Питання відповіді

А вы уже видели новинку?

Всем привет, ни разу не была экспертом в проектах от Dr.Oetker но люблю их крепко и уже давно, потому мимо новинок никогда мимо не прохожу. В этот раз попались мне на глаза заготовки для мороженого аля "просто добавь молоко". Хочу сказать что получается очень вкусно, единственное что если брать молоко жирностью 3% и выше, то и само мороженко получается жирным, я люблю более "водянистое", в следующий раз буду искать молочко с 1%.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Добрый день. С 19.11 пытаюсь зайти в личный кабинет для заполнения анкеты, но при нажатии на кнопку личный кабинет ничего не открывается! Пробовала заходить с разных гаджетов (( сбросте пожалуйста ссылку или как еще возможно заполнить анкету?? Кнопка личный кабинет на сайте не работает!
У відгука 1 коментар
Модератор Ольга
Yanusik, Ваша анкета уже есть в базе - рады что вовремя нам написали и мы во всем разобрались. Еще раз извините за ошибку.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, чи не буде порушенням правил, те що я не приймала участь в конкурсі на сайті, оскільки не мала зв’язку в дні проведення конкурсу?! Також в мене немає сторінок в Інстаграм та Фейсбук, про що я зазначала при реєстрації, тому також не приймала участь у конкурсі у зазначених мережах. І ще, чому я не можу зайти в особистий кабінет?
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Jana_J11, ні, основні умови Вами виконано, тому це порушенням не буде.
Yanusik
Я тебе не можу зайты в особыстый кабінет(
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Здравствуйте! где нужно заполнять отчет ?
У відгука 1 коментар
Модератор Ольга
Юлия08, итоговый отчет доступен в Вашем кабинете в разделе Проекты.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Отож, наступним піддослідним для тестування у мене було ванільне печиво з кремом. Скажу одразу, що до крему для торта Dr. Oetker ставилась скептично. Не люблю магазинні торти, бо здається що всюди там використовують один і той самий хімічний масляний крем - тому вирішила що цей крем буде чимось подібним, тим більше що в рецепті рекомендували саме варіант крему з солодковершковим маслом. Моєму здивуванню не було меж, коли виявилось що я помилялась. Крем виявився ніжним, не різким на смак і по враженням дуже легким. В ході приготування були виявленні певні недоліки рецепту. Наприклад: тісто ніяк не хотіло ставати однорідним, через що довелось додати трохи кип'яченої води; притрушувати поверхню для розкатки тіста не рекомендую, бо так воно важче розкатується і при повторному розкатуванні вже вібране в нього борошно робить тісто більш тугим; однієї упаковки крему виставить на дві порції такого печива, про таке варто зазначати щоб не переводити продукти. Сам по собі процес приготування простий, не вимагає ніяких особливих навичок. Після того як печиво постояло перемазане кремом ніч в холодильнику, стало м'яким і ніжним. Куштувати з чаєм одне задоволення)
У відгука 1 коментар
Модератор Ольга
bilokin.m, ой, яке гарненьке та смачненьке! Дякуємо за усі зауваження, які виникли у процесі приготовування :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися