Відгук

leventy
Хотілось би окремо сказати декілька слів про висувний контейнер для пральних засобів у пральній машинці WTV 8634 XC0 від ТМ Beko. Я від нього справді в захваті :) Як і всі контейнери він має три відділення: 1) для попереднього прання 2) для кондиціонера або відбілювача 3) для основного прання. АЛЕ, ще додатково йде ємність для рідкого засобу, що вставляється у відділення для основного прання. Оскільки пралка в мене знаходиться під стільницею, то засипати/заливати пральні засоби не зовсім зручно, і доводиться для цього повністю витягувати контейнер. В попередній машинці цю процедуру доводилося робити вдвох, або придумувати щоб таке підставити під контейнер поки я його заповню, оскільки сконструйований він був так, що ставився на поверхню під кутом близько 45° . А вставна перегородка, при використанні гелю, була, вибачте, як мертвому припарка – через щілини гель витікав ще до того, як я натискала на машинці «пуск». У моделі ж WTV 8634 XC0 від ТМ Beko контейнер для пральних засобів зроблено таким чином, що при будь-яких обставинах він стоїть на поверхні горизонтально. І хоч засипай, хоч заливай – все знаходиться на своєму місці до початку прання. Ось така в мене хоч і невеличка, зато перемога і незалежність при пранні :)
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
leventy, так, дійсно чудова штука - цей контейнер. Сьогодні прала і думала, як же гарно, коли рідкий засіб не витікає одразу ж, а залишається до того часу, коли вода сама його вимиває :) До речі, добре вимиває рідкий засіб? Не залишається нічого?
Юлия Иванова
У меня вымывается хорошо, уже пару раз стирала жидким средством. Выкладывала фото, контейнер чистенький.
leventy
Модератор Ольга, і рідкий засіб, і порошок вимиваються добре. Але, я поки що прала на досить довгих програмах. Можливо, при коротких циклах результат буде іншим))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися