Відгук

perekhrestone

Гранола та каша АХА

Привіт, я професійний кулінар тому маю досвід щоб обрати якісну та корисну продукцію. Звичайно, що можна придбати гранолу і за 300 гривень і вважати, що вона найкраща і найкорисніша, або взагалі самому її приготувати в домашніх умовах. Проте в сучасному світі у нас немає на те часу. Компанія АХА дає нам змогу да достатньо доступною ціною обрати для себе та своєї сім'ї смачну продукцію. Я протестував граноли: "Мед та горіхи", "гранола з ягодами". Обидві граноли смачні. Гранола з ягодами має солодкуватий смай, а самі ягідки мають кислинку, що дає віри в те, що вони натуральні! Гранола з медом та горішками мені більш припали до смаку. Легкий солодкуватий смак граноли в поєднанні з обсмаженими горішками - найркще, що смакувало мені з додаванням теплого збитого ванільрного молока. Обидві граноли чудово підійшли з додаванням Домашнього йогурту. Також обидві граноли за час прийому їжі не розмокали швидко, як представники інших виробників в цій ціновій каегорії. Каша з горішками також вразила. Особливо горішки - вони прекрасні. обов'язково спробуйте їх виловити окремо. Висновок: Якістю продукту я достатньо задоволений, щоб рекомендувати своїм знайомим та друзям. Скуштуйте гранолу з різними наповнювачами і ваш сніданок, обід чи вечеря стануть більш корисними і різноманітнішими ніб були до цього! Ставте лайк і куштуйте на здоров'я)
У відгука 20 коментарів
Viktoriia Yeremenko
Так Вы используете Гранолу в профессиональном мире? А для каких блюд?
Moderator Alena
perekhrestone, приємно читати такий позитивний відгук від професіонального кулінара! Раді, що Ви оцінили високу якість та чудовий смак обох гранол! Також, радимо Вам скуштувати інші смаки. Впевнені, що Вони не залишать Вас байдужими) Смачного!
Irish.pub
Дуже приємно, що професійні кулінари дають позитивний відгук по продукції, яка нам, просто споживачам,
Irish.pub
Дуже сподобалась
Andre0
Ого - за 300 грн 0_0!?
ternivchanka
Який красивий та щирий відгук! Ми теж полюбили гранолу ( я - горіхову. дочка - ягідну). Дуже класний продукт!
perekhrestone
Дякую за запитання) Так дійсно граноли мають різну ціну. В деяких ресторанах за неї можуть просити і більше. В залежності від сировини.
perekhrestone
А щодо того, де би я використав гранолу, окрім стандартних прийомів їжі то маю декілька варіантів. Наприклад в тортах. Уявіть ніжний горіховий бісквіт, ароматний ванільно лимонний вершковий крем, шар крусткої граноли і покрити все це конфі. Думаю вийшло би непогано. Хоча є багато інших способів, як можна використати гранолу в приготуванні десертів. Якщо класично - гранолу використовують, як декор зверху. До того ж вона збагатить смак торту.
maxbokov
Очень круто. Интересно читать отзыв и комментарии. Интересно, можно ли использовать как-то в солёном виде
maxbokov
Или в каких нибудь других рецептах
perekhrestone
Звичайно. Каші і гранолу спробуйте використати в приготуванні печива. Або приготувати салат з гранолою
perekhrestone
В деяких випадках використання солодких продуктів в приготуванні м'ясних страв - є абсолютно виграшний варіант))
Світлана Рахматська
Я тоже в крем добавляла эту гранолу. Торт получился очень необычным.
Angelina Pilyay
Какой замечательный отзыв
KaKaO
Я тоже пыталась каждый раз вылавливать орехи!)
marijaskirak
Ще жодного разу не смакувала гранолою..тому цікаво почитати ..чи варто спробувати
HannaZavalniuk
Для молодих матусь ,це взагалі спасіння !
Вера
Я обожнюю Гранолу?
AnnushkaR
Дякую за відгук! Обожнюю і гранолу і кашки АХА
Валеньтина Сухая
Самый лучший завтрак это гранола ?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися