Відгук

Julia521
Напекла смачних та корисних сирних рогаликів протестувавши при цьому ванільний цукор та розпушувач тіста Dr.Oetker. Завдяки розпушувачу тіста рогалики вийшли надзвичайно ніжними та повітряними, а аромат від ванільного цукру рознісся по всій квартирі. У приготуванні дане печиво не складне, але виходить дуже смачним та корисним. Продукти: - Сир 250 г - Вершкове масло 100 г - Борошно 200 г - Сіль 1/4 ч.л. - Розпушувач тіста Dr.Oetker 1 ч.л. - Ванільний цукор Dr.Oetker 1/2 пакетика - Цукрова пудра Приготування: З"єднати борошно, сіль, розпушувач і рівномірно перемішати. Натерти на крупній тертці охолоджене масло на суміш борошна і рівномірно вимісити. Додати сир і ще раз все ретельно замісити. Тісто посипати борошном, завернути у харчову плівку і відправити у холодильник щонайменше на годину. Охолоджене тісто ділимо на 3 частини. На посипаній борошном поверхні розкатуємо круг завтовшки 0,3 мм. Перемішати цукор разом з ванільним цукром Dr.Oetker та посипати цією сумішшю розкатане тісто (приблизно 1 столова ложка), розрізати на 12 частин, сформувати рогалики та викласти їх на застелене пергаментом деко. Випікати при температурі 190 градусів 20-25 хв. Готові рогалики швидко зняти з дека, і поки вони ще гарячі, зверху посипати цукровою пудрою. Смачного!
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися