Відгук

Maria2416
Хочу поділитись враженнями від прання в режимі «Синтетика» Так як він в порівнянні з програмою «Бавовна» менш інтенсивний і не такий тривалий, то обрала саме його для прання штанів чоловіка, після його походів по вулиці-на них були плями бруду, на фото результат показала до прання. Обрала режим «Синтетика», стандартною іде температура 40С, я в цілях збереження речей, знизила до 30, обрала середній ступінь забруднення та 1000 оборотів для віджиму, тривалість була розрахована на 1год.40хв Так як я користуюсь рідким засобом для прання, то залила його у спеціальний резервуар для цього, знову для себе перевірила, чи не витікає засіб для прання-НЕ ВИТІКАЄ, навіть протягом всього прання з відділень для прання, для кондиціонеру вимивається весь засіб і резервуар після прання чистий і без залишку прального порошку чи кондиціонера. Процес прання тривав рівно стільки-скільки було вказано на дисплеї. Так як обрала 1000 оборотів, було цікаво як буде себе вести машина під час віджиму-нічого не змінилось – безшумно, недвижно і просто неймовірно. Після прання, коли я дістала речі-вони були майже сухі і повністю чисті- фото приклала. Навіть те що режим прання був не тривалий-не вплинуло на складні забруднення. Для себе виявила один незначний недолік з ряду «сама винна»-якщо ви під час забору прального засобу будете відкривати резервуар, то піна може «вилізти» з нього, а в усьому іншому все супер
У відгука 5 коментарів
leventy
Maria2416, досить дивний вибір програми ))) Як на мене, на фото штани не синтетичні, і я б їх прала на Бавовні :)
Модератор Ольга
Maria2416, а тканина яка? Чому саме синтетика? leventy, а я для себя, читая все отзывы, выбрала бы программу 40 минут при 40 градусах :) Понравилось мне ее описание. У меня в машинке, правда, есть специальный режим "Джинсы", но он просто схож этой программой - 30-40 градусов, 1200 оборотов. Всегда стирала на ней все брюки всех членов семьи :)
leventy
Модератор Ольга, в принципі і 40 хвилин можна))) На вигляд речі не надто забруднені)
Модератор Ольга
leventy, покопалася в мережі, дізналася чимало цікавого. Багато хто взагалі не рекомендує прати джинси в машинці, віджимати їх чи сильно терти. Уявила я, як відіпрати дитячи штанці після прогулянки в негоду таким способом і вирішила прати так, як і раніше :) І читати ярлички, звісно ж.
Maria2416
Вибрала саме цю програму, бо було ціково протестувати саме її, хоча вона і призначена не для одягу такого типу, так як штани вдягались лиш раз, а режим "Синтетика" менш інтенсивний ніж "Бавовна", але в рази краще ніж "Щоденний експрес".Тому з одного боку хотілось випробувати пральну машину, а з іншого задовольнити свою цікавість.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися