Відгук

Pirenka
Доброго вечора! Так нарешті дійшли руки до відгуків. Першою тестованою мною стравою став *Дієтичний яблучний пиріг*, рецепт можна знайти по ссилці http://www.edimdoma.ru/retsepty/51796-dieticheskiy-yablochnyy-pirog-s-ovsyankoy-i-yogurtom. Солоденького хочеться, а після недавньо *вагітної фігури*, треба бути обережним з цим. Для приготування пирога потрібно випікати його спочатку 10 хвилин при температурі 200, а потім ще 30 при температурі 180. Раніше, я вже пекла даний пиріг в електричній духовці, тому спокійно все підготувала і приступила для налаштувань. Так як єдиної програми для такого режиму я не знайшла, а стара духовка готувала його верхнім і нижнім теном, я так і зробила. Вибрала в меню режим *Верхній і нижній нагрів* він саме передбачає по замовчуванню температуру 200. Скажу так, в даному режимі духовка набрала цю температуру за 12 хвилин. Про що повідомила звуковим сигналом. Після чого я заклала пиріг і почала спостерігати. Через 10 хвилин понизила температуру до 180 за допомогою стрілочок. І вибрала функцію таймер на 30хв. Приємно те, що дана функція не тільки видає сигнал про закінчення часу, але й виключає функцію нагріву. Зручно, бо коли готувала наступну страву, напишу в наступному відгуку, що ж сталося. Пиріг був готовий рівно за вказаний час. Я не стала чекати і витримувати його ще після того як виключилась функція нагріву, моїм вже просто нетерпілося побачити і дегустувати результат випічки. На мою думку все вдалось.
У відгука 3 коментарі
Ir.kikin
Pirenka, мене зацікавив ваш час нагріву пічки, я вам рекомендую на майбутнє прогрівати пічку за допомогою режима "Горячый воздух", а потім включати відповідний режим згідно рецепту, це економія часу та електроенергії. Адже у мене розігрів до температури 200 град. досягається за 6 хвилин. Пиріг вийшов чудовий!)) Без сумніво вам все вдалося з такою пічкою від Electrolux.
Ir.kikin
Pirenka, підскажіть, а на якому ви рівні полички ви запікали? на фото під випічкою у вас ще деко, решітка, не зрозуміла навіщо??
Pirenka
рівень полички 4, а деко лишнє я завчасно не вийняла, а потім гаряче вже було. Дякую за підказку з підігрівом. хоча я вчора сама до цього дійшла. Я вчора готувала сосиски в тісті, трохи пізніше добавлю відгук. Нам як завжди бракує часу і в приготуванні і в написанні. Покищо прогріхів даної пічки я незнайшла. Не можу сказати що завзята куховарка, але тепер якийсь азарт з*явився. Реально приємно користуватись такою технікою.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися