Найкращі відгуки

cova-cot
Експерт , 2024-04-09 17:06:49
Нічний сон для мене був завжди проблемним, не можу заснути до 2-3:00 ночі, часто прокидаюся. Потім в день не можу вести активний спосіб життя, сплю просто в любому місці.
Спробувала Мелоксонін спрей 2 пшики за пів години як планувала спати. Заснула дуже швидко! 😳
Вночі ні разу не прокинулась. Проспала 9 годин. Але сьогодні спробую 1 пшик, бо мені здається 2 то забагато.
День пройшов просто прекрасно, спати не хочеться. Є приплив енергії, настрій чудовий!
Читати далі
Евочка
Експерт , 2024-04-09 10:26:00
Прокидатися з першими сонячнимим променями було завжи важко( Довге засинання, перерваний сон, робота до пізньої ночі. І зранку ти встаєш змореним, а не відпочившим.
Але завдяки тестуванню спрею Мелоксонін я це змогла.
На початку тестування, я пшикала по 2 пшики, але зранку була важкість від мелатоніну, який є в складі. пізніше по 1му. Засинаю за кілька хвилин, сплю всю ніч, враці встаю вже з повними силами для того щоб насолоджуватися днем.
Дякую за можливість тестування. Результати вже відчула за тиждень навіть. В майбутньому можна використовувати за потреби.
Читати далі
TanyaA
Експерт , 2024-04-09 08:25:44
Вже тиждень, як я тестую спрей Мелоксонін. Перед початком тестування була налаштована скептично - адже мій сон давно перестав бути міцним і здоровим. Лягаю після 12, підйом о 6 ранку. Але після перших використань всю ніч (навіть ті мізерні 6 годинок), я проспала, жодного разу не прокинувшись! Продовжую тестувати, маю надію, що спрей має накоплювальний ефект і мій сон з часом стане тільки міцнішим) І ще плюс - спрей мені дуже смачний, з легкою кислинкою, трошки солодкий
Читати далі
TaniaM
Експерт , 2024-04-08 19:39:21
Як я вже казала з першому своєму відгуку, проблеми зі сном в мене були серйозні, а початок прийому Мелоксоніну - обережним.

Я дуже рада, що спочатку вирішила проконсультуватись зі своїм лікарем стосовно прийому, враховуючи прийом антидепресанту. І це комбо мене зараз буквально рятує, адже антидепресант надавав мені енергію вдень, а Мелоксонін нарешті подарував мені солодкий сон з приємним швидким засинанням.

Через тиждень з початку прийому Мелоксоніну я перейшла на 2 розпилення щовечора перед сном (орієнтовно о 22:30). До 23:00 в 100% випадків я вже спала. А нічні прокидання були лише через тривогу. До речі, ще один страх в мене був - це занадто міцний сон, через який я не буду чути сигнали тривоги або будильник. Цього не сталось, і я дуже рада. Так, через нічні прокидання (виключно під час тривоги) я відчувала себе трошки "розбитою", але коли нічних тривог не було - на ранок я відчувала себе виспаною та енергійною.

Разом з препаратом в посилці був цікавий трекер - персональний план сну. Я, на жаль, не настільки дисциплінована, тому поки що відклала його, натомість використовувала трекер фітнес-браслету, який відслідковує сон (користуюсь ним вже більше 3 років). Завдяки йому я чітко побачила позитивні зміни. Подекуди мій сон сягав 8 годин, це насправді фантастика, бо я не пам'ятаю такої довжини сну з початку 2022 року.

За рекомендацією свого лікаря, я буду поступово зменшувати прийом Мелоксоніну для експерименту, чи залишиться зі мною 8-годинний сон з легким засинанням після повної відміни препарату.

Але загалом я на 100% задоволена результатом. І тепер вже не боюсь мелатоніну :)
Читати далі
Viktor Onipchenko
Досвідчений експерт , 2024-04-07 14:05:12
Перші враження за перші десять днів тестування склалися позитивно. Зручний формат засобу – спрей, використовую два нажима, більше не пробував. Через п’ять днів перестав прокидатися і довго дивитися в стелю, менше сниться війна, обстріли і нестача патронів. Після проходження тесту через десять днів кількість балів ISI зменшилась із 27 до 19 , стало краще самопочуття, став висипатися. Побічних дій не було, апетит і самопочуття добре, стараюсь посміхатись.
Читати далі
2
mat.angel
Експерт , 2024-04-07 11:56:01
Всім добрий день) Отримала свою довгоочікувану посилку ще 29.03.24.
Але через проблеми з електрикою тільки зараз змогла написати відгук!
Посилка була добре упакована, дякую)))-все дійшло в цілості)))
Приємно здивував календар ведення сну, я ще ніколи не стикалася з таким, тому це був для мене новий досвід! З цим календарем можна відстежувати як ваш сон змінився) А також є рекомендації для гарного сну!
Я думаю зараз у багатьох є проблеми зі сном, на жаль зараз для всіх нелегкий час! Тому добре, що є препарати, які можуть трохи допомогти нашому організму!
І я рада що мені пощастило стати експертом на пробу цього препарату, тому що раніше я не пробувала щось подібне)
Дуже зручно, що цей препарат у вигляді спрею, пшикнули собі під язик і можна зручно укладатися і відпочивати))
Флакончик займає мало місця, тому його легко можна брати з собою!
Трохи пізніше доповню свій відгук та розповім як препарат вплинув на мій сон!
Читати далі
Оля Завадська
Експерт , 2024-04-06 23:08:50
Тестування 5 ніч.

Згідно інструкції пише 1-2 розпилення,я використовую одне ,спробувала два то після боліла голова та почало нудити тому я не експерементую більше,а використовую один пшик.
Та що ж можу сказати ще по препарату, я нарешті виспалась 😴💤
Думаю дня кращого ефекту потрібно мінімум днів 10 використовувати Мелоксонін спрей. Тому тестування не завершую.
Читати далі
Оля Завадська
Експерт , 2024-04-06 22:58:19
Застосовую Мелаксонін виключно перед сном. По 1-2 розпиленню.
Сподобався флакон в якому є розпилювач в якому є 15 мл препарату ( його вистачає на 78 розпилень) тобто на місяць мало б вистарчити.
Чудово допомагає при: підвищеній тривожності.

Також згідно інструкції має хорошу дію при:
⚫Перенесених гострих неінфекційних захворювань органів та систем організму;

⚫Хронічних неінфекційних захворювань органів та систем організму;

⚫Професійному безсонні (безсоння нічного працівника);

⚫Змінах часових поясів (джетлагу).

Не є лікарським засобом ,а дієтична добавка.

Мелоксонін має такі властивості як:
🦉Пришвидшує засинання, подовжує та поглиблює сон;
🦉підтримує безперервний сон вночі ;
🦉Покращує настрій
🦉підвищує працездатність, 🦉знижує втомлюваність вдень;
🦉сприяє спокійному засинанню;
Читати далі
Юлія Оніщук
Знавець , 2024-03-31 23:31:26
Нарешті довгоочікувана посилка потрапила до свого адресата і можна сміливо налагоджувати та покращувати свій сон по персональному плану разом зі спреєм Мелоксонін.
Зрозумілий та змістовний планер дуже приємно здивував,а зручний і вмісткий спрей прекрасно займе своє місце на столику біля ліжка,щоб бути під рукою перед тим,як зануритися в кольорові сни.
Читати далі
LUXPUX
Експерт , 2024-03-31 23:25:55
Отримала і я свою посилочку на тестування засобу "Мелоксонін". Дуже дякую порталу naprobu.ua за можливість познайомитися з цією дієтичною добавкою, сподіваюся вона допоможе мені хоч трохи поліпшити мій сон. Сьогодні ж розпочну своє тестування, а поки що хочу розповісти про вміст посилки Отже, у посилці були:
1) брошура з персонального плану сну. Брошура коротенько знайомить нас із засобом "Мелоксонін" (адже окрім спрею є ще й таблетки), є таблиці на 30 днів для оцінки якості сну, а також тут міститься інструкція як заповнювати ці таблиці: необхідно відмічати впродовж майже доби (включно з годинами сну вночі) стимули і ритуали, що впливають на сон, вказувати у примітках чинники, що порушували сон (наприклад, повітряні тривоги). По завершенню 30 денного тесту, необхідно буде підрахувати бали ISI (у цій же брошурі можна знайти бар-код з повною інструкцією щодо тесту на рівень виразності безсоння ISI, а також поради, як покращити сон і 5 ефективних методик, щоб поліпшити засинання).
2) засіб для нормалізації сну "Мелоксонін". Скляний флакон-спрей знаходиться у коробочці з міцного картону. На картонній упаковці вказана більша частина необхідної інформації: склад дієтичної добавки, спосіб споживання, умови зберігання, форма випуску, об'єм (15 мл), адреса виробника і імпортера в Україні, штрих-код виробника, дата виробництва, номер партії. Всередині упаковки знаходиться флакон з темного скла і інструкція. Інструкція містить трохи більше інформації ніж вказано на коробочці, а саме протипокази і застереження при використанні. Шрифт зручний для читання, папір білий, усе написано зрозуміло. Окрім цього інструкція знайомить споживача з впливом трьох основних складників "Мелоксоніну" на організм людини. Адже окрім мелатоніну, що пришвидшує засинання і поглиблює сон, цей засіб містить екстракт насіння грифонії ( саме він підтримує безперервність сну і поліпшує настрій вдень) і екстракт насіння зизифусу (він чинить м'язорелаксуючий і протитривожний ефект). Інструкція коротенька, але змістовна і цікава. Це найперші враження. Вже сьогодні розпочинаю своє тестування і через декілька днів поділюся своїми першими враженнями.
Читати далі

Мелоксонін при стресі

Двічі за 2 тижні тестування у мене була стресова ситуація. Так ось, при стресі для мене Мелоксонін не ефективний. Безсоння повернулося, через 5 годин після прийому препарату я повторно прийняла дозу Мелоксоніна (2 пшика), але марно... Можливо треба препарат поєднувати із заспокійливим, В інструкції сказано: "Одночасне споживання разом з валеріаною, кава-кава (перець п'янкий), 5-гідроксітриптофаном може спричинити посилення седативного ефекту." і також "Перевищення добової норми споживання може спричинити послаблюючу дію.", в мене цього ефекту не було.
Проаналізувала ціну на Мелоксонін. На спрей в м. Київ ціна коливається від 273,90 до 345,60 грн. Таблетки мають назву "Мелоксонін логн найт таблетки №30", ціна коливається від 286,35 до 361,30 грн.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися

Солодкі сни - запорука здоров'я.

Моє тестування підходить до завершення. Приймаю мелоксонін з першого дня, коли отримала посилку. Я закінчую тестування. Тому що прокидатися стало важко , з важкою головою і довго (майже півдня) ходжу розбита. На один день відмовилася від мелоксоніну - і прокинулася свіжою. Спати краще не стала . Хоча мелатонін мені допомагає завжди. А цей препарат не зайшов мені. Тому на цьому моє тестування завершується. Дуже хотілося іншого ефекту.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися

Чудо Мелоксікам

Чудо спрей Мелоксікам. Прочитав інструкцію. Все зважив. Так і приймаю 1 приск. Від 2 приска. Боліла голова, було примарний стан. Крутилася голова. То вирішила 1 бризг. Засипати стала швидко , навіть не замічаю. Сплю міцно та добре. Але бува за тривог в ночі ,не спиш, але швидко засинаю знов. Так далі і приймаю.
Стан кращий стан і сон..
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися

Мелоксонін

Кілька днів тому розпочалось моє знайомство зі спреєм Мелоксонін, який я отримала на тестування. До цього я нічого не чула про цей засіб для нормалізації сну.
Мій сон вже давно не можна вважати міцним. Постійний стрес та підвищена тривожність не дають розслабитись, тому засинала я зазвичай довго та сон був неспокійний, за ніч прокидалась кілька разів.
Звісно після такої ночі вранці було важко встати та бути активною цілий день.
Тому я з радістю приступила до тестування!
Я роблю одне розпилення під язик приблизно за 30 хвилин до того, коли хочу заснути. І вже з першого разу після вживання Мелоксоніну я заснула доволі швидко і міцно спала всю ніч! Наступного вечора я все зробила так само і знову мій сон був міцний до самого ранку.
Із задоволенням продовжую тестування і планую пройти весь курс, сподіваюсь потім зможу сама засинати так само швидко.
Усім міцних снів!
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися

Мелоксонін

Підходить час залишити враження про використання спрею.
Можу сказати, що позитивна дія спрею є. Моя проблема в довгому засипанні і після цього сонливість впродовж першої половини дня. Спрей дійсно пришвидшив цей процес. Якщо раніше я могла лежати годинами, то під час використання спрею цей час скоротився і засинання стало швидшим та комфортнішим. Також в додаток до спрею мені підійшла одна із порад із персонального плану сну для пришвидшення засинання і я її використовую. Сонливість в першій половині дня нажаль нікуди не зникла. Доречі використовую я 2 вприскування.
По самому спрею.
Смак досить непоганий.
Снодійного ефекту я не відмітила і це для мене добре. Тому що час від часу потрібно прокидатися до дитини і інколи реагувати на тривоги. Хоча сам сон став трохи міцнішим.
В цілому, для мене спрей виявився досить дієвим. Навряд чи я буду використовувати цей засіб на постійній основі. Але час від часу курсами можливо.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися