Відгук

HBnatali

Желфікс 2:1 Dr.Oetker — законсервуй літо!

Нещодавно я подала заявку на участь у тестування продукції Dr.Oetker і дуже здивувалась коли отримала для тестування їх продукцію... Ну раз отримала, думаю, буду консервувати вареньку, але вирішила щось нове спробувати! Знайшла в інтернеті рецепт персикового варення по-східному з прянощами! Персики, бадьян, перець... мммм, мені стало цікаво що ж воно таке буде! Ну і ще думаю баночку-другу яблук з лимоном законсервую, це відомий рецепт. Отже, персика не знайшла :( взяла нектарини🍑, дома був бадьян, червоний кампотский перець (він не дуже гострий, скоріш ароматний), цукор і звичайно Желфікс 3:1 Dr.Oetker. 1кг нектарини помила, порізала, поклала в чашу мультиварки та включила функцію випечка але кришку не закривала! В 2 ложках цукру розмішала желфікс та добавила до нектаріну, кинула туди ж 4 зірочки бадьяну та 6 горошин перцю. Через пару хвилин суміш закіпіла і я додала туди 0.5 кг цукру, хоча по рецепту потрібно було 1,5кг, але ж у нас є Желфікс 3:1 Dr.Oetker, він економить не тільки час на варку варення а й зменшує кількість цукру в 3 рази! Перемішав, моя варенька покіпіла ще до 5хв і все! Варення готове, дольки нектарина не розварилися, а смак... вам не передати, відчувається легка нотка прянощів, в міру солодко!!!!! В мене вийшло майже літра варення, 0.5л закрила а решту будемо смакувати! Експериментувати не важко і дуже цікаво! Для себе відкрила новий цікавий продукт -Желфікс 3:1 Dr.Oetker, однозначно буду купувати і вам рекомендую! Пізніше розкажу як я з Желфікс 3:1 Dr.Oetker робила домашній мармелад ;) #Желфікс
У відгука 9 коментарів
Moderator Alena
HBnatali, досить цікавий та незвичний рецепт. Колір та консистенція дуже приємна на вигляд. Навіть не уявляю який в нього смак...треба скуштувати) Дякуємо за рецепт! Обов‘язково проексперементую)
HBnatali
Приємний пряний аромат! Це дійсно дещо нове та цікаве! Мені вже дали нові рецепти, буду ще експериментувати з бананами ;) З Желфіксом прокидається азарт навіть в кінці сезону!!
Показати ще 7 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися