Відгук

Makhovskaya_
Усіх з наступаючим роком та різдвяними святами! Я активно продовжую тестувати новиночку від Nivea-Протеїни молока й шовку для відновлення та блиску. Готуючись до різдвяних свят я день тому пофарбувала волосся (ну звичайно щоб сяяти як зірка в Новорічну ніч)))) ). Звичайно що після покраски я користувалась шампунем та бальзамом серії від Nivea "Молочко для волосся" Здоровий блиск (також поділилася своїми враженнями з своїми подругами, адже вони мене фарбували)) ). Хочу зауважити те, що описаний мною результат залишається таким же приємним та очікуваним. Для того щоб не повторюватись у своїх відгука, хочу ще додати те що я звернула увагу на те, що моє волося перестало швидко "жирніти", а це значить що шампунь та бальзам мість зволожуючої дії саме стільки скільки потрібно моєму волоссю, звичайно що тип шкіри та волосся у кожного різний та порізному усім підходять засоби по догляду за шкірою чи волоссям, але все таки я задоволена даною новинкою від Nivea! Хочу також підкреслити той факт, на котрий я взагалі не звернула уваги...забула.., але прочитавши попередні відгуки-коментарі та на нещодавно опублікований блог я зрозуміла, що таки ДА, у мене не електризується волосся!!!!!,...і я взахваті від цього!!!!! Згадуючи минулу зиму, то чесно кажучи у мене з цим були дійсно проблеми і мене це дуже дратувало! Дякуючи Nivea я забула про цей не втішний та дратівливий фактор! P.S. Із задоволенням продовжую тестування та вже в найблищий час з великим натхненням напишу кінцевий мій відгук з результатами!)) Усім гарного тестування!
У відгука 4 коментарів
Яна Лемишенко
у вас такие праздничные снимки получились!!!
Makhovskaya_
Дякую,стараюсь)) адже свято наближається!) та ще й з Nivea кожен день святковий!))
еленка208
і Вас зі святами) А раніше Ваше волосся електризувалось? Моє постійно в не залежності від шампуня. Тому використовую спец. засоби для цього на додачу.
Makhovskaya_
еленка208 , так, щоразу взимку моє волосся ну дуже електризувалось, що дуже мене дратувало(( спробувала Nivea, то була приємно вражена результатом і це не просто так, а насправді втратився цей злючий ефект)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися