Відгук

HBnatali

Желфікс 2:1 Dr.Oetker — законсервуй літо!

Нещодавно я подала заявку на участь у тестування продукції Dr.Oetker і дуже здивувалась коли отримала для тестування їх продукцію... Ну раз отримала, думаю, буду консервувати вареньку, але вирішила щось нове спробувати! Знайшла в інтернеті рецепт персикового варення по-східному з прянощами! Персики, бадьян, перець... мммм, мені стало цікаво що ж воно таке буде! Ну і ще думаю баночку-другу яблук з лимоном законсервую, це відомий рецепт. Отже, персика не знайшла :( взяла нектарини?, дома був бадьян, червоний кампотский перець (він не дуже гострий, скоріш ароматний), цукор і звичайно Желфікс 3:1 Dr.Oetker. 1кг нектарини помила, порізала, поклала в чашу мультиварки та включила функцію випечка але кришку не закривала! В 2 ложках цукру розмішала желфікс та добавила до нектаріну, кинула туди ж 4 зірочки бадьяну та 6 горошин перцю. Через пару хвилин суміш закіпіла і я додала туди 0.5 кг цукру, хоча по рецепту потрібно було 1,5кг, але ж у нас є Желфікс 3:1 Dr.Oetker, він економить не тільки час на варку варення а й зменшує кількість цукру в 3 рази! Перемішав, моя варенька покіпіла ще до 5хв і все! Варення готове, дольки нектарина не розварилися, а смак... вам не передати, відчувається легка нотка прянощів, в міру солодко!!!!! В мене вийшло майже літра варення, 0.5л закрила а решту будемо смакувати! Експериментувати не важко і дуже цікаво! Для себе відкрила новий цікавий продукт -Желфікс 3:1 Dr.Oetker, однозначно буду купувати і вам рекомендую! Пізніше розкажу як я з Желфікс 3:1 Dr.Oetker робила домашній мармелад ;) #Желфікс
У відгука 17 коментарів
Moderator Alena
HBnatali, досить цікавий та незвичний рецепт. Колір та консистенція дуже приємна на вигляд. Навіть не уявляю який в нього смак...треба скуштувати) Дякуємо за рецепт! Обов‘язково проексперементую)
HBnatali
Приємний пряний аромат! Це дійсно дещо нове та цікаве! Мені вже дали нові рецепти, буду ще експериментувати з бананами ;) З Желфіксом прокидається азарт навіть в кінці сезону!!
Moderator Alena
HBnatali, це чудово!) Отже Ваші запаси на майбутній рік поповняться на багато чого цікавенького)
Irina Mart
Я впевнена що вийшло смачно! Бо дивлячись на фото, схотілось посиавити чайник, зробити чай й з`їсти ну хоч якогось вареннячка! схот
HBnatali
Пів літрова баночка(ту що не закрила) розтягується уже на 4 день... А так хочеться ще і ще :))
Dermenzhi
Дуже гарно виглядає.
lowwhisper_blog
Дякуємо за рецепт))
Мама Іра
Дякую за рецепт,зацікавили? обов'язково скуштуємо?
Вікторія-профі
а варення вийшло густе чи рідке?
HannaZavalniuk
Аж ,в літо захотілось!уявляю який аромат ,треба взяти на замітку;)
HBnatali
Вікторія-профі, варення густе! Спробуйте, не пожалкуєте!
HBnatali
HannaZavalniuk, не пожалкуєте! Аромат такий що хочеться нюхати і шкода їсти але якщо ложку занурив то вже не хочеться зупинятися!!!
AnnushkaR
Дуже класний відгук! Дякую!
@da_ri_shade
Не пробовала еще по такому рецепту делать, но думаю вышло очень вкусно
chibichibi22
Оооочень интересный рецепт) нужно и себе попробовать) спасибо)
Валеньтина Сухая
На вид и цвет выглядит аппетитно)) ?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися