Відгук

natawa-best
Мій перший досвід виготовлення апельсинового джему виявився досить успішним, тому я вирішила зробити джем з малини (просто родичі мого чоловіка пригостили нас саме цією ягодою). Малину я перебрала (Повідкривала кожну малинку щоб перевірити чи не має всередині черв'ячків. Слава Богу малина виявилась чистенькою). Банки промила та підсушила. Перебрану малину збила блендером до однорідної маси. Влила збиту малину в каструльку і поставила на вогонь. Як тільки маса почала трохи кипіти, додала вміст 3-х пакетиків «Желфікс 1:1» та 6 столових ложок цукру. Постійно помішуючи вміст каструлі, довела масу до кипіння, додала 1500 г. цукру та почекала поки цукор трохи розтане (маса покипіла ще 5 хвилин). В заздалегідь підготовлені банки залила рідкий джем, закатала металевими кришками і перевернула на 10 хвилин банки догори дном. На ранок малиновий джем загустів. Тепер буде що чоловікові мазати на млинці взимку =). P.S. Любі читачі не дивуйтесь тому, що я всипала таку кількість Желфіксу і цукру. Справа в тому, що я готувала відразу потрійну порцію. Малини у мене було 3 кг, тому й пропорції більші. Я рекомендую всім #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися