Відгук

Enigmasin

Нові цікавинки з розумними олівцями від Fisher-Price

3+
Продовжуємо гратись та заодно тестувати іграшку від Fisher - Price ?‍?‍? Помітила головний плюс цих іграшок, вони не тільки об'єднують в собі гру, вивчення та пізнання, вони об' єднують сім'ю. Бо в нас вже завелася така традиція, сідати увечері після роботи з дитиною і грати, грати і ще раз грати?? Дивуватися кожному новому кроку до розвитку свого малюка, бачити ці маленькі перемоги - це скарб для батьків! ❤️ За такі моменти ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ і сайту Naprobu і бренду Fisher-price!!! ?? Ця іграшка надихає на багато різноманітних варіантів ігор з дитинкою, є необмежена площадка для фантазій та їх реалізацій. Іграшка яскрава, довго тримає увагу дитини, це важливо, бо малеча непосидюча? Я більше схиляюсь до того, що все таки олівчики більше оцінять дітлахи які вже можуть говорити, це індивідуально, але у середньому від 2.5-2.8 рочків, бо іграшка все ж таки більше навчає☝️ Але знайомитися з цією іграшкою 100% можна і з 1 року?
У відгука 5 коментарів
meri_vme
Згідна з вами, що після двох років, коли дітки вже розмовляють можна на основі олівчиками вивчити кольори. В мене зараз більше в рот їх бере, але цікавість проявляє та виймає з однієї лунки та в іншу вставляє. Натискати правда ще не навчилася
Julia_gold
Какое чудесное видео. обязательно попробуем поиграть с малышкой ) я смотрела видео с огромным удовольствием , широко раскрыв рот с мыслями , вау как круто!
Enigmasin
meri_vme, дійсно ранувати навіть для 2х років іграшка на виріст☺️, але це індивідуально в нас є друзі дітки в 2 вже реченнями говорять, але це скоріше виняток)))
Enigmasin
Julia_gold, дуже вдячна за оцінку, мені справді приємно знати що інформація хоч комусь корисна)
Primula
Красивая игрушка!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися