Відгук

Гелена
#Желфікс #Naprobyua #DrOetker #DrOetkerNaproby Готувати самостійно варення, желе та інші консервації почала тоді, коли народились мої дітки, поціновувачі смачненького)))) Ось готували цього року уже джем з червоної смородини(в народі кажуть на них ще позички, порічки)). Джем вийшов смачним та густим завдяки Желфіксу 2:1. Раніше його не використовувала, але з ним простіше та економніше готувати. Ось рецепт: на 6 кг ягід необхідно 3 кг цукру 6 упаковок Желфіксу 2:1 Попередньо ягоди помити, перебрати, і вичавити сік(я робила це за допомогою спеціальної насадки соковижималки). Желфікс приготувала і додала у сік згідно рецепту на упаковці, потім додала цукур. Довівши сироп до кипіння - варила 30 хвилин, помішуючи на слабкому вогні. Зварене варення розлила у простерелізовані банки. Варення на зиму готове!
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися