Відгук

leventy
Вітаю всіх, хто слідкує за тестуванням пральної машинки WTV 8634 XC0 від ТМ Beko. Першою я вирішила спробувати програму «Делікатне прання» на синтетичній тюлі, котра вже давно чекає свого часу, аби причепуритися (6 полотен, розміром близько 3*1,5м кожне). Вони в мене без плям і конкретних забруднень, але через те, що вікна виходять на проїзжу частину, тюль швидко стає сірою від густого і важкого пилу. Дана кількість тюлі зайняла барабан машинки, з максимальним завантаженням до 8 кг, десь на 2/3 обє*му. Програми прання обираються на панелі керування за допомогою ручки вибору програм - йде звуковий сигнал і підсвічується відповідна програма при перемиканні. Дана модель пралки пропонує прати делікатні речі як середньо забруднені - 1 годину 20 хвилин при при температурі 40° C, і віджимати при 800 обертах на хвилину. Ступінь забруднення і температура мені не зовсім підійшли, тому я їх зменшила за допомогою конопок регулювання до 30° C і як слабозабруднені речі, це в свою чергу призвело і до зменшення часу прання на 10 хвилин. Етапи прання по часу складалися з: 1)Безпосередньо прання – 50 хвилин 2)Полосконання – 20 хвилин 3)Віджиманя – 10 хвилин Всі ці етапи, як і час до закінчення процесу прання відображаються відповідними знаками на дисплеї панелі керування. Машинка працює дуже тихо, і лише під час віджиму йде ніби вібрація по підлозі й присутні звукові ефекти, але це ніяк не схоже на взліт літака, як часто буває :) Після прання тюль була ледь вологою, і висохла поки її розвісили – те що треба, аби обійтись без прасування :) Під час цього прання я використовувала пральний порошок (близько 75г, згідно рекомендацій виробника), який добре вимився з відповідного відділку контейнера для пральних засобів, і не залишився після прання на речах. Загалом, під час делікатного прання пральна машинка WTV 8634 XC0 від ТМ Beko , з дещо відкорегованими параметрами, використала 40-45 літрів води. Я лишилася задоволеною і процесом і результатом :) P.S. більш наглядно можно подивитися в моєму відео про «Делікатне прання»
У відгука 3 коментарі
Tasha1973
Тщательно ищу себе друга на последующие десять лет. У меня вопрос программа затратила 45 литров воды. Вы смотрели на счетчик или это данные производителя? Экономия воды и до ресурсов это здорово, но совпадает ли заявленное с примерными результатами в реальности?
leventy
Tasha1973, 45л це по лічильнику. Якби я не зменшила температуру і ступінь забруднення, що призвело до зменшення часу прання, то думаю, було б як в інструкції - 50л за 1 годину 20 вилин :)
Tasha1973
Это уже хорошо. Экономичность идёт в ногу со временем. Этот фактор в наше время очень важен. Спасибо за ответ. Машинка действительно А+++. Это радует.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися