Отзывы о геле Persil Sensitive

 

Шановні Експерти, раді вітати вас в числі учасників тестування.

Нагадуємо про ваші обов'язки протягом проекту:

1) 09.12.2016 р.– 30.12.2016 р.: тестуйте гель Persil Sensitive, пишіть чесні відгуки, діліться своєю думкою щодо засобу для прання (не забувайте, що допустима мінімальна кількість відгуків - 3)

2) 09.12.2016 р.– 30.12.2016 р.: поділіться пробними зразками засобу для прання зі своїми подругами, знайомими. Фото-підтвердження передачі пробних зразків завантажуйте в розділі "Фотогалерея"

3) 09.12.2016 р.– 30.12.2016 р.: діліться своїми відгуками у себе на сторінках в соціальних мережах. Не забувайте про хештеги: #персил #persil #PersilSensitive #naproby

4) 23.12.2016 р.– 30.12.2016 р.: оцініть якість нового гелю Persil Sensitive, заповнивши звіт.

Удачі!

Persil Sensitive: вражаюча чистота стала ще ніжнішою

Вже декілька останніх років користуюся гелевими пральними порошками. Мені вони більше до вподоби, безпосередньо Персілом почала користуватися останні пів року. Якість відмінна, ціна прийнятна.Будемо сподіватися, що з часом це не зміниться.
У відгука 3 коментарі
tetyana20
Теж люблю гелеві порошки, розсипні не виполіскуються. Персіл не пробувала, дякую за ваш відгук
Mariya_VS
Однозначно гели нравятся куда больше обычных порошков. Отдельно - Persil. Очень часто бывают акции потому и цена доступная. Приятный запах, вещи
Показати ще 1 коментар
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Пользуюсь гуже 3 года. Очень довольна. Стирка очень качественная. После стирки практически не остается резкого запаха, как в других порошках. Это очень важно особенно при стирке вручную деликатных и детских вещей.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Добрый день. Можно узнать все ли условия я выполнила?
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Привет всем))) я не была экспертом геля Persil Sensitive, но его покупаю уже давненько, мне очень нравиться, особенно для детский вещей, запах просто отличный))) но вот если вещи сильно загрязнены, то использую именно порошок Persil Sensitive, как по мне он лучше справляется с пятнами. Рекомендую всем. Он довольно часто на акциях в магазинах)))
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Добрый вечер. А как узнать все ли я правильно выполнила?! Спасибо
У відгука 1 коментар
Модератор Ольга
Milen, у Вас все выполнено верно!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися