Відгук

Viktoriia Kostianyk
І так, перше тестування желатину пройшло успішно. Обожнюю робити подібні десерти, тому що це легко і смачно)) Давайте поетапно. Желатин я залила ~50 мл води на 10 хв. Він добре розбух. Далі в мікрохвильовку на 10 сек, потужності 750 Вт якраз достатньо - розтанув, але не закипів. Потім желатин ввела в масу для десерту. Тут теж не було ніяких проблем - комочками не брався, легко змішався. Не можу, на жаль, сказати точно, за скільки десерт загустів, так як залишила його в холодильнику на ніч. Але консистенція чудова - аккуратно ріжеться, тримає форму. Великий плюс в тому, що желатин не має неприємного запаху як під час приготування, так і в страві. В цілому, мені сподобався. Інший десерт якраз охолоджується, по ньому відгук буде завра)
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися