Відгуки про Dr. Oetker

Для мене насправді було сюрпризом отримати щось на Новій пошті, коли заглянула в конверт дужу зраділа! Дякую за вибір! Тепер думаю що б такого цікавого попробувати приготувати, не таке як завжди:)
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Я регулярно приобретала в торговой сети дрожжи (хлеб пеку сама), пудинги (мои дети их обожают) данной торговой марки.Стать участницей тестирования не повезло. А незадолго до Нового года случился выигрыш в инстаграм подарочного набора продукции Dr.Oetker. Восторгу не было предела! Такого ассортимента я не видела в продаже. Какао очень вкусный и ароматный, шоколадная глазурь украсила новогодний торт. А "Творопыш" стал просто хитом моей кухни, попробовав раз из подарочного набора, теперь постоянно держу в запасе смесь для приготовления этого пирога. Пеку его чуть не каждые выходные, не только по предложенному рецепту - с изюмом, но еще и с вишней, с какао, с шоколадными каплями. Каждый выходит по своему вкусным, неизменно нравится моей семье.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Торт Сникерс с какао и разрыхлителем от Dr.Oetker, осталась довольна участием и сюрпризом от данной фирмы. Надеюсь ещё не раз стать экспертом.
У відгука 1 коментар
TanyaA
Ух-ты, как аппетитно выглядит:)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Я хоть не попала в список экспертов, но все равно купила продукцию данной торговой марки в АТБ. Осталась довольна! Отличные продукты. Очень понравился разрыхлитель, в отличие от других производителей. Буду теперь покупать только такой:)
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Як кажуть "краще піздно, ніж ніколи" Тепер вирішила порадувати родину мигдальними тістечками. для тіста знадобилось: - Мигдаль 150 г. - Цукрова пудра 150 г. - Цукор 150 г - Вода — 50 мл - 3 білки Мигдаль перебити до стану борошна, додати цукрову пудру та добре просіяти. Змішати цукор та воду, варити до кипіння. Збити 1 білок до твердих пік, поступово вливати сироп та продовжувати збивати. Білково-сиропову суміш охолодити, додати 2 білки, мигдаль та цукрову пудру. Добре вимішати лопаткою, та розділити на 2 частини. Рівномірно розподілити на формах для випікання та поставити у розігріту духовку. Випікати 15 хвилин на середньому вогні. Крем: -Крем для торта Dr.Oetker -250 мл молока -Білий шоколад 100г До охолодженого молока додати крем для торта, збити міксером. На водяній бані розтопити шоколад, поступово додати молочний крем добре помішуючи. Дати охолонути. Коржі виходять крихкими тому знімати з форми треба обережно. Перекласти кремом та дати настоятись 30 хвилин у холодильнику. Крем смаком нагадує морозиво, має ніжний смак, в принципі можна використовувати як самостійний готовий продукт, так і базою для десертів, додаючи шоколад, карамель, або ягідні наповнювачі. В інструкції сказано що при бажанні можна навіть додати масло якщо потрібно густіший. Консистенція хороша, крем не сухий, додатково змочувати коржі нічим не знадобилось.
У відгука 1 коментар
TanyaA
Спасибо за рецепт, попробую!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися