Подобається готувати? Тоді у вас є можливість проявити свої кулінарній здібності.

Адже спільно з Dr.Oetker ми вирішили провести конкурс та розіграти величезний набір смаколиків для двох щасливчиків!

Умови такі:

1. Діліться рецептом своєї улюбленої страви з використанням  желатину від Dr.Oetker.

2. Ділись рецептом у соціальних мережах. Не забувай вказати хештеги #naprobyua #naprobydroetker #желатиноеткер

3. Очікуйте резутьтати. Вже 02.05 ми оберемо 2 найоригінальніші рецепти, автори яких отримають подарунки від Dr. Oetker

Важливо! У розіграші не приймають участь рецепти, що були опубліковані в попередніх тестуваннях, а також фото и повністю скопійований текст рецептів з інших сайтів. Очікуємо від Вас нові та оригінальні ідеї.

Всем привет! Сказать, что я в шоке, это просто ничего не сказать! Сегодня получила свой выигрыш. Не ожидала, что коробка будет немаленькой. А то, что в коробке вообще повергло в восторг. Теперь мы перепробуем, наверное, все, что есть у производителя Dr. Oetker. У меня теперь есть даже то, что я и не думала пробовать, когда видела в магазине. Сегодня уже начали готовить. Выбор пал на пудинги. Полюбуйтесь на фото застывающего блюда. Спасибо огромное за такой подарок! НаПробу в очередной раз меня порадовал!
У відгука 6 коментарів
Модератор Ольга
oljgatka, приятных Вам хлопот на кухне и вкусных блюд с таким помощником! :) Еще раз примите наши поздравления!
oljgatka
Спасибо! Очень приятные хлопоты на кухне предстоят!
Показати ще 4 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ура! Ми визначили двох переможців розіграшу! Вітаємо ANNYLY та oljgatka. Зовсім скоро подарунки відправляться до Вас!
У відгука 5 коментарів
dylinova
Поздравляю девочек!!! Плохо что не видно всего списка рандома...
ANNYLY
Дуже,дуже дякую!Приемно вражена!Чекаю подарункiв!
Показати ще 3 коментаря
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Всем доброй ночи и с праздником. Еще успеваю поучаствовать в конкурсе и поделиться с вами тортиком моей бабушки (по просьбе модератора Ольги, готовьте на здоровье, он правда очень вкусный. Тортик "Трехэтажный" (так его прозвал мой сын). 1 слой - бисквит: 3 яйца взбить со стаканом сахара и смешать со стаканом муки. Выпечь бисквит, желательно в высокой разъемной форме и охладить. 2 слой - Творожное желе: заливаем заранее желатин . В рецепте 250 граммов творога (я кладу больше), 1 стакан сахара, который растирается со 100 граммами мягкого масла сливочного.Все смешивается и заливается разогретым желатином. Будет вкуснее, если в этот слой добавить измельченные орехи. Творожную смесь выливаем на остывший бисквит и отправляем в холод. 3 слой: фруктовое желе, желательно если оно будет красного цвета, а там на любителя. Готовлю из всего, что есть в холодильнике, с любого варенья + желатин Dr. Oetker - все по рецепту. Третий слой выливаем на остывший творожный "этаж".Еще бабушка всегда выкладывала в верхний желейный слов фрукты из компота. (у меня в этот раз не оказалось) . Вот так все просто, но ооочень вкусно!
У відгука 1 коментар
Модератор Ольга
oljgatka, огромное спасибо :) Сохраню и непременно попробую!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Зайшла на сайт, а тут такий конкурс))) Прям як знала, що готовити)) у мене якраз застиг фруктовий маршмелоу - вишневий. Готується швидко з тих фруктів, що є в морозильній камері) Заморожені фрукти і цукор змішати у співвідношенні 3:1, нагріти до розчинення цукру та проварити кілька хвилин, при необхідності, подрібнити блендером (напр., для вишні). Процідити одержаний сироп. 20 г желатину Dr Oetker замочити в 100 мл води. В маленьку кастрюльку помістити 70 гр фруктового сиропу, 75 гр крохмальної патоки (або кукурудзяного сиропу, або інвертного сиропу, або світлого меду - це для того, щоб суміш не зацукрилася) та 150 гр цукру. Нагріти цю суміш до 110 С. Окремо в миску помістити ще 70 гр фруктового сиропу та 75 гр крохмальної патоки, збити міксером 2-3 хвилини, додати розтоплену в мікрохвильовці желатинову масу і, продовжуючи збивати на великій швидкості, тоненькою цівкою додати гарячий сироп з кастрюльки. Збивати ще 5-7 хвилин. Маса збільшиться в об'ємі та стане світлішою і густішою. Перелити її в застелену пергаментом та змащену нейтральною олією (у мене масло виноградних кісточок) форму для стабілізації 3-4 години при кімнатній температурі. Посипати зверху цукровою пудрою. Через вказаний час порізати шматочками та обваляти в цукровій пудрі. Смачного. Експериментуйте з натуральними фруктовими смаками влітку і взимку.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Рецепт называется "Я пересмоирела Мастер Шеф"))))) Спагетти из апельсинового сока. Все очень просто. Нам нужно: стакан апельсинового сока пакетик желатина Dr.Oetker Шприц на 20 кубиков Система для капельниц (обрезать все лишнее и сделать две или три трубочки). Заливаем желатин соком, даем набухнуть и на маленьком огне нагреваем, не доводя до кипения, всё время перемешивая. Даем немного остыть. Получившуюся жидкость набираем в шприц. С его помощью заполняем жидкостью трубочки. Наполненные трубочки на пару минут опускаем в миску с холодной водой и льдом. Затем соединяем наполненый воздухом шприц и трубочку и выдавливаем спагетти. Украсила все фруктовым миксом.
У відгука 1 коментар
Модератор Ольга
Янка Бабкина, прикольная идея! Я так апельсиновую икру делала, правда на агар-агаре - тоже после "Мастер-Шеф" вдохновение посетило :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися