Відгук

marina_top

WOOLITE - гель для прання та догляду за речами

Сьогодні хочу розповісти про мою участь у тестуванні гелів для прання та догляду за речами Woolite Premium. Пролетіли 2 тижні, відведені на тестування продукції, а тому можу вже поділитись враженнями.
Основною ідеєю продукту є те, що під час прання можна не тільки прати, а ще й доглядати за улюбленими речами. І це дійсно так! Джинси – як нові! Рушники – м’які і свіжі! А улюблена сорочка чоловіка – наче тільки-тільки куплена! А запах.. Усі речі просто неймовірно пахнуть. І це, до речі, великий плюс, адже можна не використовувати додатково кондиціонер, а одже, непогано зекономити.
Спочатку мене трохи збентежило, що усі гелі мають доволі таки рідку консистенцію. Адже всі ми знаємо, густий гель – концентрований гель. Проте, густина гелів Woolite Premium зовсім не вплинула на якість прання в цілому. Я задоволена!
Ну і на останок скажу: червоний – то любов! Моя! Особиста любов! Такого аромату від гелю для прання я точно не очікувала. Пахне парфумими Green Tea. І так вже приємно вдягнути улюблений м’якенький, свіжий светрик, який добре пахне.
Ну а про 3 інших гелі (чорний, золотистий і рожевий) можна прочитати в окремих моїх відгуках, залишених раніше.
#naprobuua #woolite_premium #naprobuua_відгуки #woolite
У відгука 2 коментарі
Юлия Борисюк
Я вщагалі дуже задоволена. До цього не користувалась гелями. То це просто рай. І економія для нас, і завжди впевнена що має приємний аромат одяг)
Marta.ph
Також сподобались дані гелі. Колись спробувала так і користуємось, приємний аромат та якість)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися