал "Лиза". Итак моё заключение эксперимента, где я охарактеризую все три этапа обдуманно и с полной завершенностью. Первый этап: У меня длинные, светлые, неокрашенный волосы. Нормального типа. В зимний период им не хватает питания. После первого использования, я не применяла больше никаких дополнительных средств. И что я могу сказать, шампунь очень хорошо промывает волосы, они мягкие, кондиционер не утяжеляет волосы, но питания и лёгкого расчёсывания я не добилась.
Читати далі
Януся Томіліна
Знавець , 2018-03-26 09:26:23
Всім привіт! Знову пишу відгук по шампуню та бальзаму Нівея. Раніше я описувала констенцію та свої враження. Тепер напишу враження людей, яким я теж дала шампунь та бальзам на пробу. Двум жінкам з різним типом волосся вистачило Нівеї на 3 використання і ось що вони кажуть: 1. Волосся однієї знайомої піддається постійному "стресу": вона робить хімічні завивки, фарбує, користується гелями та лаками. Вона помітила що волосся ніби трохи зміцнилось, і можливо навіть придбає ці продукти. Оцінка - 4+. 2. Друга знайома має густе волосся і їй сподобався запах, але як на ню то шампунь мало піниться і йде велика кількість на 1 миття. Каже що у фінансовому плані трохи дорого. Нагадую що мені дуже сподобалась ця лінія і я куплю ще) прикріплюю фото після миття голови засобами вчора:
Читати далі
Karina Kars
Новачок , 2018-03-26 09:15:50
Всем привет! Тестирую линейку "Молочко для волос" уже 2 недели! Раньше, я не была знакома с средствами для волос от Nivea... И очень жалею. У меня длинные, черные, крашенные волосы. После использования шампуни и бальзама от Nivea "Молочко для волос", они стали рассыпчатыми, шелковыми, хорошо расчесываются и приятно пахнут. Мне серия очень понравилась! Я с удовольствием повторю.
Читати далі
Anzhela2503
Знавець , 2018-03-26 08:26:44
Добрый день!!! С уверенностью хочу сказать , что после того, как закончится тестируемая продукция, я обязательно приобрету ее ещё раз!!! Мои волосы стали здоровее, не прикодится пользоваться спреями для волос для облегчения расчесывания, правда объема как не было, так и нет, но волос стал блестящим, но блеск от чисто, а не от жирности! По моим отзывам и советам эту продукцию приобрела моя мама и сестра, и несколько подруг! Я очень рада что благодаря этому проекту я узнала о существованию этих средств для волос, и что я стала одной из участников тестирования!!!
Читати далі
Tania1994rv
Експерт , 2018-03-26 03:59:34
Останній день, а я не встигла зробити монтаж відео:(, але нічого, все сказане там - напишу сюди:) Але насправді шкода, шо не передам волосся в русі!!! І так! Перше що скажу - це зовнішній вигляд флаконів. Нівеа завжди стримана, не "наляпана", ідеальна в синьо-білому поєднанні, але що я відмітила для себе! - якби я зайшла в супермаркет, на поличках якого була б представлена дана новинка, чесно, я б не замітила що в Нівеа з'явилось щось нове, я б у весняну молочну новинку додала б можливо більше білого кольору, можливо у стилі травички, яка тягнеться до верху тоненькими полосочками. Але це суто моя думка і прошу не засуджувати. На рахунок відкривання флакону - з першого разу не виходить відкрити, пальчик болить, та для мене це +++ тому, що при транспортуванні можна бути спокійною, що шампунь не розіллється по всій сумці. Також класно, що верх шампуня рівний, можна перевернути, поставити і бути впевненою, що шампунь та бальзам буде використано до останньої капельки. Головний все ж не зовнішній вигляд флакону, а його вміст! За час використання аромат не "приївся". Піниться супер, змивається супер, бальзам не лишає жирного блиску, змивається легко, очищає волосся на 100%, розчісування не надто легке, тому вже в останній день тестування я все таки використала двофазнай спрей для блиску та легкого розчісування від іншої ТМ. Я використовувала професійні дорогі засоби від Нумеро, Семі де Ліно і скажу що Нівеа Молочко для мене не тільки краща за професійні засоби, а й за всі абсолютно які я використовувала!!! Так, я сама в шоці! Я використовувала від Нівеа крем універсальний - зимою кращого не знайдеш, дає жирну плівку і можна бути впевненою що шкіра буде захищеною і не шелушитись, міцелярна вода абсолютно легко без тертя знімає макіяж, антиперспірант прозорий не лишає білого сліду на одязі і дає приємний аромат. Взагалі не знаходжу в Нівеа недоліків, але що шампунь мені підійде, повторюсь, я взагалі шокована повністю!!!)))) Висновок для мене такий: я матиму цей шампунь та бальзам в списку найкращих засобів для волосся №1, поки що для себе кращого комплекту по догляду за волоссям не знайшла. Але я неможу сказати що на ньому зупинюсь, так як я люблю завжди пробувати новинки, неможу я взяти те ж саме, коли бачу нові флакончики, які ще не попадались у вічі минулі рази, така я:) Я однозначно рекомендую всім Нівеа Молочко для волосся, але не забуваємо про індивідуальність - комусь підходить, а комусь і ні! Дуже класне було тестування! Зараз негайно у Фейсбуці та Інстаграмі порекомендую цю ідеальну парочку:) Всім бажаю для себе знайти ідеальний засіб для волосся як знайшла його я, всім бажаю не лінуватись брати участь у тестуваннях і лишати відгуки! Це нереально цікаво, а головне корисно! Організаторам велика подяка за можливість перший раз спробувати на собі тестування і взагалі дякую, що ви є! Всім гарного весняного настрою, теплих сонячних днів, нових відкриттів від сайту На Пробу!
Читати далі
irinazorg
Експерт , 2018-03-26 03:28:40
Всем привет! Прошло уже две недели как я пользуюсь набором Молочко для волос. Коротко о моих волосах еще раз: длинные, кожа головы склонная к жирности, а кончики осветленные и окрашенные, плотные, густые. лишены собственного объема. Мою голову раз в три дня. Очень приятным открытием стало то, что вместе с этой линейкой волосы дольше остаются свежими, даже к концу второго дня они выглядят чистыми. Так что могу сказать уверенно, что моему типа кожи головы данная серия подошла. Кроме того, волосы очень легко расчесываются, не путаются, после применения появляется бархатный здоровый блеск. За счет того, что кончики не больше не пересушенные, не цепляются друг за друга, и их очень легко расчесать, волосы практически не выпадают. Понравилось использовать бальзам как маску, наношу небольшое количество на всю длину пока принимаю душ. Помимо всего прочего, хотелось бы отметить экономичность расхода обоих средств. И шампунь и бальзам буду повторять в будущем, и могу смело советовать его свои друзьям и знакомым, что я уже и сделала в моем блоге :) https://madmoonpolish.blogspot.com/2018/03/na-proby-nivea.html Уверена, что еще не раз повторю эту серию, и вообще, повнимательние присмотрюсь к уходу за волосами от Нивея.
Читати далі
karas8383
Експерт , 2018-03-26 02:22:48
Впечатления от тестируемых средств от NIVEA «Молочко для волос» самые положительные! Волосы мягкие,кончики увлажнённые. Почти не электризуются. Волосы стали более гладкими и послушными, экономный расход шампуня и кондиционера тоже + .Хорошо держится укладка, есть объем. Я буду рекомендовать шампунь и бальзам Nivea всем своим друзьям!
Читати далі
AleksandraV
Експерт , 2018-03-25 17:36:12
Всем привет) Время идет, а тестирование #Nivea #молочкодляволоснивеа #Нивеа #Naproby #Напробу продолжается)Прошло уже 2 недели от тестирования, шампуньки и бальзама у меня осталось еще больше половины, экономненько в общем-то выходит. Сегодня хочу на писать о сохраняемой внешней чистоте волос после мытья. Мне ощущения чистоты хватает ровно на 2.5 суток, потом голову нужно мыть обязательно, т.к. волосы становиться заметно отяжелевшими и жирноватыми. Меня как человека, моющего голову через день - это более чем устраивает. На фото к этому коментарию постаралась передать вид волос от дня помывки и далее. Вот на счет обещаемой укрепляемости волос этим шампунем можно еще поспорить, но это уже совсем другая история)
Читати далі
Evais
Експерт , 2018-03-25 09:43:46
Тестирую уходовую серию NIVEA "Молочко для волос" уже более недели, мою волосы ежедневно и вот что могу сказать на сегодняшний день: *С функцией очищения и с функцией увлажнения/смягчения волос при мытьё - шампунь и бальзам справляются на ура. *Бальзам и шампунь хорошо смываются с волос, не оставляя пленку на них. Волосы от корней до кончиков приятные на ощупь. Бальзам не жирнит волосы. *Бальзам отлично смягчает "жёсткую" воду. И после мытья волосы мягкие. Если же использовать шампунь без бальзама то такого ефекта на будет *Краска с волос вымывается умеренным темпом. После недели мытья цвет совсем немного побледнел. *Запах бальзама и шампуня приятный и остаётся на волосах на пол дня так точно. *Волосы действительно блестят и выглядят здоровыми. *Волосы по длинне стали объемнее. *У шампуни экономный расход. *Волосы не лезут. Даже при расчёсывании на расческе совсем немного волосков, а то и вовсе нет. На этом положительные моменты заканчиваются . Из негатива заметила следующее: *На второй после мытья день волосы на кончиках очень запутанные, сухие и жесткие на ощупь как мочалка. При расчёсывании ломаются :( *Хочешь не хочешь, а чистоты на 2+ дня не хватает. Реконструкции не заметила но как очищающий шампунь вполне нормальный. *Волосы начали пушиться и электризоваться. Фото как раз на второй после мытья день*.
Читати далі
MataBanata
Досвідчений експерт , 2018-03-25 07:29:41
Хочу оставить отзыв благодарности за возможность принять участие в данном тестировании! Я как раз была в поиске своей идеальной линии по уходу за волосами и на 8 марта получила посылку от #Напробу. Линией "Молочко для волос" от Nivea осталась довольна "от" и "до". Очень хорошие средства, теперь буду искать их в магазинах!
Читати далі
Ирина Логвинюк
Знавець , 2018-03-25 05:00:48
Ну вот и мой заключительный отзыв по продукции Nivea "Молочко для волос" с протеинами, без утяжеления и восстановления волос. Сегодня уже ровно 14 дней как идёт моё тестирование... теперь могу точно описать свои все за и против. За : + Красивый дизайн шампуня. + Удобная упаковка, и открытие крышечек. + Очень хорошо пенится ( при малом количестве, и при том что шампунь жидковатый! ). + Замечательно пахнет бальзам ( лично для меня! ). + Хорошо заметны изменения в волосах ( это касается кончиков! ) они смотрятся опрятно, не пушатся. + И самый огромный плюс что НЕТ ПЕРХОТИ!!!! За это большое спасибо. Против : - Ужасно пахнет шампунь ( это индивидуально ! ) - Бальзам меньшего объёма чем шампунь ( это не экономно! для одной шампуньки приходится покупать два бальзама ) - Шампунь на второй недели стал ужасно сушить волосы ( конечно для меня это плюс, так как у меня жирные корни, но это не должно быть у шампуня для "нормального типа волос" ). Но бальзам их немного увлажняет. И последнее не минус а пожелание, что бы и бальзам как то красиво оформили. А то он как то не гармонично смотрится вместе с шампунем. Так что после выше перечисленного могу точно сказать что бальзамом я 100% довольна и буду дальше пользоваться. А на счёт шампуньки, дальше посмотрим... ведь у меня осталось пол бутылочки. Может к окончанию шампуня мои взгляды поменяются. Спасибо большое за возможность быть участницей тестирования продукции Нивеа.
Читати далі
Divule4ka
Знавець , 2018-03-23 18:25:51
Сегодня был седьмой раз в использовании мной линейки "Молочко для волос" от Нивея. Так вот, первоначальные выводы очень положительные! Волосы стали заметно глаже, здоровее и более легко стали расчесываться) Очень довольна результатом!!! Фото прикладываю. Борьба с сухими кончиками увенчались успехом, без дополнительного утепления в корнях волос. И ещё один приятный момент: волосы стали меньше жирнеть и голову я стала мыть на день реже! Вообщем, соберу мысли и впечатления в кучу и оставлю отзыв о всех плюсах для меня от "Молочка для волос"
Читати далі
Анна Ткачук
Новачок , 2018-03-23 10:07:03
И так, можно сказать что я закончила тестировать Молочко для волос . Как я уже и говорила в предыдущих отзывах серия достаточно хорошая, после двух недельного приминения волосы действительно стали более гладкими и шелковистыми, ощущается легкость. С огромных плюсов то что после использования бальзама волосы остаются свежими и не утяжеленными. Вобщем я очень довольна. Думаю что преобрету еще эту серию.
Читати далі
vikagovzan
Новачок , 2018-03-23 06:22:28
Уже 12 раз мыла голову с этой серией от Nivea. Что могу сказать, шампунь с каждым днем мне нравится все больше и больше, т.к. я действительно начала замечать результат. После 7 дней использования волосы реально были мягче, не так пушились и были более гладкими по сравнению с тем что было до (напоминаю что до Nivea я использовала профессиональные шампуни и уходовые средства для волос). Но сейчас через 2 недели использования волосы действительно стали более гладкими, стали хорошо расчесываться, не так пушаться,хотя после первого применения этого нельзя было сказать. Дня наглядности прилагаю фото, на первом и втором после 2-х недель использования, на 3 после 1 недели использования. Спасибо Nivea за такой подарочек))
Читати далі
Enigmasin
Досвідчений експерт , 2018-03-23 04:11:17
Приємно знову відгукнутися про свої враження від серії "Молочко для волосся" від Nivea. Це четверте застосування шампуню та бальзаму. На цей раз все знову за інструкцією. А саме, після подвійної промивки волосся шампунем, віджала рушником, масажними рухами розподілила бальзам по всій довжині, крім коренів та ретельно змила водою. Ключове слово - ретельно!!! Помітила, що якщо виконувати це правило виробника, то прикореневий об'єм залишається. Також на цей раз відмічаю неймовірний блиск та живість волосся. Саме тому, зробила більше фото на радощах!)) Ніяк не можу намилуватися!!! Шампунь без бальзаму не використовувала б. Зі свого досвіду, при використанні шампуню та бальзаму інших марок, навіть професійних, я отримувала щось одне. Або розсипчасте, ретельно вимите волосся, що стирчить, або гладеньке, мов шовк, яке звисає бурульками. А тут я вперше бачу результат 2 в 1. І пухнасте, і об'ємне, розсипчасте та водночас розгладжене, легке у розчісуванні волосся. Супер, це велике досягнення для виробника! І такий ефект можливий лише за умови використання продуктів у парі. Щодо звикання, нажаль, воно присутнє, адже ну як не звикнути носити здорове та красиве волосся?!) Ще б хотілося додати, що серія створена для волосся нормальної товщини. Тонке волосся буде обтяжувати, буде зникати об'єм. З товстим та густим волоссям серія просто не впорається. Це мої спостереження та відчуття на собі та на близьких, до тестування вже всіх залучила, бо цікаво) Моє волосся довге, сухе, знесилене, нормальної товщини, пряме, але на кінчиках трохи в'ється. Тому для мене шампунь та бальзам стали ідеальними. І всеодно, я рекомендую використовувати дану продукцію курсами, таким чином волосся можна підлікувати та захистити в період зими чи літа, серія не тільки дієва, а й корисна, бо насичена вітамінами групи В та маслами для живлення. А у весняний та осінній період можна, на мою думку, збагачувати організм вітамінними комплексами із середини. Та це лише четверте миття голови, подивимося що буде надалі... а поки лупа не з'явилася, свербіж відсутній, а волосся слухняне та пружнє. Я в захваті!!! #Нивеа #молочкодляволоснивеа #Напробу #Nivea #Naproby
Читати далі
Anzhela2503
Знавець , 2018-03-22 18:09:01
Доброго времени суток всем кто меня сейчас читает !!! Вот 5-ый раз протестировала линейку шампуни-молочка и бальзама-молочка для волос ТМ Nivea, что хочу отметить!? : 1. Все прекрасно, запах, состояние волос, они действительно легкие, без утяжелений, не скажу что волос стал объемным, этого у меня никогда не было даже при помощи любого другого шампуня, только при помощи укладки, главное, мой волос живой и здоровый на вид, но пока продолжает выпадать, но конечно только при расчесывании!!! 2. Что не понравилось? Так вот, серия одна, а объемы разные и еще в этот раз, так как тестирование 5, объем маленький, бальзама меньше нежели было изначально, мне было очень тяжело выдавить его, мне пришлось приложить не маленькие усилия, поэтому мне кажется он не должен быть таким густым! Это как по мне!!! П.С.: что нужно делать с буклетом? ))
Читати далі
dashyl9i
Новачок , 2018-03-22 17:28:59
В течение десяти дней я использовала шампунь "Nivea" в месте с кондиционером и осталась очень довольна и самим шампунем и эффектом от него.. консистенция шампуня отличная ,баночки как пользователь я оценила на 5ть с плюсом.. дизайн очень удобный . Пенился шампунь очень хорошо и эффект чистых волос длится довольно неплохо.. часто я встречаясь с не особо хорошим эффектом. На следующий день голова зачастую уже была жирная. После использования шампуня и кондиционера фирмы Nivea до трёх дней я забывала о хвостике.волосы хорошо укладываются и расчесываются ,после утюжка они остаются мягкими и блестящими и на расческе стало заметно меньше волос. Волосы у меня средней длины и единственный минус что баночка кондиционера слегка мала.. я бы посоветовала разработчикам сделать чуть больше объемом. Вообщем большое спасибо за тестирование данного продукта я действительно осталась довольна... Моя Кума оценила его вместе со мной я дала ей на пробу свои средства.
Читати далі
vikagovzan
Новачок , 2018-03-22 15:21:45
Пользуюсь этой серией Nivea уже 2 недели, мыла голову уже 12 раз, серия мне нравится, но по сравнению с моими предыдущими отзывами я увидела реальный результат. По сравнению с одной неделей применения волосы стали еще более гладкими, и стали не так пушиться, я очень довольна этим продуктом , спасибо Nivea. Прилагаю фото на 1 и 2 после 2 недель применения, на 3 после 1 недели.
Читати далі
Януся Томіліна
Знавець , 2018-03-22 11:41:25
Доброго дня! Ще раз дякую за можливість тестувати Нівея. Мию голову і шампунем і кондиціонером 3-й тиждень - результатом задоволена на 5 з 5. Постараюсь описати чому максимально точно) Шампунь піниться середньо, але при цьому гарно і м'яко очищує волосся. Я спецільно вирішила писати відгуки в кінці опитування щоб чесно описати результат. Теж саме можу сказати й про бальзам-догляд. Для мене було приємною несподіванкою що бальзам так легко і швидко змивається. Я прикріпила фото свого волосся після 2-тижневого миття голови цими засобами кожні 2 дня. Своїм фото я показую своє волосся на 2-й день. Тобто воно блискуче і не має вираженого жирного блиску що повністю мене влаштовує.)))) Завтра сфотографую себе безпосередньо після миття. Однозначно куплю цю серію ще раз і всім рекомендую!)
Читати далі
juli223
Новачок , 2018-03-21 12:18:13
Всім привіт. Сьогодні вже минув тиждень як я спостерігаю за своїм волоссям, так як мию волосся один раз на два дні,на вигляд воно свіже, ніби щойно вимите. Моє волосся стало об`емним, хоча раніше цього не спостерігала в холодну пору року. Дуже приємно що засоби не викликають алергічної реакції та лупи. Завдяки бальзаму волосся добре розчісується, не путаються та воно гладеньке, але нажаль на гребінцю лишається багато волосся. Проблема з випадінням волосся в мене постійна, надіялась що ця лінійка мені допоможе, але нажаль сподівання були марними. Кінчики волосся стали меньше посіченими, це приємно.
Читати далі
TanyaAkulenko
Знавець , 2018-03-21 09:33:02
Всем здравствуйте! Мою свои волосы каждые 2-3 дня, к запаху уже привыкла, хотя изначально он мне не понравился. Шампунь пенится отлично, но без бальзама не промывает. Не могу сказать, что волосы стали лучше или хуже, все осталось на своём месте)))) Первый день после мойки волос-они объёмные, пушистые, мягкие. Меня впринципе все устраивает, но я не люблю бальзамы, маски и т.д (ленивая).
Читати далі
Balashyllya
Експерт , 2018-03-21 07:15:50
Добрый день, могу отметить что после применения данного продукта волосы стали более послушными и мягкими. Запах очень приятный, шампунь классно пениться.Как шамунь так и кондиционер достаточно концентрированы. Идельно подходит для моих волос. Вообщем я довольна. Буду пользоваться дальше и делиться с Вами результатами моего тестирования.
Читати далі
АляАляАля
Знавець , 2018-03-20 18:50:15
Применила шампуньку и бальзам уже 4 раза.Тестируем вместе с мамой. Шампунька:запах- супер,пенится-отлично) Бальзам-как то многовато его уходит на разок и ,лично для меня,не очень удобно его открывать-закрывать. В общем все нравится)
Читати далі
Evais
Експерт , 2018-03-20 10:44:55
Доброго времени суток всем!) Сегодня было вот уже 5 мытьё с шампунем и бальзамом-уходом серии NIVEA "Молочко для волос". Я обладательница длинных волос, которые раз в месяц-два подкрашиваю для яркости цвета. Волосы мою каждый день, феном, утюжком не пользуюсь. Живу в общежитии, где вода в душе техническая и до жути "жёсткая", поэтому без бальзама или же кондиционера не обойтись. На время тестирования прекратила использование Сергеев и масел для кончиков волос (для чистоты эксперимента). Что я заметила по использованию данной линейки на сегодняшний день: 1) Шампунь отлично пенется и его нужно совсем немного, чтоб вымыть мои длинные волосы. Что не скажешь про бальзам, уходит его очень много и на ощупь не очень понятно какие участки волос в нём, а какие нет :) 2) Т.к. вода в моём общежитии довольно жёсткая, отметила для себя что благодаря бальзаму-уходу волосы после мытья приятные на ощупь, мягкие, гладкие. 3) В день после мытья, волосы выглядят ухоженно, не путаются, приятно пахнут на протяжении дня. НО, если на следующий день не помыть волосы то они путаются, становятся жёсткими и непослушными. 4) Отмечу так же что где-то 3 использования заметила что волосы стали гуще. НО, также волосы начали пушиться и электризоваться, чего не было до тестирования. Возможно не хватает какого-нибудь спрея для того чтоб было все идеально. 5) Волосы хорошо вымываются, действительно утяжеления нет, бальзам не жирнит корни и легко смывается. Вот пока всё на этом, буду тестировать дальше и вскоре напишу новые наблюдения. П.С. фото волос прилагается)
Читати далі
Alionchos
Знавець , 2018-03-20 09:54:00
Бальзам. Первое впечатление. Бутылочка синего цвета, что характерно для продукции Nivea. С шампунем в одном стиле. Но обьем бальзама немного меньше (200 мл против 250 мл шампуня), хотя бальзама у меня обычно расходуется больше, хотелось бы больше объема. Удобно, что открывается внизу, не нужно трясти бутылку, чтобы получить очередную порцию продукта. Бальзам белого цвета, густой. Аромат немного интенсивнее, чем у шампуня, но всё равно не навязчивый и не сильный. Консистенция не совсем кремовая, такая немного скользкая). Распределяется по волосам очень хорошо, надеюсь, что расход будет не большой и хватит на долго. Волосы после использования стали более мягкие и гладкие, но питания и увлажнения моим кончикам пока не хватило. Интересен результат после длительного использования.
Читати далі
Alionchos
Знавець , 2018-03-20 09:36:57
Шампунь. Первое впечатление. Бутылочка синего цвета, характерного для марки Nivea, поэтому упаковка узнаваема. Открывается для меня тяжеловато. Сам продукт достаточно жидкий, бывают шампуни очень густые, которые при наливание держат форму, этот не такой растекается. Белого цвета. Аромат еле заметный, нейтральный. Мне понравилось, что нет навязчивого запаха. Пенится достаточно хорошо, расход получается не большой. После применения шампуня волосы гладкие на ощупь, блестят. Но мои сухие кончики остались сухими. Посмотрим на эффект после длительного применения.
Читати далі
Олена Макоїд_
Новачок , 2018-03-20 06:49:55
Вторая неделя тестирования: 1. Волосы мою раз в 4-5 дней (попробую чаще, чтобы успеть пройти курс); 2. Бальзам держу 2-5 минут; 3. Сушу естественным образом, никакими средствами для укладки не пользуюсь. Плюсы: + шампунь очень хорошо пенится,даже очень-очень, хватает одного мытья, поэтому расходуется экономно; + волосы остаются гладкими, ровными и обьемными даже спустя 5 дней (нормальные, тонкие, непослушные); + и шампунь, и бальзам легко смываются; + остается тонкий аромат на протяжении нескольких дней; + хожу с распущеными волосами, которые ко всему постоянно дергает ребенок и они не запутываются. Даже после сна очень легко расчесать. + стали меньше выпадать; Из минусов для меня: - сушит кожу; - волосы настолько шелковистые, что собрать в хвост или заплести нереально без воспомагательных средств; - без бальзама быстрее жирнеют.
Читати далі
qwert2305
Новачок , 2018-03-19 14:45:34
Пришло и моё время написать отзыв о серии молочко для волос от нивея.Ну что я могу сказать я просто в восторге шампунь пенится и смывается очень хорошо бальзам дополняет шампунь.Волосы блестящие и чувствуется что они стали действительно сильнее. Вобщем я очень рада что я стала участницей этого проекта и дополнительная жизненная энергия моим волосам добавилась.
Читати далі
Bellydancer
Знавець , 2018-03-19 13:51:39
Добрый день всем! Сегодня хочу оставить второй отзыв о продукции ТМ Nivea. Пользовалась им уже много раз, так как почти каждый день мою голову. Мои волосы длинные, тонкие, нормальные, цвет натуральный свой. Как жирнятся волосы, оценить не могу, поскольку независимо от этого мою ежедневно. И почти ежедневно пользуюсь феном. Никаких других средств не использую: несмывашек, масел, спреев и прочее. Так что за чистоту эксперимента! Шампунь жидковат на первый взгляд, но концентрация моющих веществ в нём мне показалась такой же, как и в других более густых шампунях, поскольку расход у меня такой же. Понадобилось очень малое количество средства, чтоб очистить волосы. Запах приятный, запах кондиционера понравился больше. Волосы после шампуня мягкие и не сильно спутанные. После применения кондиционера легко распутались, но сильно потеряли объем. Прошу не писать мне типа " вы наверное кондиционер на корни нанесли". Только ленивый еще в наше время не знает, что кондиционер наносят на концы волос и возможно на длину, кому нужно. Я наношу на половину волос от кончиков. Итак, сегодня у меня была возможность обойтись без Фена. Волосы в итоге очень ровные и гладкие получаются, расчесываются легко. Стали ровные, как от утюжка, прям очень ровные, хоть у меня они и от природы ровные. Но сам волос суховат, увлажнения нет, а есть только внешний эффект и облегчение расчесывания. На корнях тоже объема не наблюдалось совсем. Но мне нравится приятный запах, когда волосы влажные, он немного резковат, но потом нормально. Кожа головы в порядке, нет зуда, шелушения, это уже хорошо. И конечно, еще раз отмечу ИДЕАЛЬНЫЙ дизайн и плотные крышки, для меня это несомненно очень важно. Итак, подведем итоги: +запах +дизайн, крышки плотные +волосы ровные +легко расчесать +запах +дизайн, крышки плотные +волосы ровные +легко расчесать +кожа головы в хорошем состоянии +средства мягкие, подходят для ежедневного использования, что мне и нужно - нет обьема на корнях после шампуня -нет обьема на самих волосах после бальзама - недостаточное увлажнение бальзама, волосы суховаты В целом я довольна этой парой средств, могу их порекомендовать особенно девушкам, которые хотят избавится от назойливого обьема и немного разгладить и выровнять волосы. У меня на сегодня всё, всем спасибо за внимание. Встретимся в следующем отзыве
Читати далі
Vita1987
Експерт , 2018-03-19 12:59:38
Сьогодні хочу поділитися своїм першим враженням від NIVEA серії ««Молочко для волос» реставрація волос без утяжеления» Шампунь об’ємом 250мл.бальзам 200мл. Вже встигла побачити у магазинах ціна коливається ~45грн. .що досить не дорого порівняно з іншими хорошими ТМ. Бальзам та шампунь мають приємний запах,що притаманний ТМ «Nivea» ,по консистенції та на вигляд справді чимось нагадує молочко. Шампунь рідкий, але добре піниться,що дозволяє економно використовувати. При змитті волося м’яке,приємне на дотик,навіть без використання бальзаму. Бальзам досить густий, «тримає свою форму»,невелика кількість добре лягає на все волося, добре змивається. Після першого використання замітна зміна миючого засобу. Під час сушіння та укладання волося виглядає дещо розтріпаним,лише кілька годин після воно неначе саме лягає та робиться шовковисте та розсипчасте. Що притаманне мені,це що якщо шампунь мені не підходить,то одразу після першого використання з’являється лупа,у цьому випадку цього не сталося. Ефект можна побачити вже після першого використання. Але своє тестування продовжую,незабаром порадую новими відгуками!
Читати далі
Malchevskaya93
Знавець , 2018-03-19 11:39:37
Пользуюсь уже несколько раз этой линейкой, Очень нравится запах, Вообще для моих волос очень трудно подобрать шампунь, многие оставляют эфект невымытых волос, и волосы выглядят очень тускло. Эта серия нивеи очень нравится, правда шампунь немного жидковат как по мне, люблю когда шампунь более густой, Муж с сыном так же из любопытства опробовали :), у мужа волос не очень много, но после этого шампуня ощущение что их стало в двое больше, так как шампунь придаёт обьём
Читати далі
Tatty
Знавець , 2018-03-19 10:14:27
Вітаю усіх учасників та читачів! Продовжую тестувати лінієчку "Молочко для волосся" Nivea. Як я вже відмічала раніше, серія має гарний приємний запах. Для мого волосся вистачає одноразового використання шампуню і лише нанесення (без витримування в часі) бальзаму. Мокре волосся гарно розчісується, чого не можу сказати про сухе, тому що помічаю наелектризованість та запутаність мого волосся. Бальзам не тримаю на волоссі, оскільки при такому використанні минулого разу я отримала обтяжену структуру волосся, надлишкове ущільнення і як наслідок втрату об'єму. Можливо це пов'язано з тим, що я маю нормальне волосся, а серія для сухого. Тому продовжую тестувати і спостерігати.
Читати далі
Irina22
Знавець , 2018-03-18 15:06:15
Вот и прошло 4 дня как я помыла первый раз волосы этой продукцией .Могу сказать ,что осталась довольна. Волосы не сильно загрязнились,запах стойкий ,4 дня его слышу,но он не навязчивый.Помыла второй раз волосы,могу сказать ,что кончики волос действительно "ожили",у меня были сухие как солома от регулярного использования фена и утюжка.Действительно нет утяжеления,волосы лёгкие и шелковистые.
Читати далі
Марина Бельченко
Знавець , 2018-03-18 13:23:39
Свершилось! Я стала счастливой обладательницей проекта Nivea линии "Молочко для волос". Мне очень интересно было протестировать.. Вообще пользуюсь профессиональными сериями косметикой для волос, которые очень даже не дешевые... Скептически отнесла с косметике для волос Нивеа "Молочко для волос"....я часто крашу волосы, они сильно устали и заметно ослабли. Вот что я почувствовала , первый раз попробовав шампунь и бальзам-кондиционер.. Удивило ...))) Волос смягчается сразу, как только соприкасается с шампунем. По ощущениям ,волос делается эластичнее и более упругим . Во время смывания, в волосах ощущается нежность, которая дарит волосам чувство умиротворения. Волосы стали рассыпчатыми и,их очень легко расчесывать. Когда волосы полностью высыхают ,в них ощущается увлажнение . Что в свою очередь для меня очень важно. Результат в первую неделю очень радует: Волосы блестят, становятся очень мягкими , внешне излучают здоровый вид. Далее будет....
Читати далі
ridkoborodaY
Експерт - Блогер , 2018-03-18 12:30:29
Добрый день, хотела бы поделиться своим впечатлением о торговой марке Nivea а именно серии Молочко для волос. После первого же применения увидела изменения состояния волос в лучшую сторону. Волосы стали живыми, цвет волос стал насыщенным, кончики стали менее посечёнными. При расчесывании волос проблем вообще не было, волосы стали шелковистыми и переливались на солнце. Создалось такое впечатление, что молочко обволакивает волос становясь более толще и создавая эффект ламинирования, при этом не утяжеляя. В общем, я довольна эффектом и в дальнейшем буду пользоваться молочком для волос от Nivea.
Читати далі
Enigmasin
Досвідчений експерт , 2018-03-18 09:48:54
Третє миття - третій крок молочною стежкою до найкрасивішого волосся! Хочу уточнити, що на період тестування, я відмовилась від усіх своїх додаткових засобів по догляду за волоссям. Користуюсь лише серією від Nivea "Молочко для волосся". І з кожним миттям голови я все більше "підсаджуюся" на аромат:) Це просто бажаний спа-догляд, не тільки за волоссям, а й за нервовою системою. Кожен раз з нетерпінням чекаю на похід до ванни. Аромат унісекс, те що я обожнюю, має східні теплі нотки і такий кремовий! На цей раз я спробувала використати бальзам як маску для волосся, тримала під шапочкою 15 хвилин. І знаєте, дівчата, це зручно, бо бальзам має густу консистенцію та не підтікає. Коли стала промивати свою "маску" - волосся можна було розчісувати прямо в душі, воно, мов шовкова річка, гладеньке-гладеньке)) Сушила волосся звичайним способом, без використання фену. Як результат, маємо відновлене волосся. На дотик воно шовковисте та вагоме, ніби є потовщення волосини, ніби заповнене із середини та пружне. Я вже і не пам'ятаю, куди поділося моє сухе пористе волосся) Також великим плюсом є відсутність прискорення до забруднення зачіски, але прикореневий об'єм в цей раз, на мій погляд, зник. Це може бути обумовленим за рахунок способу використання бальзаму як "маски" або мій відказ від застосування фену. Лупа на цьому етапі не з'явилася, свербіж відсутній. Із третім миттям помітила, що волосся у стоці вже немає, період випадіння припинився, або став зовсім непомітним для мене по кількості. Щодо мене, це ідеальний тандем по догляду для довговолосих дівчат, бо не суше і так сухі ламкі кінчики, добре порається з промиванням шкіри голови і дає чудові результати згладження чешуйок структури волосини по всій довжині. Марку Nivea я постійно купувала у вигляді кремів, міцелярної води, гігієнічних бальзамів для губ, пінки для гоління для чоловіка, лосьйонів тощо...але шампуні чомусь оминала. Відтепер я вже не уявляю, як я буду без нього, тому до списку покупок вже дописала молочну серію. Отже, виробник обіцяє відновлене волосся за 7 використань. Я на третьому етапі, поки спостерігаю явне покращення стану волосся, і на сьогоднішній момент відмітила антистатичний ефект. Я вважаю, що якщо використовувати дану серію по догляду, можна з легкістю відростити довге волосся. За рахунок згладження, буде менше травмувати довжину розчісками, шапками, світерами тощо. Тому однозначно рекомендую, а поки продовжую тестування і з великим вподобанням слідкую за подальшими результатами. Всім бажаю витримки, волосся - наша краса! А краса - це жіноча сила! #Nivea #Нивеа #молочкодляволоснивеа #Naproby #Напробу
Читати далі
shershneva
Знавець , 2018-03-18 09:21:05
Вот и я наконец то получила свой набочик. Спасибо,что выбрали.Я в таком тестировании учавчтвую первыц раз.Все пришло целенькое,коробка хорошо запакована.Буду сегодня наконец то тестировать. Ещё и журнальчик положили.Буду читать)))Продукцию нивеа люблю и пользуюсь,но для тела.У мужа вся линейка для мужчин нивеа.Вот теперь попробую и я на волосы.
Читати далі
Pro.krasu
Експерт , 2018-03-18 09:19:48
Второй отзыв на серию Нивея молочко для волос. Я уже за время тестирования больше 7 раз голову помыла. Не могу сказать, что волосы стали сильнее. Не могу также сказать, что они стали меньше выпадать. Я расчесываюсь раз в день, а то и раз в два дня, ведь расчесываю только мокрые волосы после мытья. Плюс они кучерявые, а для кучерявых волос расческа и щетка вообще во вред. И я вижу, сколько волос выпало только когда мою их. Пока не могу сказать, что количество выпавших волос уменьшилось. Но и не увеличилось. Несколько раз я мыла голову вечером, не расчесывалась потом совсем и давала время волосам высохнуть. Они довольно неплохо укладываются, но есть фриз, локоны не такие аккуратные, как с пенкой или муссом, один раз на утро воспользовалась спреем. Это был своеобразный отдых для волос, когда без укладочных средств вообще, но мне и не надо было никуда идти. Кстати об отдыхе для волос и кожи головы. Поскольку в составе шампуня есть SLS, а в составе бальзама есть силиконы, то нельзя эту серию использовать постоянно, так как силиконы, кроме своей неоспоримой пользы, еще имеют свойство накапливаться в волосах. И необходим глубоко очищающий шампунь хотя бы раз в 2 недели-месяц, либо иногда использовать процедуру ко-вошинга с правильным кондиционером без силиконов. Поэтому самостоятельно эту серию использовать лично я не стану, возможно только в комплексе с другими средствами для кожи головы и волос. Использовать бальзам в качестве маски, как здесь неоднократно советовали, - это не совсем корректно. Я и так оставляю любой бальзам на несколько минут, чтобы он напитал волосы, но маску для меня это никак не заменяет. Поскольку я отказалась от любых других уходовых средств на время тестирования, мне этого ощутимо не хватает. Я сомневаюсь, что изменю свое мнение до конца тестирования, но пока что, хоть я и не в восторге, продолжу тестировать. На первом фото волосы без укладки и без расчесывания. Видно фриз. Объем, кстати, за счет кучерявости не пропадает, а наоборот, через день волосы еще больше начинают пушиться и становятся еще объемнее. На втором фото это вид после двух дней и двух ночей)))
Читати далі
Дашита
Новачок , 2018-03-18 08:32:16
Добрый день!Получила и я свой набор для тестирования, запаковано хорошо, коробка целая, доставка НП бесплатная!В следующем отзыве напишу впечателения! #Nivea #молочкодляволоснивеа #Нивеа #Naproby #Напробу
Читати далі
irinazorg
Експерт , 2018-03-18 06:08:23
Всем привет! Я уже дважды пользовалась средствами из данной серии, и готова поделиться первыми впечатлениями. Сначала небольшой дисклаймер - у меня довольно длинные волосы, осветленные примерно на 1/3 и окрашенные, кожа головы жирная, волосы склонные к жирности у корней, и при этом кончики почти всегда сухие. Еще когда я подавала заявку на участие, у меня волосы были в очень плачевном состоянии, концы пересушенные, волосы сильно путались, плохо расчесывались и и-за этого волосы очень сильно выпадали. Пока я ждала результатов у меня появилась возможность восстановить волосы спец.средствами, так что к моменту уже даже оглашения результатов волосы у меня были в намного лучшем состоянии чем на момент подачи заявки. Но поскольку спец.средства это удовольствие крайне дорогое, да и пользоваться ими постоянно вероятно не самое лучшее решение, я приступила к тестированию средств Nivea с позиции поддерживающего ухода. Сможет ли данная серия поддерживать волосы в хорошем состоянии между курсами восстановления волос или между походами к парикмахеру. Мою голову я раз в 2-3 дня. Промываю волосы дважды, сначала обычным для моей длины количеством шампуня что бы смыть кожное сало и пыль, и уже на второй его нужно буквально с две горошинки. Потом наношу бальзам, держу как маску пока принимаю душ, и смываю большим количеством воды. Шампунь очень хорошо промывает волосы, но при это не до скрипа, не пересушивает их. После смывания бальзама может возникнуть ощущение, что он смыт не до конца, но это не так. После высушивания феном волосы чистые, не утяжеленные, очень легко расчесываются, гладкие и невероятно приятные на ощупь. А еще мне очень нравится аромат средств, и то, что волосы нежно ими пахнут даже на второй день. Не пугайтесь, запах не сильный, и ощущается только если уткнуться носом в гриву :) Расход очень экономичный, особенно у бальзама, даже на мои длинные волосы нужно совсем немного. Реакция кожи головы на шампунь нормальная, волосы жирнеют как обычно, первый день все отлично, на второй день нормально, можно даже не делать хвостик, на третий день волосы не совсем свежие, ситуацию. можно легко поправить используя сухой шампунь + хвостик или гулька, но прическа все равно не выглядит сальной или неопрятной. Волосы очень расчесываются легко от мытья к мытью головы, и самое главное, шампунь и бальзам отлично справляется с задачей поддержания их здорового и красивого состояния.
Читати далі
Tatiana Kachailo
Експерт , 2018-03-17 07:14:25
Напишу и я свой второй отзыв. После первого мытья волосы стали жирными на третий день (с остальными шампунями примерно также у меня). После второго мытья состояние волос мне понравилось больше, нежели после первого. Волосы стали мягкими, рассыпчатыми (после первого раза мне показалось что они стали немного жёстче), не спутываются, перхоти нет (до этого появлялась временами), зуда нет. При втором мытьё волос вылезло много, мне показалось больше чем всегда. Сухие волосы вроде сильно не сыпятся. Во время второго мытья запах мне показался не таким уж и сильным как сразу. В общем на данный момент результатом я удовлетворена. Продолжаю тестировать и в дальнейшем поделюсь своими впечатлениями после длительного использования данного средства.
Читати далі
Альона Вартілецька
Знавець , 2018-03-17 05:37:44
Здравствуйте, сегодня я хочу рассказать о небольших минусах и одном большом плюсе. Хочу сказать, что повторное использование шампуня после предыдущего мытья головы мне понадобилось уже через два дня. До этого я голову мыла на четвертый день. Второй нюанс это то, что я перепутала бутылочки шампуня и бальзама. Зрение у меня хорошее, но всё-таки бутылочки очень похожи. На мой взгляд, всё-таки удобнее было бы если бы бутылочки были или разной формы, или разного дизайна. Из плюсов, это-то, что кончики стали выглядеть очень ухоженными. Они стали блестящими, живыми, перестали спутываться и выглядят очень достойно. Голову в этот раз я решила помыть только шампунем. Волосы высохли естественным путем. Результат вы можете увидеть на фото.
Читати далі
Fosachka
Експерт , 2018-03-16 13:24:57
Здравствуйте, Девчонки! Итак, мой отзыв №1. Получила я посылочку ровно 10 марта в начало тестирования продукта. Как и всем мне пришла посылочка с журналом и "молочком для волос" от Нивеа. Я сразу же посмотрела на сетку-штрихкод и была приятно удивлена, что товар немецкого производства. Естественно, я понюхала запах - обрадовалась, что и у шампуня и бальзама ароматы приятные, но я так и не поняла почему разные, ведь серия одна и таже!!!!??? Также, я сразу посмотрела для каких волос шампунь предназначен и немного удивилась, что мне положили "для волос нормальной толщины", но ниже написано для "сухих и поврежденных", ведь сухие у меня только кончики. :)
Читати далі
vikagovzan
Новачок , 2018-03-16 11:04:07
Еще 3 раза помыла голову с этой серией от Nivea. Голову иою каждый день. Волосы все так же хорошо расчесываются во время и после мытья, становятся мягче, НО после мытья и сушки волосы выглядят как влажные , за счет эффекта влажности достигается гладкость волос. Это хорошо в первые 4 часа после мытья, а потом появляется ощущение недомытых волос. Бальзам на корни не наношу, хорошо выполаскиваю оба средства, другими средствами временно не пользуюсь. Радует что при смене шампуня не появилась перхоть, т.к. у меня чувствительная кожа головы и мне подходит только несколько шампуней, после всех остальных через пару применений появлялась мелкая перхоть, в том числе от других шампуней Nivea, от этого такого нет. На первом фото волосы до использования Nivea, на 2 и 3 после.
Читати далі
АляАляАля
Знавець , 2018-03-15 18:52:06
Юхууу)Доброе время суток! Как то с опозданием и я решила поделиться своей посылочкой)Спасибо за возможность первый раз принять участие в таком проекте) Ранее пользовалась лишь кремом для тела от Нивеа,так что немного с фирмой знакома.Безумно радует внешний вид бутылочек(нравится сочетание цветов и сам стиль). На данный момент мои волосы в хорошем состоянии,беспокоит лишь сухость концов,поэтому смогу сравнить "до" и "после" применения. P/S Спасибо за журнальчик :)
Читати далі
vikagovzan
Новачок , 2018-03-15 12:40:41
Сегодня в который раз тестировала серию молочко для волос от Nivea. Серия мне понравилась, волосы во время мытья не путаются, становятся послушными и гладкими как после дорогой маски, легко расчесываются, после мытья долго и приятно пахнут. Учитывая цену продуктов Nivea порадовало качество, и то что производство Германии. Не могу сказать что эта серия подойдет для очень чувствительной кожи головы, для всех остальных типов волос очень советую. Со мной шампунь тестировали еще несколько членов семьи, им очень понравилось). Консистенция у шампуня жидкая, практически как молочко для лица, а у бальзама густая как кокосовое масло или густая маска для волос. Пахнет шампунь и бальзам по разному, у первого стандартный аромат шампуня, а у бальзама запах более приятный, похож на сливочный аромат. Всем советую попробовать и написать свои ощущения от использования этого средства.
Читати далі
Anuta11
Експерт , 2018-03-15 07:51:38
Хочу поделится своим впечатление после применения серии Нивеа Молочко для волос, вчера после покраски волос мыла голову шампунем и вместо маски которая была в комплекте с краской воспользовалась бальзамом Нивеа, волосы после высыхания мягкие хорошо расчесываются и на очуп шелковистые и блестят))) Я очень довольна данной серией!!))
Читати далі
irenatsur
Новачок , 2018-03-15 06:35:26
Вот и мне улыбнулась удача, получила "На пробу" набор NIVEA абсолютнотно бесплатно. Уже попробовала видное Шампунь"Молочко для волос" имеет приятный аромат, волосы становятся после применения мягкие послушные, красивый природный блеск,остаётся после применения шампуня
Читати далі
MilaYa
Новачок , 2018-03-14 20:11:00
Второй отзыв о первом использовании. Принимали участие я, муж и дочь 5 лет) Первое, что порадовало дочь - после использования шампуня волосы расчесывались на ура. Муж остался довольным, так как ему не особо принципиально чем мыть, но плохого не сказал) А теперь подробнее как использовала я. Шампунь Nivea пенится достаточно (не люблю много пены), мне понравилось. Я использовала небольшое количество на среднюю длину волос. После смывания остается ощущение некой пленочки на волосах, как после использования бальзама и кондиционера, т.е. шампунь даже без дополнительных средств справляется с уходом за волосами. Волосы не спутанные. Бальзам Nivea распределяла небольшое количество по всем волосам, через некоторое время смывала. Ощущение гладкости волос очень сильное. Запах легкий остается на волосах. После высыхания волосы легко расчесываются, а самое главное - они нереально красиво блестят и послушные. Это для меня важно, у меня постоянно торчат в разные стороны. А тут на другой день вечером без всяких манипуляций просто расчесалась и пошла гулять - волосы были как после укладки. Я феном и пенками для укладки пользуюсь очень редко, если это крайне необходимо, но тут этого и не нужно. Напишу как волосы себя будут "чувствовать" после 7-дневного так сказать курса "молочного ухода"! Но если с первого раза меня порадовали Nivea, то думаю через неделю результат будет только лучше!
Читати далі
MilaYa
Новачок , 2018-03-14 19:57:49
Первый мой отзыв куда-то пропал, так что начну заново. Первое впечатление как о ком-то, так и о чем-то начинается со знакомства "по одежке". Шампунь и бальзам Nivea "одеты" в удобные баночки-бутылочки, которые хорошо помещаются в руке, приятный глазу цвет, описание на этикетках подробно и понятно. Крышечки открываются надежно, даже если брать с собой в путешествие, то не прольется. По консистенции шампунь напоминает молочко для снятия макияжа, например. Жидковатый, но его нужно использовать совсем немного. Когда наливаете на руку, то не нужно нажимать на саму баночку, шампунь и так выльется на руку, что мне очень понравилось, так как не люблю давить. Запах ненавязчивый приятный. Бальзам более густой, так как и должен быть.
Читати далі
Enigmasin
Досвідчений експерт , 2018-03-14 19:48:46
Прийшов час другого застосування молочної серії від Nivea. Продукція позиціонує себе як відновлюючу, та поки вміщує в себе лише два продукти: шампунь та бальзам. Можливо, зовсім скоро, ми побачимо молочну маску та вершковий крем для кінчиків та ін.)) Шампунь представлен у більшому об'ємі, ніж бальзам - 250 мл, що є логічним, бо витрата у нього вища за рахунок рідкої консистенції. Та, на мою думку, володаркам довгого волосся, було б приємно, якщо бальзам та шампунь були одного об'єму. З мого досвіду, я завжди використовую 2 пляшки бальзаму на 1 пляшку шампуню)) Цінова політика коливається від 50 - 66 грн за шампунь, і близько 70 грн за бальзам. У складі продуктів, в якості базових компонентів виступають гідролізовані (тобто кращі майстри у проникненні в структуру волосини) молочні протеїни та унікальний запатентований компонент еуцерит, який саме і відновлює волосся по всій довжині без обтяження, підвищує еластичність волосся та забезпечує природній блиск. Також у складі є допоміжний зволожувач - пантенол та касторова олія для живлення. Дозатор - стандартний, якісна система "диск - топ" з широким отвором. Порція продукта легко вилучається. Використовувати серію необхідно лише у парі, адже протеїни мають схильність до накопичення. Консистенція, як я уже відмічала, зарідка, та за рахунок відмінного піноутворення, витрата не така і велика. А, отже - економічно! Чому не можна не радіти! Вже з першого нанесення спостерігаю рясну густу піну, що відмінно промиває моє волосся, практично до скрипу. При змиванні волосся сухе, жорстке, але при висиханні це відчуття змінюється на "шовковий дотик". Справа, мабуть, у протеїнах, а точніше в їх дії на волосся. Я б рекомендувала використовувати дану серію з перервами та курсами. В перші години після миття, волосся розсипчасте об'ємне, та через деякий час маємо ефект волосся, як у рекламі - покладисте, гладеньке та шовкове на дотик. Прикореневий об'єм залишається - приємний бонус!) Для мас-маркета досить добрий результат! Лупа за цей час тестування не з'явилася, свербіж відсутній. Голову мию як завжди, через 2-3 дні. Єдине, що помітила, волосся стало більше залишатися у стоку та на розчісці, та це необ'єктивний показник, бо тестування проводиться у весняний період, тому схильність до випадіння не дивує.. стежимо за результатами та подальшим тестуванням) Всім весняного натхнення!!! #Naproby #Напробу #молочкодляволоснивеа #Nivea #Нивеа
Читати далі
Ylia Savchuk
Новачок , 2018-03-14 16:28:00
Здравствуйте, сначала не поверила своим глазам когда увидела с почты увидела уведомления. В посылке был приятный сюрприз. У меня очень поврежденные волосы из за постоянного окрашивания но после применения шампуня и бальзяма. Они стали мягкие и послушные. Больше нету узелков в волосах. Я люблю Nivea.
Читати далі
N_semenova
Новачок , 2018-03-14 12:25:13
Доброго дня! 8 БЕРЕЗНЯ прийшло повідомлення від Нової пошти . Дякую ТОВ «Байєрсдорф Україна» за сюрприз. Волосся у мене кучеряве, яке не потребує частого миття. Я впевнена, що Кальцій , який входить в лінійку «Молочко для волосся » запобіжить випаданню волосся і відмінно зміцнить мої коріння. На днях з задоволенням протестую.
Читати далі
Anzhela2503
Знавець , 2018-03-14 10:56:49
Добрый вечер! Хочу оставить еще один отзыв касаемый продукции молочко шампунь-уход и молочко бальзам-уход ТМ Nivea , прошло 2-ое суток, а мои волосы ещё не жирные, что меня очень удивило, но и естественно понравилосьно, волосы к сожалению придется вечером помыть, так как завтра важные дела, а вдруг утром будет жирный волос, по этому реальный срок чистых волос напишу чуть позже!))) ПОКА МОЯ ОЦЕНКА ДЛЯ ТЕСТИРОВАНОЙ ПРОДУКЦИИ "5" !!!
Читати далі
Олена Макоїд_
Новачок , 2018-03-14 07:40:06
Имею тонкие непослушные волосы, не поддающиеся укладке. После мыться они пушаться, немного вьются. После первого применения серии "Молрчко для волос" волосы мягкие, блестящие, ровные, распадаются. Мыла вечером, утром встала без шухера на голове. Объем сохранился, даже, можно сказать, на утро волосы выглядят лучше, чем сразу после мытья. Интересно, через сколько дней начнут жирнеть. Пока я полностью довольна продукцией!
Читати далі
Muronka
Знавець , 2018-03-14 06:15:50
Молочко для тела, молочко для снятия макияжа, и вот Молочко для волос-ето что-то новое и определённо заслуживает нашего внимания. Уже после первого использования шампуня с бальзамом волосы лёгкие и объёмные, менее заметны секущиеся кончики-пока результатом я довольна посмотрим что будет после использования на протяжении 7дней.
Читати далі
Tatiana Kachailo
Експерт , 2018-03-14 05:14:11
Ну вот и я приступила к тестированию шампуня и бальзама для волос от Nivea. Помыла голову пока только один раз, так как мою волосы не каждый день. Мои первые впечатления и плюсы: +Шампунь хорошо пенится и вымывает волосы +Достаточно приятный запах (но было бы неплохо если бы он был менее выражен) +Волосы после мытья не сильно спутываются, расчесались без проблем +Волос на расчёске не стало больше, возможно даже меньше +Зуда, раздражения не появилось +Вроде даже перхоти стало меньше Минусы: -В составе практически на первом месте SLS (что практически во всех шампунях и бальзамах есть), а вот протеины молока болтаются где-то ближе к концу списка -Не очень удобная крышка -Сильно выражен запах (хотя и приятный) После одного использования тяжело судить о качестве продукции и сказать на сколько волосы стали лучше. Так что продолжаю тестировать и делится впечатлениями.
Читати далі
АнастасіяДемчук
Експерт , 2018-03-13 18:54:08
Вчора почала тестувати молочко для волосся Nivea. Перше враження: - запах і шампуню і бальзаму досить приємний, не різкий і не дуже інтенсивний; - консистенція: шампунь досить рідкий, легко наноситься і розприділяється на все волосся, бальзам навпаки, дуже густий, мені було важче його нанести на все волосся; - шампунь добре піниться; - шампунь і бальзам добре змиваються; Мила голову ввечері, бальзам тримала на волоссі 5-7 хв. Лягала спати з вологим волоссям, не сушила феном. Зазвичай в таких випадках прокидаюсь з трохи хвилястим і заплутаним волоссям. Але цього разу зранку мене чекав приємний сюрприз - волосся розчесалося легко і було зовсім пряме! Раніше такого ефекту від шампунів і бальзамів не було, лише від спеціальних масок. В кінці дня волосся виглядає чудово, ще відчувається легкий запах бальзаму. Цікаво, скільки протримається ефект) #Nivea #молочкодляволоснивеа #Нивеа #Naprobu #Напробу
Читати далі
annabrandner
Експерт , 2018-03-13 18:43:48
Всем добрый вечер! Итак, аккурат на 8-е марта пришла ко мне посылочка с набором для тестирования. В коробке, как всегда, сами продукты - шампунь и бальзам, и журнал «Отдохни». В тот же день решено было попробовать новинки, так что к сегодняшнему дню у меня уже успело сложиться определённое мнение. Сразу для себя решила, что на время тестирования, для чистоты эксперимента, так сказать, уберу из душа все свои удодовые средства для волос, которыми пользуюсь обычно на постоянной основе, оставила только масло для кончиков. О своих волосах могу сказать коротко - крашеные, средней длины, сухие по длине и склонные к жирности у корней. Голову мою почти каждый день, не вижу в этом ничего такого ужасного, да и просто люблю свежесть на голове. Первое впечатление - ольфакторное, тоесть, аромат. Он в данном случае напомнил мне аромат универсального крема от той же NIVEA, который в железной баночке-шайбе. Какой-то цветочно-косметический, не раздражает. Мне нравится. У шампуня и бальзама запах одинаковый. Текстура приятная, действительно напоминает молочко, нежная и, что самое главное, отлично распределяется по влажным волосам. Пенится средне, но мне не принципиально, чтобы была густая плотная пена, так как я обычно вообще использую органические и безсульфатные шампуни, а они вообще иногда не образуют никакой пены. На всю голову мне требуется около чайной ложки шампуня, так что расход экономичный. На голове во время мытья ощущения весьма приятные. Смывается шампунь просто отлично, лично для меня это очень важный фактор. Не люблю, когда шампунь приходится смывать по полчаса и все равно остаётся ощущение непромытый волос. Данный шампунь-молочко не отмывает до скрипа, но производитель этого и не обещает, для этой цели есть шампуни глубокой очистки. Теперь о бальзаме. Он мне также понравился, расходуется экономно, я наношу его на всю длину, кроме корней, и на это у меня уходит приблизительно половина чайной ложки средства. Держу его недолго, минуты три, и смываю. Волосы после всей процедуры приятные наощупь, шёлковые и мягкие. Расчёсываются легко. В общем, впечатление пока что очень положительное. Буду тестировать дальше)
Читати далі
Юлясик111
Новачок , 2018-03-13 18:26:22
Добрый вечер! Вот и мне улыбнулась удача попасть в счастливую 300-ку тестирующих. Получила свою посылку 9 марта, очень приятно, была немного шокирована, что так быстро и оперативно вы отправляете их. Только 5 марта появились списки и уже 9 марта шампунь и бальзам у меня). Первое что бросилось в глаза, это коробочка с шампунем, необычно и красиво. Спасибо порталу Na-proby за возможность протестировать новинку от Nivea. С брэндом Nivea знакома уже давно, но шампунем ещё не доводилось пользоваться. Начала своё тестирование уже 10 марта. После первого мытья головы с шампунем и бальзамом, заметила, что мои волосы начали лучше расчёсываться, нет той тяжести, которая была после применения моей старой шампуни. После использования бальзама волосы чистенькие, нет эффекта "жирных волос", появился блеск и волосы стали меньше запутываться. Запах шампуньки вообще божественный, очень нежный, воздушный , не навязчивый и такой знакомый, Нивеевский :) Пахнет как жидкое мыло от Nivea) Мне очень нравится такой запах. Дизайн бутылочек очень удобный, легко помещаются в руку. Крышки плотно закрываются, не протекают, удобно открывать. На этом пока всё, продолжаю дальше тестировать и наслаждаться новинкой)
Читати далі
Ирина Логвинюк
Знавець , 2018-03-13 14:52:54
Всем доброго время суток! Начинаю тестирование Шампуни-ухода " Молочко для волос" 250 мл. та Бальзама-ухода "Молочко для волос" 200 мл. для нормального типа волос от торговой марки Nivea. Я давно знакома с Nivea, особенно с их кремчиками, так что очень благодарна проекту na-proby.com за возможность быть участником тестирование. Первое впечатление от рассмотрение шампуньки, просто потрясающее. Как оригинально и красиво она упакована ( как упаковочка молочка ), что даже можно её покупать на подарок для друзей и близких людей. А вот бальзамчик в обычном, стандартном флаконе. А хотелось что бы и он оригинально смотрелся вместе с шампунем. Запах шампуни мне не очень понравился, какой-то резковатый и очень похож на запах от кремов Nivea, консистенция жиденькая, но хорошо пенится, полупрозрачного молочного цвета. А вот бальзамчик по запаху мне понравился, нежненький, ненавязчивый. После первого применения ничего особого не увидела, но и никакого эффекта и не будет, нужно как минимум недельку попользоваться что бы увидеть очевидный результат. Волосы после мытья без утяжеления, легко расчесываются и еле уловимо пахнуть ( что очень хорошо для любителей нейтрального запаха шампуни ). Продолжаю тестировать...
Читати далі
Enigmasin
Досвідчений експерт , 2018-03-13 10:45:18
Поспішаю надати відгук після першого використання молочної парочки від Nivea. Упаковка дуже зручна, якісно зроблена, а дизайн милує око. Шампунь трохи зарідкий, мені нагадав молочко для тіла, має білий молочний колір. За ароматом дуже схожий на крем серії Nivea SOS, чому я дуже зраділа, по стійкості - залишається на волоссі до кінця другого дня. Щодо бальзаму, аромат різниться, і більше нагадує чоловічі нотки, тому ледве зберегла свій тест-продукт від чоловіка:) Текстура густа, тому економічна, також має білий колір. Шампунь добре піниться, легко розповсюджується по голові, використовувати легко та приємно. Після того, як двічі промила шампунем волосся, нанесла бальзам, і тут став у пригоді журнал "Ліза", який був в наборі до посилки, за що велике спасибі! Таке відчуття, що 8 березня продовжується)) Через декілька хвилин (на упаковці до бальзаму цей час не встановлено), промила волосся. До речі, промиває до скрипу, що дало мені привід думати, що волосся розчісати я не зможу...Але після того, як волосся просохло, я була вражена!!! Шовкове на дотик, ніби наповнене з середини, приємний бонус! І це лише перше тестування, я вражена..Буду звичайно з зацікавленням і надалі тестувати...#Nivea #молочкодляволоснивеа #Нивеа #Naproby #Напробу #Лиза
Читати далі
Amurochka
Знавець , 2018-03-13 09:20:35
Получила и я свой наборчик. Делюсь своими впечатлениями. Дизайн флаконов соответствует общему дизайну Nivea - синие флаконы с белыми надписями. Стильно и лаконично. Не понятно для меня было - почему шампунь был упакован в картонную коробочку? Я думаю, что можно или оба продукта упаковать, или вовсе не упаковывать. И еще наклейки ориентированы по разному - шампунь ставится на донышко, а бальзам на горлышко. Но это я уже придираюсь))) На флаконах есть вся необходимая информация – описание, способ применения, состав, срок годности и изготовитель. Запах ненавязчивый, приятный, напомнил запах крема Nivea. Посмотрим, как покажет себя в действии.
Читати далі
Aliona88
Експерт , 2018-03-13 08:27:48
Доброго дня. Забрала сьогодні посилку на НП. З продукцією даної торгової марки знайома давно, користувалася різними засобами: крем для рук, гель для душа, мус для вмивання та гігієнічною помадою, тому з нетерпінням чекала, щоб ознайомитись із засобами для волосся. У комплект входить шампунь-догляд, 250 мл та бальзам-догляд, 200 мл. із серії для сухого та пошкодженого волосся та журнал Ліза. Перше враження добре. Зручний дизайн баночок. Запах нейтральний. Дякую, що обрали мене для тестування.
Читати далі
julia28121987
Експерт - Блогер , 2018-03-13 06:20:32
Нарешті і я забрала свій набір для тестування, оформлення дуже гарне. С торговой маркой Nivea знайома давно, коли побачила данну новинку то дуже хотіла її попробувати а тут випала можливість протестувати її.
Читати далі
Annet 96
Знавець , 2018-03-12 20:35:46
Здравствуйте!) Очень приятно было получить 8 марта сообщение с Новой Почты о том что меня уже ждет посылка от любимого портала Na-proby. Сразу скажу что я уже не первый раз тестирую продукцию торговой марки Nivea, в прошлый раз мне пощасливилось попробовать шампунь и бальзам из серии "Направленное восстановление и забота". От прошлого тестирования остались приятные впечатления. В этот раз тестирую серию "Молочко для волос" с молочными протеинами и эвцеритом для волос нормальной толщины, но сухих и поврежденных. Производитель обещает восстановление волос без утяжеления и более сильные волосы за 7 дней. Дополнительная картонная упаковка в виде бумажного пакета молока на шампуне очень оригинальная! Баночки и у шампуня и у бальзама очень привлекательные, благородного синего цвета. Благодаря рифленым боковинкам их удобно держать в руке. Еще обратила внимание на то что кроме даты производства указан и конец срока годности, это очень удобно! Аромат у шампуня очень приятный и узнаваемый. Текстура более жидкая чем у преведущего, цвет белый. Пенится шампунь отлично и сама пенка очень нежная. Запах бальзама понравился мне меньше, по текстуре напомнил мне тот который я тестировала ранее. За это время я уже успела один раз возпользоватся средствами в комплексе, но свои впечатления опишу уже в следующем отзыве, после более длительного использования.
Читати далі
AleksandraV
Експерт , 2018-03-12 19:46:55
#Nivea #молочкодляволоснивеа #Нивеа #Naproby #Напробу Доброго времени суток, всем читающим мой отзыв! Первый отзыв - первое впечатление и, в общем-то, оно довольно неплохое. Скажу честно - приятно удивлена, а если подробнее, то: шампунька и бальзамчик в стандартных милилитровых упаковках, как и многие другие средства для волос. Пахнет нейтрально на мой вкус, что для меня большой плюс - не люблю, когда средства гигиены сильно пахнут и все это смешивается в невероятный коктейль взрывоопасных запахов. На волосах после мойки запах шампуньки Невеа остается, но он как фон, не отвлекает. Мои волосы средней длинны (около 50см) для их мытья я использовала около 15-20мл. Сначала показалось, что консистенция шампуня жидковата и мне придется добавлять еще для качественного мытья волос, но вспениля шампунь хорошо, пена получилась довольно пышная и равномерная. После смывки шампуня нанесла бользам, все по инструкции) После мытья головы: ощущение чистоты "+", чувство свежести "+", волосы хорошо рассчесывались. Тестируем дальше)
Читати далі
martayunevich
Новачок , 2018-03-12 19:37:05
Вперше випробувавши шампунь та бальзам, хочу написати своє враження. У мене сухе та тонке волосся, а після використання шампуню від NIVEA Молочко для волосся я відчула що кожна волосина потовщилась, волосся стало значно об'ємніше без обтяження. Нема відчуття липкості, розсипчасте. Мало який шампунь не викликає в мене подразнення шкіри голови, а цей на диво мені підійшов. Буду і надалі користуватись, подивлюсь чи перше враження не було помилковим
Читати далі
Pro.krasu
Експерт , 2018-03-12 19:10:41
Итак, первый отзыв на шампунь и бальзам #Nivea молочко для волос. Немного расскажу о своих волосах: у меня кучерявые волосы, которые я укладываю пенкой или муссом для волос. Нормальная толщина, кожа головы не жирная, сами овлосы иногда склонны к сухости, при этом я не сушу их феном, не выпрямляю, не окрашиваю, расчесываю только мокрые и сразу наношу пенку, иногда масло для волос перед укладкой. Мою голову каждый день утром (стараюсь), иногда через день. На время тестирования решила не использовать дополнительные средства ухода (масло, маски, скрабы и т.д.) Упаковки очень приятные, фирменного синего цвета, по бокам удобные ребра, чтобы не выскальзывала банка. Крышки плотно закрываются, при этом удобно открываются. Запах обоих средств как у знаменитого крема нивея, но у бальзама чуть ярче и интенсивнее. Я не фанат этого запаха, но он не очень стойкий, и на моих волосах долго не держится, учитывая, что я использую укладочное средство после мытья. Шампунь по консистенции как косметическое молочко, но как для шампуня нормально. Белый непрозрачный цвет, как и у бальзама. Бальзам более густой, скорее как крем. Как я мою голову. Я перекидываю волосы наперед, слегка наклоняя голову. Полностью намачиваю их под душем, затем наливаю примерно чайную ложку шампуня в ладонь и наношу на волосы, начиная с затылка и постепенно распределяя по всей длине. Затем массирую кожу головы и смываю, при этом расчесываю волосы пальцами. Шампунь не создает прям слишком много пены. Вообще умеренно, я бы сказала, и это плюс для меня. Смывается хорошо, нет ощущения непромытости или липкости или склеенности. Ничего не скрипит, я вообще не фанат умывания «до скрипа» ни для кожи, ни для волос. Поэтому еще один плюс. Бальзам я наношу после того, как промыла волосы от шампуня, начиная снизу, с кончиков, при этом стараюсь на корни особо не наносить, но проверить это все равно невозможно, поэтому без фанатизма. Держу несколько минут, хотя на банке этого и не написано. Смывается очень легко, при смывании я тоже волосы пальцами расчесываю, и чувствуется легкость, что волосы прекрасно разделены. Тщательно промываю со всех сторон. Закручиваю волосы в полотенце и минут 5-10 даю им побыть в таком состоянии. Дальше я прохожусь щеткой по мокрым волосам буквально пару раз, зачесываю все назад. Расчесывается все прекрасно, нет спутанности, все очень легко. Затем руками наношу небольшое количество пенки сразу на всю голову, начиная с челки и дальше назад, при этом формируя локоны, пальцами уже не расчесываю. И даю высохнуть самостоятельно. Пока что я использовала эту серию три раза, не могу сказать, что она чем-то глобально отличается от других подобных линеек этой ценовой категории или что я в диком восторге. Не могу также сказать, что мне не хочется помыть голову на утро, а уж через день - это максимум. Но обещают более сильные волосы за 7 дней, - вот я и надеюсь и тестирую дальше.
Читати далі
TanyaAkulenko
Знавець , 2018-03-12 17:50:56
Всем привет. Первый раз помыла волосы 9 марта , сегодня 12 марта и уже голова жирная, что нормально т.к на выходных ходила в шапке. Итак, пенится шампунь отлично, создавая на голове настоящую густую белую пенную шапочку. Волосы слегка спутывает, поэтому без дополнительного ухода в виде бальзама здесь просто не обойтись, но я обойдусь и посмотрю как ведут себя волосы без использования бальзама. Намыливала шампунь два раза, т.к с первого раза мне не промыл в итоге я еле смыла шампунь с волос, осталось ощущение мыльных волос. На ночь волосы всегда подсушиваю феном, чтобы не ломались, волосы послушные, расчесываются легко. Впринципе, а что еще нужно для счастья))))
Читати далі
inneso4ka82
Експерт , 2018-03-12 17:29:52
Всем привет,вчера не смогла отписаться Доня заболела. Ну что голову помыла как положено в комплексе с бальзамом , и что сказать , вот приятно мыть голову хорошим шампунем , давненько пользовалась этой фирмой , волосы просто сказка ( всегда реагируют есть шампунь не очень ) . И это только первое пользование этой фирмой в последнее время, на фото волосы сохли сами без применения фена, утюжка или чего либо еще,расчесывались превосходно , не путаются . Жду второе мытьё через несколько дней.....
Читати далі
irva87
Новачок , 2018-03-12 16:59:38
Здравствуйте. Посылку получила 9 марта. Много расписывать не буду. Запах - очень приятный мне нравится. Первое использование – осталась довольна. Шампунь хорошо пенится. Бальзам тоже понравился, волосы хорошо расчесываются. Будем дальше тестировать.
Читати далі
irinazorg
Експерт , 2018-03-12 10:35:58
Всем привет! Только сегодня забрала посылочку от na-proby со своими первыми средствами на тестирование от этого портала. В первую очередь, мне хотелось бы очень поблагодарить портал за возможность одной из первых попробовать эту новинку. Конечно же сразу в глаза бросилось милейшее оформление шампуня, который пришел в коробке, имитирующей молочный тетра-пак :) Если шампунь в таком же виде будет и в продаже, это было бы очень круто, меня бы такой дизайн в магазине точно подкупил. Флаконы небольшие, удобно лежат в руке, крышечки плотно закрываются. Очень понравилось, что крышка на шампуне такая же как и на кондиционере, широкая и плоская, а значит ближе к концу использования его можно будет спокойно перевернуть и допользовать до конца. Консистенция обеих средств очень густая, насыщенная. Шампунь по консистенции напоминает густой вязкий крем, кондиционер очень плотный, нерастекающийся. Аромат у средств очень приятный, нейтральный, ни мужской, ни женский, кремовый, нежный и ненавязчивый. Первое использование планирую на днях, и тогда поделюсь первыми впечатлениями :)
Читати далі
Grindey
Новачок , 2018-03-12 10:03:03
Добрий день!Перший раз приймаю участь у тестуванні.Чекала з нетерпінням продукцію від Nivea.Упаковка стильна,зручна,у темно-синьому кольорі,що властиво цій марці,не займає багато місця.Аромат свіжий,приємний.Шампунь середної густини,але багато не потрібно,не щипає очі,дуже ніжний по консистенції,гарно піниться,легко змивається,добре очищає.Кондиціонер густий,легкий та ніжний,також легко змивається.Не плутає та не робить волося пухнастим, це мені дуже важливо.Волосячко легке,блискуче,м'якеньке,не обтяжене.На цьому покищо все.Далі буду тестувати, напишу більше.І дякую,за Лизу. P.s.на упаковці шампуню помилка спершу пише,що він розроблений для нормальної товщини волося, а потім для тонкого.
Читати далі
juli223
Новачок , 2018-03-12 09:32:39
Всім доброго дня! 9 березня отримала посилочку на Новій Пошті. Приємно, що таке тестування почалося поряд з прекрасним жіночим днем, тому всіх учасниць вітаю з минулим святом! Продукцію NIVEA знаю досить давно, якістю дуже задоволена, особито мені вона підходить на всі 100%, особливо крема, а ось шампуні та бальзами не доводилось використовувати до сьогоднішнього дня. Дуже цікаво спробувати нову лінійку по догляду за волоссям, адже воно таке пошкоджене після довгої, холодної зими. Тож сьогодні в мене вирішальний день, іду тестувати.
Читати далі
Альона Вартілецька
Знавець , 2018-03-12 09:19:08
После первого использования шампуня и бальзама серии «Молочко для волос» Нивеа ощущается приятная свежесть волос, нежный ненавязчивый аромат, волосы расчесываются довольно легко, у меня они вьются и часто спутываются после мытья головы, по этому, для меня это важная характеристика. Волосам дала подсохнуть, затем немного подсушила феном без использования средств для укладки волос. Волосы мягкие, послушные, после бальзама завились в аккуратные локоны, не рассыпаются, не торчат волоски, не электризуются. Можно отметить, что волосы приобрели объем, но при этом сохранили гладкость и блеск. Кожа головы в комфортном состоянии, нет зуда, нет перхоти. В результате имеем заметный объем и сияющий блеск. И это уже после первого применения. Я очень довольна. Обязательно буду делиться своими ощущениями от данной продукции в следующих моих отзывах.
Читати далі
Альона Вартілецька
Знавець , 2018-03-12 09:09:20
Итак, начинаем тестирование. Продукция имеет приятный, ненавязчивый запах, очень похож на запах нежного детского крема или молочка для тела. Шампунь имеет полупрозрачный, белый цвет, жидкая консистенция, нормально пенится, но не слишком, это для меня плюс. Шампунь хорошо смывается, вымывает волосы за одно нанесение. Бальзам-уход имеет более плотную кремовую консистенцию, белого цвета, запах приятный, хорошо смывается с волос, не оставляет жирной пленки. Не липнет, нежный, легкий.
Читати далі
Альона Вартілецька
Знавець , 2018-03-12 09:05:54
Добрый день! Я впервые стала участницей проекта от сайта «На пробу» и торговой марки Нивеа. Тестируемый продукт – серия по уходу за волосами (шампунь и бальзам-уход) «Молочко для волос» от фирмы Nivea. В субботу , 10.03.2018, забрала свою посылочку на отделении Новой Почты. Продукцией Нивеа пользуюсь давно, очень нравится бальзам для губ, крем для рук и тела. Но средства для волос этой торговой марки я ранее не пробовала. Благодарю за предоставленную мне возможность одной из первых протестировать их. Была приятно удивлена не только основными продуктами тестирования, а еще и подарком – периодическое печатное издание «Лиза». Дизайн бутылочек мне понравился, очень удобно брать в женскую миниатюрную ручку, крышечки хорошо закрываются, ничего не проливается, маленький ребенок крышечки просто так не откроет. Это информация для молодых мамочек. От этой серии средств по уходу за волосами я ожидаю получить объем волос, легкое расчесывание, сияние, ухоженный вид, здоровые волосы по всей длине, и особенно кончики.
Читати далі
Lilanka
Експерт , 2018-03-12 08:17:41
Забрала посылку и так приятно была обрадована, что мне прислали журнал. Хотя я такое не читаю, но сам факт, маленькие мимишности всегда могут порадовать. Так! Шампунь и бальзам. 1. Запах очень характерен данной торговой марки, похож на крем для тела который просто легендарный в своем роде. (Про него это вообще отдельная история) Мне этот запах не прям что бы нравится в уходе за волосами, я скорей люблю цитрусовые запахи, но это уже на вкус и цвет как говорится. 2. Я мою голову всегда 2 раза, так как это уже всем давно известный факт что ее нужно 2 раза намыливать. На второй раз мылится отлично и эффект чистых волос есть :) 3. Бальзам хорошо справился со своей задачей. 4. Буду пробывать дальше.
Читати далі
Альона Вартілецька
Знавець , 2018-03-12 05:31:49
Добрый день! Я впервые стала участницей проекта от сайта «На пробу» и торговой марки Нивеа. Тестируемый продукт – серия по уходу за волосами (шампунь и бальзам-уход) «Молочко для волос» от фирмы Nivea. В субботу , 10.03.2018, забрала свою посылочку на отделении Новой Почты. Продукцией Нивеа пользуюсь давно, очень нравится бальзам для губ, крем для рук и тела. Но средства для волос этой торговой марки я ранее не пробовала. Благодарю за предоставленную мне возможность одной из первых протестировать их. Была приятно удивлена не только основными продуктами тестирования, а еще и подарком – периодическое печатное издание «Лиза». Дизайн бутылочек мне понравился, очень удобно брать в женскую миниатюрную ручку, крышечки хорошо закрываются, ничего не проливается, маленький ребенок крышечки просто так не откроет. Это информация для молодых мамочек. От этой серии средств по уходу за волосами я ожидаю получить объем волос, легкое расчесывание, сияние, ухоженный вид, здоровые волосы по всей длине, и особенно кончики.
Читати далі
Елена17
Експерт , 2018-03-09 16:00:23
Добрый вечер! Вчера пришла СМСка от Новой почты о том, что мне есть посылка. Забрать вчера не успела - укороченный рабочий день был вчера у Новой Почты. Забрала сегодня. Очень рада, что попала в число экспертов. Спасибо за такую возможность! Люблю марку "NIVEA" Первое впечатление - очень хорошее. Оба средства притягивают взгляд, будь-то дома или на магазинной полке. Приятный аромат. Лёгкая, приятная консистенция (попробовала капельку на руке). Голову пока не мыла. Но точно знаю, что можно дарить к предстоящим праздникам родственникам и друзьям.) И за журнал - спасибо. С удовольствием почитаю.
Читати далі
Diash06
Новачок , 2018-03-08 09:50:03
Радости моей не было предела, когда я снова смогла увидеть свое имя в списке тестирующих новый шампунь с бальзамом "Молочко для волос" от #Nivea))) Сегодня получила сообщение от Новой почты, что посылочка моя уже ждет в отделении и, как только освободилась от дел, прямиком побежала за ней. Первые впечатления от посылки: - главной неожиданности стало наличие журнала "Лиза" в коробке) Вроде, как мелочь, а в канун 8 Марта приятно получать разные сюрпризы. - если говорить и дизайне, то у #Nivea есть свой определенный стиль, которому они всегда придерживаются. И в этот раз все выглядит довольно симпатично. Темно-синие бутылочки, гладкие на ощупь) - у шампуня и бальзама очень приятный, не резкий запах. Так и хочется пойти и уже приступить к активному тестированию) Следующий раз напишу более детально о своих ощущениях после использования "Молочка для волос" :) #Naproby
Читати далі
Nivea - супер торговая марка, изготовляющая хороший продукт, у меня самой и крем, и мыло от Nivea. рекомендую))
У відгука 2 коментарі
Яна34
Попрбовала это молочко. Отличное)
Innesa_Kalinina
И мне понравилось молочко!)Волосы точно как шёлк после него)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Все так разрекламировали новинку молочко для волос от Nivea, что пришлось самой купить и протестировать. Консистенция очень хорошая, запах лёгкий приятный. При нанесении нужно хорошо разтирать, в итоге волосы стают шелкевистыми, объемными и приятными на ощупь. И что самое главное волосы стали не так сильно выпадать.
У відгука 1 коментар
Яна34
Волосы перестали выпадать
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
За час тестування я звикла до Нівеа і перестала звертати увагу на ефект, придбала шампунь іншої тм, і по закінченню знову придбала нівеа і знову результат на очі. Таке відчуття, що кожна волосинка окремо і волосся взагалі не "злипається" як від інших. А ще тонке волосся то дуже проблемно. Волосся як пушинка легке і навіть трішки припідняте біля коренів!!! В результаті дійсно - нівеа "ванлав". Але кажуть довго неможна одним шампунем користуватись так як шкіра звикає і може зявитись перхоть. Хоча ще не було і надіюсь не буде!
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Хочу добавить еще один отзыв о линейке «Молочко для волос» от NIVEA. В марте я была экспертом и опробовала эти продукты. Шампунь полностью оправдал мои ожидания, продолжаю покупать его и использовать. Что касается бальзама, он показался для меня тяжеловат, после него волосы быстро грязнились. В этом месяце мы ездили в отпуск на море и я решила захватить не только мой любимый шампунь«Молочко для волос» от NIVEA, а и остатки бальзама, которые я не использовала при тестировании. Хочу сказать, что на мои мелированные в блонд волосы, в условиях соленого моря, солнца и ветра, в этот раз бальзам был очень кстати!!! Оберегает волосы, облегчает расчесывание. Так что рекомендую в таких условиях он работает отлично.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
На жаль, мені не пощастило, тому довелося купувати цей засіб самостійно. Скажу чесно, очікувала чогось більшого.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися