Відгук

alina_volodymyrivna
Почала я своє тестування із дріжджів. Готувала сосиски в тісті. Знадобилось : борошно(для початку 500-700 грам), молоко - 100 мл +1склянка, олія-1 ст. л., вершкове масло - 50-70грам, 1 яйце, сухі дріжджі Dr. OEtker - 5 Гр, цукор 1 ст. л і пів ст. л. солі. *Для початку робимо опару: дріжджі розводимо у 100 мл теплого молока +цукор+1 ст. л. борошна. Перемішуємо суміш, накриваємо кришкою, ставимо в тепле місце до появи пінистоіі шапки. Сама суміш має збільшитися в два рази. Все це займе приблизно 30-40хвилин. 2. В готову опару додамо всі інші продукти. Краще просіяти борошно, а молоко трохи підігріти, але не кип'ятити, тому що тісто не підніметься. 3. Далі замішуємо тісто, щоб воно стало еластичним та відлипало від рук. Ставимо в тепле місце, приблизно на дві години, щоб маса збільшилась у два рази. 3.Коли тісто буде готовим - тонко його розкатуємо(не товстіше, ніж пів см) та ріжемо на смужки, які обережно обвертаємо навколо сосиски, щоб вийшла спіраль. Готовий виріб кладемо на змащене олією денце, залишаючи між виробами невеликі проміжки та змащуємо взбитим жовтком для рум'янцю. Випікаємо приблизно 30-40 хвилин при 180 градусах. Смачного) Дріжджі впоралися зі своєю роботою дуже добре. Швидко розчинилися в молоці та збільшилися у розмірі. Т З тістом було легко працювати, а самі булочки спеклись ароматними та пухкими.
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися