Відгук

Enigmasin
Ну що ж я по ночам відгуки усі пишу))) Я також можу відмітити те, що шампунь та бальзам мають єфект накопичення. З кожним наступним миттям волосся стає все красивішим та блискучішим. Волосся настільки шовкове, що з першого погляду подруги думають, що я зробила ламінування у салоні. А ще я настільки щаслива, що можу без сліз розчісати свої коси) За весь час тестування не з'явилася лупа, відсутній свербіж, голову мити частіше не стала, а навпаки. Аромат настільки квітковий, солодкуватий, що тепер зі мною обіймаються всі рідні та близькі))) Все ж таки Nivea поєдную людей навколо себе, залишає найкращі та найтепліші спогади. Через те, що я на всі 100% залишилася задоволена новинкою, питання подарунків для мами саме по собі вирішилося. Як я вже зазначила, з цим рожевим тандемом проводити час у ванній кімнаті стало справжнісінькою спа процедурою. Насолоджуєшся ніжнішою мерехтливою піною, що огортає та дбає про твоє волосся наче у вельможах самої Клеопатри про її знамениті молочні ванни. Від аромату всі думки упорядковуються, нервова система заспокоюється і ці хвилини безцінні. Можливо для когось це просто миття голови, а для молодої мами 5 хвилин наодинці з такою парочкою - це щастя!!! Догляд від Nivea "Молочко для волосся. Здоровий блиск" неодмінно буду купувати ще не один раз, однозначно рекомендуватиму. Але якщо до мене, то синя версія була сильніша. Доречі сьогодні я спробувала бальзам використати в якості маски, головне потім добре виполоскати, можливо через це утворився єфект ламінування)) Через те, що отримала посилочку з запізненням звісно тестування не має форми семиденного челенджу, на цей раз трохи хаотично, та всеодно намагаюсь надати інформативні відгуки. Ще хочу зазначити те, що ковпачок як і в шампуні так і в бальзамі, закривається та відкривається дуже щільно, два рази виронила у ванні пляшки - нічого не розлилося, дитина гралась відкрити не зміг))) Чудовий новорічний подарунок від організаторів тестування! #nivea #naprobyua #niveaua #naproby_nivea.
У відгука 4 коментарів
Acherkas-demidenko
Дуже гарне волосся))) воно у вас було фарбоване?
Enigmasin
Acherkas-demidenko, дякую! Колись давно фарбувала, але те, що ви бачити зараз повністю відновлене нефарбоване волосся від коренів до кінчиків, після народження дитини чомусь потемніло, взагалі була світліша завжди.
yu_novitska
Очень красивые волосы! На первом фото особенно заметно, как оно сияет)
еленка208
Гарне волосся, так сяє. Уявляю лише, який догляд за ним потрібен. Так, "Відновлення і догляд", теж вважаю більш сильнішою серією, аніж ця. Але в цій серії більш рідкіший бальзам, бо в минулій кондиціонер аж важко видавлювати.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися