Відгук

Makhovskaya_
Доброго вечора! З великим задоволенням хочу поділитися своїми враженнями) Для мене дуже подобається дизайн-колір продукції дуже яскравий, ніжний, витончений. Я обожнюю все кольорове та яскраве)) Сподобався запах, ніжний, смачненький)) Багато позитивних емоцій під час користування. Шампунь "Молочко для волосся" здоровий блиск від NIVEA з першим секунд почав вражати: на вологе волосся достатньо невеликої кількості шампуні-гарно піниться, тим більш що в мене волосся середньої довжини і зазвичай я більше наношу шампуні. Сподобалось що під час миття моє волосся не путалось, як це інколи буває з іншими торговими марками. Бальзам "Молочко для волосся" здоровий блиск від NIVEA - це БОМБА! Під час миття, волосся аж з рук вислизало))) Стільки позитивних емоцій,що не знаю чи вистачить слів все описати) Структура мого волосся від природи трішки кучеряве, і мені дуже сподобався результат який я отримала вже після того як висушила волосся....Відчуття легкості, волосся не сухе, шовковисте, колір став яскравіший, так як я фарбуюсь не часто для мене це великий плюс! Бальзам робить свою справу: розчісуватись взагалі не було ніяких проблем, об"єм неперевершений! Я дійсно відчула на собі результат від першого користування! Вже завтра розповім свої подальші враження)) а в мене їх вистачає, адже вдало підібрана лінійка по догляду за волоссям - це наша краса та впершу чергу здоров"я! Обожнюю ТМ NIVEA! P.S. Дуже цікаво читати враження інших експертів, і взагалі чудово що є така можливість ділитися своїм власним досвідом!
У відгука 2 коментарі
Moderator Alena
Makhovskaya_, ми дуже раді, що серія «Молочко для волос» від Nivea справило на Вас таке гарне враження! Сподіваємось, що протягом усього тестування Ви залишитесь у такому ж позитивному настрої!)
Makhovskaya_
Дякую!)) так, нова серія від Nivea просто супер! Із великим задоволенням продовжую тестувати та ділитися своїми враженнями)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися