Всем привет, ни разу не была экспертом в проектах от Dr.Oetker но люблю их крепко и уже давно, потому мимо новинок никогда мимо не прохожу. В этот раз попались мне на глаза заготовки для мороженого аля "просто добавь молоко". Хочу сказать что получается очень вкусно, единственное что если брать молоко жирностью 3% и выше, то и само мороженко получается жирным, я люблю более "водянистое", в следующий раз буду искать молочко с 1%.
Добрый день. С 19.11 пытаюсь зайти в личный кабинет для заполнения анкеты, но при нажатии на кнопку личный кабинет ничего не открывается! Пробовала заходить с разных гаджетов (( сбросте пожалуйста ссылку или как еще возможно заполнить анкету?? Кнопка личный кабинет на сайте не работает!
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, чи не буде порушенням правил, те що я не приймала участь в конкурсі на сайті, оскільки не мала зв’язку в дні проведення конкурсу?! Також в мене немає сторінок в Інстаграм та Фейсбук, про що я зазначала при реєстрації, тому також не приймала участь у конкурсі у зазначених мережах. І ще, чому я не можу зайти в особистий кабінет?
Отож, наступним піддослідним для тестування у мене було ванільне печиво з кремом. Скажу одразу, що до крему для торта Dr. Oetker ставилась скептично. Не люблю магазинні торти, бо здається що всюди там використовують один і той самий хімічний масляний крем - тому вирішила що цей крем буде чимось подібним, тим більше що в рецепті рекомендували саме варіант крему з солодковершковим маслом. Моєму здивуванню не було меж, коли виявилось що я помилялась. Крем виявився ніжним, не різким на смак і по враженням дуже легким.
В ході приготування були виявленні певні недоліки рецепту. Наприклад: тісто ніяк не хотіло ставати однорідним, через що довелось додати трохи кип'яченої води; притрушувати поверхню для розкатки тіста не рекомендую, бо так воно важче розкатується і при повторному розкатуванні вже вібране в нього борошно робить тісто більш тугим; однієї упаковки крему виставить на дві порції такого печива, про таке варто зазначати щоб не переводити продукти.
Сам по собі процес приготування простий, не вимагає ніяких особливих навичок. Після того як печиво постояло перемазане кремом ніч в холодильнику, стало м'яким і ніжним. Куштувати з чаєм одне задоволення)