Відгук

leventy
Нарешті, моя нова помічниця - пралочка WTV 8634 XC0 від ТМ Beko, вдома - стоїть у відведеному місці і готова "к труду и обороне" :) Посвячення вона вже пройшла, завдяки працівнику сервісного центра, що провів підключення і перше пробне "прання". Машинка має досить переконливий вигляд і по дизайну і по розмірам, адже вона відноситься до повногабаритних пралок ( В84хШ60хГ54) В порівнянні зі своєю попередницею, в якої глибина була лише 39 см, Beko здається мені просто величезним космічним кораблем з ілюмінатором :) Тож, якщо у Вас недостатньо квадратних метрів, це явно не Ваш варіант пралки. Пралочка WTV 8634 XC0 від ТМ Beko на перший погляд зроблена досить добротно, єдине що - «хромований» пластик на дверцятах завантаження не дуже внушає довіру.
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
leventy, пам'ятається, перше враження від такої ж деталі на дверцятах у тестуванні Electrolux EFU361200PI було схожим. А в кінці проекту ніхто не скаржився на дзеркальну поверхню :) Будемо сподіватися, що це лише поверхневе враження :)
leventy
Модератор Ольга , річ не у дзеркальній поверхні, а у крихкості пластику, як на перший погляд :)
Модератор Ольга
leventy, я ж саме про це :) У моїй машинці схожі дверцята, не знаю з якого матеріалу, але достатньо міцні - скарг за весь строк роботи не було. І хоча машинка трошки іншої моделі - дверцята майже всюди схожі. Але цікаво, звісно, як вона себе покаже.
Модератор Ольга
leventy, отримали Ваше відео, переслали адміністратору. І від мене, як від користувача, одразу запитання - на зйомці Ви вказували на поверхню внутрішню дверцят, що вони випуклої форми. Зверніть увагу - при пранні шкарпетки чи носовички будуть там застрягати чи ні? Бо у моїй пралочці, наприклад, без мішечка не обійтися, інакше всі дрібні речі будуть між дверцятами та барабаном.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися