Відгук

Гелена
Продовжую свій Dr. Oetker cooking test із тестування найбільш необхідного і найароматнішого помічника у приготуванні випічки - Ванільного цукру від Dr.Oetker. І викорстала я його для випічки найсмачніших рогаликів з айвовим варенням. Рецепт та фото будуть нижче, а зараз пару слів про ванільний цукор: у порівняні з іншими виробниками він звичайно ароматніший, запах не так швидко вивітрюється(пакетик я не щільно закрила тому запах відчувався по усій кухні). Хто любить солодкий ванільний аромат рекомендую використовувати його при випічці різних смаколиків і Ваша випічка буде найсмачнішою! Мій рецепт рогаликів( на одну порцію): Кефір 250 грам Олія 100 грам 10 грам дріжджів сухих 1 ч. л. солі 1 ст. л. цукру 600 грам муки Отже, найперше просіюємо усю муку у велику посудину(у ній будемо вимішувати тісто). До муки висипаємо пакетик дріжджів, гарно перемішуємо. У сотейник наливаємо увесь кефір та олію, нагріваємо, щоб було тепленьке. Добавляємо сюди ж цукор та сіль, помішуємо при цьому. Рідку суміш виливаємо у муку та замішуємо м’яке тісто. Ставимо у тепло на 30-40 хвилин щоб трішки підійшло. Далі виробляємо булочки, рогалики, хто що любить, із любою начинкою( свіжі фрукти, повидло, мак….) Вироблені смаколики залишаємо ще підійти 20 хвилин, змащуємо жовтком та посипаємо, звичайно, ванільним цукром! І в духовку на 30 хвилин на 160 градусів. Смачного!!!
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
Гелена, ой, обожнюю рецепт цього тіста :) Лише за таким майже постійно і печу пиріжки та плюшки.
Гелена
Дякую, я теж люблю з нього робити різні булочки і солодкі, і з мясом чи куркою теж виходять смачні!
Модератор Ольга
Гелена , так-так, варто лише регулювати кількість цукору/солі в залежності від начинки.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися