Відгук

Lyudmilааа
Сьогодні я вирішила приготувати брауні з творогом і вишнями з використанням продукції Dr. Oetker Для цього мені пригодились какао, ванільний цукор, розпушувач, двохкольорова глазур і срібні бусинки. Рецепт, який сьогодні використовувала, провірений неодноразово. Дуже сподобалась дія розпушувача, шоколадний безквіт вийшов надзвичайно пишним, ніжним і майже не осів після охолодження. Ванільний цукор надав випічці чудовий аромат. За рецептом необхідно використовувати шоколад, але форма у мене велика і однієї порції мало для неї, отож я вирішила додати більше масла та какао Dr. Oetker щоб збільшити вихід, звичайно пропорційно бідьше використала і інших інгредієнтів. І не прогадала, пиріг вийшов як завжди красивий та смачний. Двохкольорова глазур з тестувального набору приємно здивувала, я ніколи раніше не користувалась готовою глазур"ю, а тут ще й така цікавинка)) Просто необхідно розігріти її в упаковці в мікрохвильовій пічці на найнижчій потужності до рідкого стану, відрізати куточок упаковки і прикрасити готовий виріб - простіше простого. Також прикрасила я свій пиріг срібними бусинками, які, до речі, не розають навіть в глазурі, і барвник з них не обтікає. Що ж, какао і деякі інші компоненти тестувального набору я використала, попереду мене чекає випробування пудингом))) Рецепт, який я брала за основу для приготування брауні з творогом та вишнями: Шоколад гіркий — 100 гр., Масло вершкове — 120 гр., Цукор — 150 гр., Яйця — 4 шт., Мука пшенична — 150 гр., Розпушувач (без гірки) — 1 ч. л., Творог (м"який) — 300 гр., Ванільний цукор — 1 пакетик, Вишня (заморожена) — 300 гр., Сіль (щіпка). Приготування: Шоколад поломати на кусочки. Розтопити разом з маслом, на водяній бані (я це робила в мікрохвильовці в декілька етапів). 2 яйця и 50 грам цукру, збити міксером, добавить щіпку солі і ванільний цукор. Для творожного крему: творог змішати з цукром(100 г) і яйцями що залишились (2 шт.). Розтерти міксером (або в блендері), до кремоподібного стану. В збиті з цукром яйця добавити охолоджений, розтоплений шоколад. Перемішати міксером Додаєм Розпушувач і муку. Перемешуємо міксером, на самій нижчій швидкості (я перемешувала лопаткою) В форму з високими бортиками (21 см.), змащену маслом, виливаєм 1/3 тіста. Розміщуємо по формі. Викладаємо половину творожної маси. На масу, розморожену вишню. Половину від всієї кількості. Далі: тісто, творожна маса, вишня, тісто. Тісто старатися розмістити рівномірно, десь це може не виходити, нічого страшного. Випікаємо 40-50 хв, в розігрітій до 180 градусів духовці. Охолоджуємо в формі. Смачного!!!
У відгука 3 коментарі
Sofik
А где же фотки? очень интересно посмотреть
Lyudmilааа
Я їх додавала але чомусь зберегло без них) Вже додала два відгуки з фотками, поки що вони на модерації, надіюсь скоро буде хоч якийсь з них на сайті
Lyudmilааа
Вже є відгук з фотками) 25.12.2017 17:27
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися