Відгук

Таня Хала
Всім привіт. Мої мармеладні пригоди продовжуються на цей раз абрикосовий мармелад. Він вийшов трохи м'якіший, але теж гарно застиг та тримає форму. Рецепт: 250 г пюре абрикос 130 г води 180 г цукру 10 г Желфікс 1:1 Змішуємо частину цукру з Желфікс 1:1 і відставляємо в бік. Пюре, воду і цукор змішуємо і ставимо на вогонь прогріваємо до 50° і повільно всипаємо цукр з Желфікс 1:1 постійно помішуючи. Нагріваємо суміш до 104-109°, не забуваємо постійно мішати, щоб не пригоріло. Виливаєте в ємність з якої буде легко вийняти (в мене це силіконова форма). Даємо повністю застигнути, виймаємо і нарізаємо. Обвалюєм в цукрі чи цукровій пудрі. Смачного!
У відгука 2 коментарі
Гришина Світлана
Чудовий колір! Золото, а не мармелад. Мабуть ще й ароматний.
Таня Хала
Дякую, дуже смачний і ароматний.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися