Відгук

alina_volodymyrivna
Желатин Dr. Oetker мені дуже сподобався. Маса (після того, як охолола) застигла менш, ніж за дві години, що дуже зручно, особливо коли працюєш з багатошаровими виробами, як і в моєму випадку. Я готувала КИСІЛЬ ЗІ СМЕТАНИ (але не зовсім класичний, так як, нажаль, зовсім забула придбати какао). Саме тому, замінила його на звичайне желе зі шматочками фруктів. А ось і рецепт. Ну, про шар желе довго розповідати не буду, так як все написано на пачці (в 200 мл води розводимо наповнення пакетику до повного розчинення і ставимо в прохолодне місце). Але, як на мене, то краще додати ще трохи желатину окремо, тоді результат прийде набагато швидше. СМЕТАННИЙ ШАР. Сметану (1л)+цукор (250гр) змішуємо та кип'ятимо. Заздалегідь замочуємо 1 пач желатину в 1 скл води для набухання, розігріваємо до повного розчинення та вливаємо у сметанно-цукрову суміш. Перемішуємо та кип' ятимо і розливаємо по формочкам. КАКАОВИЙ ШАР. Беремо 1 ст(250гр) води +1ст. цукру+ 1 чи 2 ст. ложки какао. Все кип' ятимо до повного розчинення цукру. Потім окремо додаємо, ще одну, заздалегідь замочену, 1 пач желатину в 1 скл води. Все доводимо до кипіння, даємо охолонути і покриваємо сумішшю попередньо залитий сметанний шар. Чекаємо, доки все застигне і подаємо до десертного столу. Смачного)
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
alina_vladimirovna, а чому кисіль? Наскільки я знаю, до цього десерту додається крохмаль, а у Вас у кожному шарі желе. До речі, дуже апетитний десерт вийшов - мої улюблені смаки.
alina_volodymyrivna
Ще з дитинства звикла до назви КИСІЛЬ ЗІ СМЕТАНИ. І дійсно, по цьому рецепту у кожному шарі (сметанний та з какао) йде саме желатин, а не крохмаль.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися