Відгук

vitalina_nagorna

Прання. Trona

Якщо колись прання було по вихідним дням, то зараз я перу практично щодня. Основним постачальником пральної машини, звісно, є моя шестирічна дочка, від неї не дуже відстає чоловік. В нього є правило: одягнув раз футболку чи сорочку, відправляй в прання.

Тестування почала з TRONA Color. Перше, що сподобалося, це приємний аромат. Друге, що по факту, його треба менше, ніж вказано на упаковці. Третє, вказано на упаковці, що рекомендують прати в воді при температурі від 40 градусів, я прала при температурі 30 градусів, і кольори стали насиченими, а плями зникли. Після прання одяг приємно пахне.

Другим тестувала порошок Universal. Завдяки кисневому та оптичному відбілювачу (певно, це кольорові гранули) впорався зі свіжими плямами від шоколаду і з застарілими від олії. Пісял прання одяг теж має приємний аромат.

Порошком Sensitive прала нижню білизну та дитячі футболки. Теж задоволена результатом. Правда, сильні плями спочатку замочила, а потім вже прала.

Круто, що всі пральні порошки гіпоалергенні і що виробник Україна.

Буду рекомендувати та користуватися сама.
У відгука 17 коментарів
Skakun_tatianka
Гиппоалергенный порошок это круто. Ещё не видела в продаже порошок Трона. Надо поискать
Марина1311
Теж не бачила в продажу,цікаво спробувати
Naliya
Хотіла б також спробувати, в продажу ніде не бачила. Цікаво який результат після прання наших речей буде. Перепробували вже багато різних фірм...
vitalina_nagorna
Skakun_tatianka, можна замовити в них на сайті
lady_ua
Увидела в продаже, попробовала. В целом довольна. Стирала на низких температурах, пятна от кофе и борща отстирались.
Anastasia Gonharenko
До конца мая с промокодом naprobu можно заказать порошок с бесплатной доставкой.
vitalina_nagorna
Марина1311, в них на сайті вже можна замовити, спробуйте)
Марина1311
vitalina_nagorna, дякую)
1620718532
Skakun_tatianka, в інтернеті вже багато магазинів пропонують пральний порошок TRONA, один з них наш - https://nowasteukraine.com/ua/g91741819-eko-sredstva-dlya. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів. Наша компанія - офіційний партнер виробника пральних еко-порошків TRONA в Києві та Київській області.
1620718532
Марина1311, Завітайте до нашого магазину - https://nowasteukraine.com/ua/g91741819-eko-sredstva-dlya. Відправляємо в день замовлення!
1620718532
Naliya, Запрошуємо до нашого магазину - https://nowasteukraine.com/ua/g91741819-eko-sredstva-dlya. Ми - офіційний партнер виробника пральних порошків TRONA!
Alina_Sunbase
Доброго дня! На скільки реально циклів прання вистачає однієї упаковки?
Anastasia Gonharenko
Alina_Sunbase, смотря сколько сыпать. Мерная ложка 25 грамм, упаковка 500 грамм это 10 циклов, при небольших загрязнениях. А там смотря что вы стираете. У меня в основном дозировка идет по 2-3 ложки, если сильно загрязнены вещи то 4-5, но это не ежедневная стирка.
vitalina_nagorna
Alina_Sunbase, мені вистачило на 8 циклів, одяг був середньозабруднений
vitalina_nagorna
NaSaDD, мене це теж порадувало)))
Анастасія_99
Цікаво де знайти даний продукт
Anastasia Gonharenko
Анастасія_99, поищите в интернете введите порошок Трона, есть интернет магазины для покупки.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися