Відгук

Maria2416
Нарешті і мені доставили набір експерта для тестування пральної машини Beko WTV 8634 XC0. Хочеться зразу ж поділитись візуальними враженнями від неї. 1. Зовнішній вигляд: Виглядає «по багатому», гарно, але, як на мене не зовсім практично зроблена дзеркальна дверка- найдрібніші пошкодження поверхні або відпечатки пальців буде видно зразу(тому запасіться засобом для миття скла/дзеркал :-) жартую-виглядає БОМБЕЗНО) Для відкриття дверки потрібно прикласти силу, так як відкривається/ закривається туго. Прилягає щільно-гарантія того, що під час прання не буде протікань. 2. Габарити: машина за розмірами велика ВхШхГ=84х60х54, в зв’язку з чим перед купівлею рекомендую виміряти розміри приміщення де вона буде стояти, так як в моїй ванній кімнаті стала «впритик» 3. В комплекті прийшла додаткова насадка для рідкого порошку( спочатку я не знала що це за чудо-пластмаска- в попередній машині в мене її не було), яка забезпечує збереження порошку до прання безпосередньо у контейнері для мене актуально, так як використовую у побуті тільки його. 4. Дисплей достатньо інформаційний-температура, кількість оборотів та час прання відображається великими символами і їх добре видно. Також великим плюсом, особисто для мене, є те, що протягом циклу прання на дисплеї відображається, який саме процес відбувається: прання/полоскання чи віджим. 5. Так я вже прала нею), то хочу сказати, що вона настільки тихо працює, що можна поставити навіть у спальні :-), при віджиму, навіть при кількості оборотів 1200/хв, вона не рухається, не стрибає – таке враження, що приклеєна до підлоги. Це мої спостереження за день використання, буду тестувати різні режими, обов’язково поділюсь своїми враженнями
У відгука 11 коментарів
Модератор Ольга
Maria2416, після такого першого відгуку-знайомста чимало наших учасників, які слудкують за тестуванням замисляться, про придбання такої помічниці. Щодо дверцят - у моїй пралці такі ж, дзеркальні. Відбитки та краплі на них видно дуже добре, але вони просто відмиваються. А от пошкоджень за майже 10 років немає зовсім, хоча так, видно їх було б добре. Щодо габаритів ми попереджали з самого початку - машинка дійсно трошки більша стандартних розмірів, але ж і загрузка у неї не маленька. От про насадку хотілося б більше подробиць - не у кожного вона є. Можливо відео чи просто фото оглад були б доречними. А от про віджим - це фантастика - не злітає наче літак? Не стрибає? Мабуть, і тут без відео не обійдеться :) Чекаємо подальших спостережень.
Maria2416
Все пізнається в порівнянні, так от вона в порівнянні з моєю старою машиною-чудо техніки, щоб не бути голослівною пізніше додам відео та фото підтверждення по пунктах,які описувала вище. Як я й говорила, досвід користування 1 день, тому описала те,що кидається в очі на перший погляд.
lebed_sa
вона не рухається, не стрибає – таке враження, що приклеєна до підлоги.Вот это класс, а то моя как начинает прыгать- так ховайся :)) все с нее слетает, если не убрала, и она сдвигается вперед соответственно :)) так что я думаю это очень хорошо, что эта машинка - не рухається, не стрибає !
Модератор Ольга
lebed_sa, це точно :) У моєї сестри така ж ситуація. Я їй телефоную, а вона каже :"Сиджу на пралці поки віджимає, бо як не сяду - стрибає по усій ванній кімнаті". Залишається лише співчувати в такій ситуації.
Maria2416
Я спочатку думала, що вона вимкнулась або ж зламалась, але коли завершилось прання-була дуже-дуже приємно вражена-речі були практично сухі. Для тих, хто любить прати в нічний час або просто набридло як стрибає і гаркотить ваша пральна машина рекомендую придбати Beko WTV 8634 XC0!!!!
Sofik
Моя тоже прыгает так, что иногда становится страшно :)
vika7sta
Щось і мені не віриться! Хочу глянути відео віджиму! Поки не побачу на власні очі, не повірю! ;)
Maria2416
Моє перше відео (не судіть строго) з віджимов 1200 об/хв https://www.youtube.com/watch?v=t6VMGAY642Y&t=13s спеціально поклала в кришку коробочку з тінями, щоб всі побачили, що вона дійсно не стрибає(коробочка до кінця прання там пролежала)
Модератор Ольга
vika7sta, відео декількох Експертів саме з функцією віджиму вже є - переконуйтеся :)
vika7sta
Побачила, але не вірю..... Як таке може бути??? Дійсно речі, що стоять зверху, навіть не поворухнулись! Оце техніка, починаю Вам заздрити! Сама не реєструвалась в проекті, так як нещодавно купили нову машинку. Так коли вона починає віджимати, поспіхом біжу в ванну кімнату, щоб та не розбила скло душової кабіни. Машнка, хоч і стоїть на гумових ніжках (купквали для того, щоб вона не їздила по плитці), стрибає так... не передати словами! Ех... Треба було реєструватись, а може б і я стала щасливою володаркою цієї чудо-машинки за таку помірну ціну ;) Вітаю! Наступна моя пральна машинка, мабуть буде від Веко!
Sofik
Да, даже не верится, что такое может быть )
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися