Відгук

angelika.lamour
Пішов третій день тестування продукції «Optimeal». На цей раз вирішила зранку дати вологого корму «Лосось та креветки» для дорослих котів вагою 85 грамів. Згідно з рекомендаціями – для повноцінного харчування таких порцій необхідно давати 3-4 штуки у день. В мене киця отримує комбіноване харчування – «сухар» та «вологий», тому одного пакетику більш ніж достатньо, як смакота. При зовнішньому огляді пакетик щільно запакований, яскравий, зі зворотної сторони дуже дрібним шрифтом написаний склад. Згідно складу, 70% шматочки з м’яса та субпродуктів тваринного походження, лосося 7%, у тому числі креветки 4% (нажаль, їх я не побачила у шматочках, мабуть дуже перемелені), білки, мінерали, таурин, наявність вітамінів Д3, Е, С, фосфору, кальцій, енергетична цінність усього 84 ккл на 100 грамів, що доволі актуально, особливо для котів з надлишковою вагою. Окрім цього у складі є чабрець, виноград, пребіотик (важливий компонент для імунітету). Корм виробляється за швейцарською технологією. Запах звичайний, хоча при відкритті Багіра зразу прибігла та почала нявчати, нетерпляче вимагаючи дати їй спробувати новинку (дуже подобається запах та смак усього рибного та морського). Знаючи, що вологий корм часто не їсть, а проковтує майже не жуючи, дала лише половинку пакетику, іншу сховала до холодильника, тим паче у відкритому вигляді у холодильнику можна зберігати на протязі 48 годин, це досі дивно, навіщо маленький пакетик зберігати аж так довго, ну максимум пару годин! Нажаль одного пакетику замало, для повноцінного тестування, колись, також на пробу, на одній котячій виставці мала нагоду отримати вологий корм «Оптимил» з іншим складом (один з телятиною, інший з куркою). По причині трохи зависокої ціни цей пауч купляю не часто, але у цілому цим кормом задоволена. Поки до сухого корму "Оптимил" киця виявляє невелику увагу та інтерес, додаю до сухого корму "Оптимил" той, що вона звикла їсти, обманюю її потроху, маю надію у наступні дні краще буде хрумкати преміум-кормом з більшим задоволенням, склад же чудовий, підвищує імінутет!
У відгука 8 коментарів
Модератор Ольга
angelika.lamour, вологий корм був представлений в якості невеличкого "сюрпризу", він не призначений для тестування.
angelika.lamour
тобто цей відгук не зараховується?(( требе ще мінімум 2 відгука?
Модератор Ольга
angelika.lamour, нам та виробнику цікаво дізнатися що Експерти думають про обдва раціони, але тестуємо ж ми раціон OptiMeal для дорослих котів із куркою, тому і відгуки мають стосуватися цього продукту. Цей відгук цікавий, він має право на існування, але давайте дотримуватися правил.
angelika.lamour
Тобто ви цей відгук зарахували, ще мінімум 1 повноцінний відгук повинен бути по сухому корму, враховуючи, що у минулих відгуках багато було сказано про склад, то у майбутньому навряд буде аж 1500 символів у відгуку, це більше на коротку відгук-розповідь? Дякую за відповідь.
Модератор Ольга
angelika.lamour, Ви описали лише перші враження від тестування. Попереду ще цілих два тижні спостережень - тому і повідомлення будуть більш детальні та остаточні. Якщо відгуків буде більше - це лише плюс. Я вже зазначила, що тестуємо ми саме сухий раціон, тому і відгуки мають бути про нього.
angelika.lamour
Зрозуміло, але 1500 символів то забагато для усіх відгуків, про що можна писати постійно,поїв -поспав-подобається? Одне те й саме писати, про склад, та таке інше, "водичка"? Тобто ще треба 2 повноцінних відгуки? А якщо киця відмовиться їсти? Я ж не сдам корм на хімічний дослід) Шуткую.
Модератор Ольга
angelika.lamour, чому ж так категорично? Можливо будуть якісь реакції, можливо киця і відмовиться, всяке буває. Я вже зазначала що 1500 символів - це приблизний обсяг, не рахуйте знаки, пишіть мало, але змістовно. Про склад написали, нащо повторюватися? Почитайте відгуки Експертів у попередньому тестуванні - зрозумієте як варто писати і про що.
angelika.lamour
добре, дякую за підтримку, не хочеться розчарувати суддів)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися