Відгук

barragtu
Враження: день п’ятий. Корм даємо кілька разів на день. До цього Вася у нас була тільки на натуральному кормі, тому надто різко переводити її на сухий не хочемо. Корм наша пухнаська сприймає добре, з’їдає повність, навіть облизує тарілочку). Правда, потрібно слідкувати, щоб у малої був доступ до водички, бо пити стала помітно більше, що і зрозуміло. Корм їй явно подобається, вона вже впізнає упаковку і навіть звук шурхотіння, на який радо спішить на кухню. Разом з Василинкою до тестування додалися ще три експерти: Кузя (бабуся Васі), Філя (мама Васі) і Мая (прибилась до нас минулого року). Дорослим кішечкам корм даємо тільки як смачнятинку, трішки, бо це все-таки Васін здобуток). Маї даємо більше, бо вона народила минулого тижня кошенят (ну майже ферма, але любові багато не буває), а ми читали, що кицькам, що годують, корисно давати корм для кошенят для покращення лактації і якості молока. Крім того, до компанії експертів додався ще котик моєї рідні (це і наш котик, бо братик Васі), вирішили і його порадувати, відсипавши корму. Сьогоднішній відгук вийшов трохи індійсько-мексиканським, майже-серіальним, але такі у нас тут уже заплутані родинні зв’язки між котячими;) А тому, хто мав терпіння дочитати, фото моєї краси, яка натякає, що пора обідати.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
barragtu, дорослим тваринам корм не рекомендований, тому що розроблений з урахуванням вікових особливостей. А для мами-породіллі краще підійде Royal Canin Babycat чи Royal Canin Queen 34.
barragtu
дякую) я вже вивчила весь асортимент на офіційному сайті і знайшла для себе оптимальний інтернет-магазин, де надалі купуватиму корм для наших радостей)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися